Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Grundades 2001, är Malta College of Arts, Science and Technology (mcast) landets ledande yrkesutbildning institution. Genom våra sex institut i Malta och Gozo Campus, erbjuder vi 185 heltidsanställda och över 300 deltidsyrkesinriktade kurser som sträcker sig från certifikat till grader (mqf nivå 1 till nivå 6). Våra studenter är förberedda för karriärer inom olika sektorer av ekonomin eller för högre utbildning.

Vi har ett nära samarbete med lokala industrier för att säkerställa att de kunskaper, färdigheter och kompetenser i vår läroplan är lämpliga och relevanta för en dynamisk och framåtblickande ekonomi. Detta förhållande stimulerar akademins framgång - våra program är flexibla, relevanta och lyhörda för önskemål från våra studenter och behoven av industrier, som ständigt utvecklas för att möta utmaningarna i en föränderlig global ekonomi.

Ny mcast struktur att dra nytta studenter

Mcast har ett omfattande och unikt uppdrag i eftergymnasial sektorn erbjuder kurser från nivå 1 till nivå 6. Inom Malta referensram för kvalifikationer, mcast ger Nivå 1 och 2 Foundations program för studenter som kan ha lämnat formell utbildning utan några formella kvalifikationer i syfte att hjälpa dem att åtminstone nå en nivå 3 yrkesexamen och kanske ännu mer. Mcast ger också Nivå 4 kurser för studenter som kanske vill börja arbeta på teknikernivå eller som kanske strävar efter att fortsätta sina studier på en högre universitetsnivå. Slutligen, mcast erbjuder kurser på nivå 5 och 6, där eleverna syftar till att uppnå en första examen.

Alla dessa olika nivåer är en viktig och vital del av mcast uppdrag. För att stärka vart och ett av dessa olika nivåer, har det varit känt att mcast struktur behöver utvecklas ytterligare för att tillgodose på ett bättre sätt för behoven hos våra studenter på olika nivåer.

Mcast kommer att kvarstå som en organisation som omfattar alla dessa nivåer och betonar risken för en kontinuerlig och stark väg mellan de olika nivåerna. För att stärka sitt fokus på de olika behoven hos studenter på dessa olika nivåer, kommer mcast att införa tre högskolor under mcast paraply nämligen Stiftelsen högskolan, Tekniska högskolan och högskolan.

Foundation College

Stiftelsen högskolan fokuserar på att ge den bästa läroplaner och lärande pedagogik för sökande följande kurser på mqf / EQF Nivå 1, 2 och 3 genom att åtgärda deras specifika behov och förbereda dem för vidare utbildning vid Tekniska högskolan.

Teknisk högskola

Tekniska högskolan ger ytterligare utbildningar på mqf / EQF Nivå 4 i ett närmare samarbete med näringslivet. Den avancerade Diplom erbjuds förbereder våra studenter med rätt kunskaper, färdigheter och kvalifikationer för att ta upp tekniska befattningar inom industrin eller framsteg till högskolan bör de föredrar att göra det. Våra Nivå 4 program införliva ett brett utbud av lärlings inom olika områden av studier och därmed kan våra studenter att också få praktik under studietiden.

Högskolan

Högskolan vänder sig till högskoleutbildningar och yrkesexamina samtidigt arbetar i nära samarbete med industrin för att ge yrkesverksamma som är både akademiskt förberedda och praktiskt utbildade för att tillgodose behoven hos den lokala industrin.

De institut och Centres ge all den tekniska och yrkesmässiga kompetens mot leverans av alla program på mcast samtidigt med huvudsyftet med att driva alla områden i studien inom deras respektive ansvarsområden med en inställning till framtiden. Denna företagsstruktur gör det möjligt för varje högskola att skapa fokuserade strategier som är inriktade på särskilda behoven hos studenter på varje nivå och samtidigt behålla en sund dialog med alla berörda parter för att ge de bästa programmen för behoven hos den lokala ekonomin och samhället.

varför mcast?

  • En givande karriär

Vi vill inte bara förbereda dig för undersökningar.

Vi samarbetar med de ledande aktörer inom branschen för att ge dig praktisk utbildning i de senaste bästa praxis och teknik. Gör dig redo att kavla upp ärmarna och sätta det du lär dig i klassrummet för att praktisera i våra verkstäder, laboratorier och i verkliga arbetssituationer, genom praktik och lärlingsplatser.

Vårt främsta mål är att ge dig de kunskaper och erfarenheter som krävs för att hjälpa dig att uppnå blomstrande karriär du strävar efter.

  • En värld av möjligheter

Varje år ger vi utbildningsmöjligheter till över 6000 helårsstudenter.

Nya program läggs ständigt till vår lista över kurser för att ge dig mer nya tränings alternativ att välja mellan. Om du är fast beslutna att avancera i din karriär, har vi utbildning som är gjord för dig.

  • En vårdande och levande Campus

Vi tror att utbildning är inte bara en fråga om kvalifikationer och teknisk kompetens. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att utvecklas till ansvarstagande, entusiastiska vuxna med starka sociala värden. Utanför klassrummet, på mcast du kommer att delta i idrott, kulturella och andra roliga aktiviteter som hjälper dig att få nya vänner, vinna förtroende och förbättra dina lagarbete och kommunikationsförmåga.

Du kommer också att få möjlighet att ansluta nationella och internationella tävlingar och evenemang, samt att få ovärderlig erfarenhet genom internationella utbytesprogram. Om du går igenom en svår tid i livet, ger vi dig ett brett utbud av personliga hygien och stödtjänster.

  • International Centre of Excellence

Vi var de första läroanstalten i Europa att certifieras som en International Centre of Excellence av den berömda internationella organet Edexcel.

Vårt pågående arbete med att förbättra kvaliteten på alla våra tjänster och för att ge dig en trevlig och lärorik erfarenhet omfattar införandet av de senaste undervisningsteknik, anställning av erfarna lärare och administrativ personal, samt omfattande investeringar i state-of-the- modern utrustning.

Vi genomför för närvarande tre EU-finansierade projekt, värda mer än miljoner € 20, att fortsätta höja kvaliteten på alla våra befintliga program, och införa nya.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Malta College of Arts, Science and Technology

Syftet med detta program är att utveckla professionella ingenjörer som är både akademiskt beredd och praktiskt utbildade för att uppfylla kraven i den lokala industrin me ... [+]

Syftet med detta program är att utveckla professionella ingenjörer som är både akademiskt beredd och praktiskt utbildade för att uppfylla kraven i den lokala industrin med särskilt fokus på elproduktion och förnybara energisystem.

Dessutom kommer dessa studenter att vara lämpligt beredd att inleda karriär eller främja sina studier. Behovet av att ha kvalificerade ingenjörer som närmar denna teknik på ett professionellt och effektivt sätt är starkt efterfrågas av alla viktiga aktörer. Modulerna i denna grad kurs ger kandidaterna ett grepp om både traditionella och moderna tekniker samt stödsystem som skulle krävas.

Bedömning

Syftet med bedömningen är att se till att en effektiv inlärning av innehållet har skett. För varje enhet levererade studenterna kommer att tilldelas en blandning av hem-baserade och tidsbegränsade uppdrag i klassen. I slutet av kursen kommer också att presentera sin avhandling.... [-]

Malta Paola
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Malta College of Arts, Science and Technology

Om du är angelägen om mjukvaruutveckling med en lutning mot backend-system och lösa komplexa problem då kursen är för dig. ... [+]

Kursbeskrivning

Om du är angelägen om mjukvaruutveckling med en lutning mot backend-system och lösa komplexa problem då kursen är för dig. På den här kursen får du lära dig hur man designar program baserade på formella designmönster; utforma och implementera den underliggande datainfrastruktur; modellera och lösa komplexa verkliga problem samtidigt följa formella metoder. Kursen behandlar säker utveckling, Enterprise Software Development, serversidan och klientsidan scripting, Diskret matematik och andra liknande moduler. Denna kurs är avsedd för personer som har ett stort intresse för problemlösning, har en känsla för detaljer och strävar efter att programmera effektivt.... [-]

Malta Paola
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
5 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Kärnstudieperioder

OORGANISK KEMI Organic Chemistry Fundamentals of Engineering och processteknik Chemical Reactor Engineering separations~~POS=TRUNC Chemical Engineering termodynamik [-]
Malta Paola
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Malta College of Arts, Science and Technology

Skyddet av naturresurser, CO2-utsläpp, klimatförändringarna och dess effekter, och demografiska förändringar, är allt viktigare frågor i lokala och internationella samman ... [+]

Kursbeskrivning

Skyddet av naturresurser, CO2-utsläpp, klimatförändringarna och dess effekter, och demografiska förändringar, är allt viktigare frågor i lokala och internationella sammanhang. Denna grad Kursen behandlar de nationella och globala utmaningar i dag och i framtiden, och omfattar en hög grad av tvärvetenskapligt samarbete. I studier är en sammanslagning av klassisk teknik med naturvetenskap.

Miljöteknik handlar om tekniska lösningar för miljömässigt relevanta utmaningarna i vår framtid. Kursen kommer att ge studenterna möjlighet att använda problemlösande för att hantera ekologiska och tekniska utmaningar, i syfte att på ett kreativt sätt komma fram till en situation av resurs hållbarhet. ... [-]

Malta Paola
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska