AUM American University of Malta

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Varför AUM?

American University of Malta (AUM) är ett universitet i amerikansk stil som ägnar sig åt högre utbildning och forskning för ett internationellt samhälle med högsta standard. Examensprogrammen, forskningsaktiviteter och service till samhället förvandlar liv och tjänar samhället genom att utbilda etiskt kunniga medborgare, skapa kunskap och sätta kunskap att fungera i en global miljö.

AUM utbildar en mångfald studentorganisation för att bli etiskt ansvarsfulla globala medborgare, kritiska tänkare och framtida ledare i en akademiskt utmanande inlärningsmiljö. Det strävar ständigt efter att förnya och förbättra kvaliteten i undervisning, forskning, public service och ekonomisk utveckling.

Det sätt som AUM levererar examensprogrammen utgör en avgörande byggsten i grunden för dess identitet. Varje program guider eleverna att bygga sina kunskaper från grunden och strukturera kunskap på ett sammanhängande och kogent sätt. Det tar eleverna hela vägen från grundläggande principer till praktisk praktik med den senaste branschteknologin som är relevant för deras områden.

Varför studera på Malta?

Beläget i centrum av Medelhavet, mellan Europa och Nordafrika, är Malta EU: s minsta medlemsland. Malta är känt för sin 7 000-åriga historia och 300 soldagar och har framstått som en av de mest anmärkningsvärda framgångshistorierna i euroområdet. Erkänd för sin pro-business attityd, state-of-the-art infrastruktur och blygsamma kostnader för att göra affärer, har det blivit det go-to-landet för tillväxtinriktade företagare och multinationella företag.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Ackreditering

American University of Malta (AUM) slås samman det bästa från båda världarna när det gäller akademiska standarder och ackreditering. Alla program är utformade av en professionell fakultetsstyrelse för att uppfylla amerikanska utbildningsstandarder på högre nivå. Varje examen har fått ackreditering efter granskning av Maltas nationella kommission för vidareutbildning och högre utbildning (NCFHE). I sin tur innebär detta att alla grader som erbjuds på AUM också är fullt erkända i hela Europa och därefter. Det sätt vi levererar våra utbildningsprogram utgör en avgörande grund för vår identitet på AUM. Utbildningen i amerikansk stil i kombination med en europeisk miljö och en mångkulturell studentorganisation ger den perfekta miljön och mervärde för ditt lärande.

Våra program

Grundutbildningsprogram

Oavsett om du vill etablera en innovativ och ekonomiskt framgångsrik start, designa nästa generation av videospel eller planera utformningen av en futuristisk stad, har du kommit till rätt plats.

Vi erbjuder 10 grundutbildningar:

 • Civilekonom
 • Civilekonom
 • BS i redovisning
 • BS i spelutveckling
 • BS i elektronik- och kommunikationsteknik
 • BS i industriell teknik
 • BS i maskinteknik
 • Civilingenjör
 • BA i grafisk design och animering
 • BA i kinesiska språk och kultur

Examensprogram

Välj bland våra tre forskarutbildningar inom affärs- och teknikområdet. Läroplanen hanterar en mängd samtida och pressande frågor, med teori och praktik som ger lika uppmärksamhet. Programmet övervakas av erfarna fakulteter från ledande universitet runt om i världen och uppfyller de högsta internationella standarderna.

Vi erbjuder tre forskarutbildningar:

 • Master of Business Administration
 • MS in Engineering Management
 • MS i Cyber Security

Engelska för akademiska ändamålsprogram

EAP-programmet vid American University of Malta är utformat för att hjälpa studenter som uppfyller alla krav för antagning förutom språkkunskaperna och behöver förbättra sina engelska språkkunskaper för att påbörja sin utbildningsprogram. Detta program hjälper eleverna att förbättra sina kunskaper i att lyssna, tala, läsa och skriva för att hjälpa dem att lyckas när de börjar sin examen.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

stipendier

Maltesiska och EU-stipendium

AUM erbjuder fulla stipendier till kandidater som är maltesiska eller EU-medborgare bosatta på Malta under de senaste fem åren. Sökande måste fylla i sin ansökan om antagning för att kunna behandlas.

Studentliv på AUM

Gå inte bara till uni - få ut det mesta. På AUM uppmuntrar vi våra studenter att delta i en lång lista med universitetssponserade aktiviteter. Från strandutflykter till ö-hela kulturella expeditioner, vi är dedikerade till att säkerställa att våra studenter har gott om möjligheter för skojs skull. Vårt mål att inte bara ha positiv klassrumserfarenhet utan också ha många möjligheter att utveckla långvariga vänskap.

Vår Campus

AUM ligger i Bormla, även känd som Cospicua, en av Maltas ikoniska tre städer. Området är rikt på kultur, varierad historia och restauranger och kaféer vid den vackra vattnet. Vårt campus, ursprungligen designat av William Scamp, användes under andra världskriget som en brittisk marinbas. Byggnaden blev starkt bombad under denna period och lämnades i ruiner i många år. Restaureringsprocessen inkluderade ansträngningar för att behålla den historiska bevarande av artefakter i byggnaden.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Platser

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Malta

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium