AUM American University of Malta

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför AUM?

Det sätt vi levererar våra utbildningsprogram utgör en avgörande byggsten i grunden för vår identitet på AUM. Var och en av våra program hjälper dig att bygga dig upp från grunden och strukturera kunskap på ett sammanhängande och kogent sätt. Vi tar dig hela vägen från grundläggande principer till praktisk praktik med den senaste branschteknologin som är relevant för ditt område.

Varför studera på Malta?

Beläget i centrum av Medelhavet, mellan Europa och Nordafrika, är Malta EU: s minsta medlemsland. Malta är känt för sin 7 000-åriga historia och 300 soldagar och har framstått som en av de mest anmärkningsvärda framgångshistorierna i euroområdet. Erkänd för sin pro-business attityd, state-of-the-art infrastruktur och blygsamma kostnader för att göra affärer, har det blivit det go-to-landet för tillväxtinriktade företagare och multinationella företag.

Hög livskvalitet i en Medelhavsmiljö med engelska som ett av Maltas officiella språk.

Malta förlitar sig på utrikeshandeln och med tanke på sin plats är detta främst med EU, Asien och USA. Dess ekonomi domineras av turism, tillverkning, teknik och finans. Stark teknikinfrastruktur har lockat företag som Lufthansa Technik och Dubais Tecom; Medan indirekt investeringar har ön blivit en favorit för hedgefonder och är idealiskt placerad geografiskt och kulturellt som ett finansiellt centrum i EU och euroområdet.

Som en EU-jurisdiktion med gynnsamma skattesatser, utmärkt infrastruktur och ett milt Medelhavsklimat ser kombinationen ut att Malta ska etablera sig som valet för företag.

Vår vision

American University of Malta utbildar en mångfald studentorganisation för att bli etiskt ansvarsfulla globala medborgare, kritiska tänkare och framtida ledare i en akademiskt utmanande inlärningsmiljö. AUM strävar ständigt efter att förnya och förbättra kvaliteten i undervisning, forskning, public service och ekonomisk utveckling.

Vårt uppdrag

American University of Malta är ett privat universitet i amerikansk stil för konsthögskola som ägnar sig åt högre utbildning och forskning för ett internationellt samhälle med högsta standard. Våra examensprogram, forskningsverksamhet och service till samhället förvandlar liv och tjänar samhället genom att utbilda etiskt kunniga medborgare, skapa kunskap och sätta kunskap att fungera i en global miljö.131943_131889_Webp.net-compress-image.jpg

Våra värderingar

  • Integritet
  • Etik
  • Kvalitetsutbildning
  • Akademisk frihet
  • Mångfald och jämlikhet
  • Samhällsengagemang

Ackreditering

American University of Malta (AUM) slås samman det bästa från båda världarna när det gäller akademiska standarder och ackreditering. Alla program är utformade av en professionell fakultetsnämnd för att uppfylla amerikanska utbildningsstandarder på högre nivå. Varje examen har fått ackreditering efter granskning av National Commission for Forts and Higher Education (NCFHE) på Malta. I sin tur innebär detta att alla grader som erbjuds på AUM också är fullt erkända i hela Europa och utanför.

Våra program

Grundutbildningsprogram

AUM erbjuder 10 grundutbildningar inom områdena affär, teknik och teknik och konst.

Oavsett om du vill etablera en innovativ och ekonomiskt framgångsrik start, designa nästa generation av videospel eller planera utformningen av en futuristisk stad, har du kommit till rätt plats.

Examensprogram

Våra 2 forskarutbildningar finns inom affärs- och teknikområdet.

Läroplanen hanterar en mängd samtida och pressande frågor, med teori och praktik som ger lika uppmärksamhet. Programmet övervakas av erfarna fakulteter från ledande universitet runt om i världen och uppfyller de högsta internationella standarderna.

EAP

Intensivprogrammet Engelska för akademiska ändamål underlättar en smidig övergång från villkorad till fullständig antagning av studenter som inte har uppfyllt det acceptabla lägsta poäng på standardiserade engelsktest.

Efter avslutad kan studenterna fortsätta att ta de obligatoriska kurserna i sitt program.

stipendier

Maltesiska och EU-stipendium

AUM erbjuder fulla stipendier till kandidater som är maltesiska eller EU-medborgare bosatta på Malta under de senaste fem åren. Sökande måste fylla i sin ansökan om antagning för att kunna behandlas.

Presidentstipendium

AUM erbjuder 5 meriteringsbaserade stipendier för varje större till kandidat- och doktorander som har enastående akademisk prestation. Sökande måste fylla i sin ansökan om antagning för att kunna behandlas.

Studentliv på AUM

Gå inte bara till uni - få ut det mesta.

På AUM uppmuntrar vi våra studenter att delta i en lång lista med universitetssponserade aktiviteter. Från strandutflykter till ö-hela kulturella expeditioner, vi är dedikerade till att säkerställa att våra studenter har gott om möjligheter för skojs skull. Vårt mål att inte bara ha positiv klassrumserfarenhet utan också ha många möjligheter att utveckla långvariga vänskap.

Vår Campus

AUM ligger i Bormla, även känd som Cospicua, en av Maltas ikoniska tre städer. Området är rikt på kultur, varierad historia och restauranger och kaféer vid den vackra vattnet. Vårt campus, ursprungligen designat av William Scamp, användes under andra världskriget som en brittisk marinbas. Byggnaden blev starkt bombad under denna period och lämnades i ruiner i många år. Restaureringsprocessen inkluderade ansträngningar för att behålla den historiska bevarande av artefakter i byggnaden.

Platser

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Malta