University of Southampton Malaysia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett globalt universitet

Vår Malaysia Campus i EduCity-utvecklingen i Iskandar Puteri, Johor, gör att eleverna kan uppleva University of Southamptons världsklass utbildning på cirka 60 procent av kostnaden i samma grad i Storbritannien.

Få en unik "Southampton" -utbildning i Malaysia: två års studier i Malaysia följt av två års studier i Storbritannien. Vi har utbildade studenter från Malaysia i över 50 år och har goda förbindelser med Sydostasien som spänner över många discipliner, utbildningsnivåer och forskning.

Våra partnerskap i regionen inkluderar Universitetet i Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, National University of Singapore och Nanyang Technological University. Följ med oss för att vara en del av en framtidsinriktad institution som upprätthåller innovation och prospektering i centrum av sin utbildning. bli med oss för att skapa en framgångsrik global framtid.

 • Vårt alumni-samhälle är ett rikt och varierat nätverk av tidigare studenter som täcker världen
 • Våra världsklass akademiker står i spetsen för sina discipliner, vilket ger en positiv inverkan på alla kontinenter
 • Vår verksamhet, regering och icke-statliga organisationspartners spänner över hela världen
 • Vi är en del av Worldwide Universities Network, ett samarbete med kunskap från hela världen

Världsklassens faciliteter

På Southampton får du möjlighet att utveckla originaltänkande, driva gränser och skapa lösningar på globala utmaningar med hjälp av anläggningar som är så avancerade som vårt tänkande.

Ända sedan vi ledde fram till forskning som lagt grunden för skapandet av webben har vi utvecklat en förståelse för datavetenskap. Vårt webbvetenskapliga institut är där studenter och forskare kommer att undersöka hur webben fortsätter att förändra världen.

Vi driver gränserna för prestationsporten. Med hjälp av en kombination av våra storskaliga anläggningar, inklusive vindtunnel och bogseringstankar, hjälper vår teknikforskning till att elitutövare får den viktiga konkurrensfördelen.

Vi har investerat £ 8m i våra grundutbildningar och projektlaboratorier för elteknik, tillsammans med omfattande datoranläggningar. Våra cleanroom är det största tvärvetenskapliga renrummet i sin typ i Storbritannien, och erbjuder världsklass faciliteter till våra studenter.

Engineering, Design and Manufacturing Center (EDMC) är en professionell verkstad, som används av studenter och forskare. Dess omfattande faciliteter inkluderar 3D-skrivare, CNC-utrustning, CAD / CAM-programvara och en träningsverkstad.

Ditt studentliv i Malaysia

Campus

Vår Malaysia Campus ligger inom EduCity - en av de viktigaste utvecklingen i Iskandar Malaysia. Det är ett banbrytande koncept av högkvalitativa utbildningspartners, bland annat globalt erkända universitet som Southampton, Newcastle och Reading, som delar internationella sport- och fritidsfaciliteter. På campus bor du i modernt boende, som är utrustad med en cafeteria, tvättstuga, bönrum, inomhus spelrum, utomhus badminton, basketplan och en pittoresk takterrass med utsikt över omgivningen.

108131_Capture.JPG

Omgivande område

I hjärtat av Malaysias ekonomiska zon ligger EduCity 8 km från andra korsningsbron till Singapore. Det är lättillgängligt via kustvägen som direkt förbinder Medini med Johor Bahru och Malaysias Singapore Second-Link Expressway. Singapores regionala flyghubb, Changi International Airport, ligger 60 minuters bilresa bort och vi är bara 30 minuter från Senai International Airport.

Sport

Studenter på vår Malaysia Campus har tillgång till de exceptionella fysiska rekreations- och sportfaciliteterna på EduCity, som inkluderar en 6000 kapacitets sportstadion med en fotbolls- / rugbyplan och en 400 meter friidrott som överensstämmer med Association of Athletics Federation standarder. Det finns också ett vattencenter med en olympisk storlek, som uppfyller normerna för International Swimming Federation för vattenpolo och synkroniserad simning.

Ditt studentliv i Storbritannien

År tre och fyra spenderas på vår campus i Storbritannien, som erbjuder en vänlig, livlig och varierande atmosfär för arbete och fritid. Var och en av våra sju campus har sin egen distinkta känsla men alla delar en känsla av gemenskap där dina studier och samhällsliv kan blomstra.

Form din framtid

Southampton Maskiningenjörer är framgångsrikt anställda hos högprofilerade organisationer som: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formel 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Vi är:

 • En grundande medlem av Russell Group
 • Ett topp 20 brittiska universitetet (The Times och Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Ett topp 100 globala universitet (QS World University Rankings 2019)
 • Nr 4 för maskinteknik - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Nr 3 för elektrisk
 • Nr 6 i Storbritannien för flyg- och astronautik - (The Complete University Guide 2020)
 • Inriktad på topp arbetsgivare

Platser

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malaysia

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, england, Storbritannien