Läs den officiella beskrivningen

Ett globalt universitet

Vår Malaysia Campus i EduCity-utvecklingen i Iskandar Puteri, Johor, gör att eleverna kan uppleva University of Southamptons världsklass utbildning på cirka 60 procent av kostnaden i samma grad i Storbritannien.

Få en unik "Southampton" -utbildning i Malaysia: två års studier i Malaysia följt av två års studier i Storbritannien. Vi har utbildade studenter från Malaysia i över 50 år och har goda förbindelser med Sydostasien som spänner över många discipliner, utbildningsnivåer och forskning.

Våra partnerskap i regionen inkluderar Universitetet i Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, National University of Singapore och Nanyang Technological University. Följ med oss för att vara en del av en framtidsinriktad institution som upprätthåller innovation och prospektering i centrum av sin utbildning. bli med oss för att skapa en framgångsrik global framtid.

  • Vårt alumni-samhälle är ett rikt och varierat nätverk av tidigare studenter som täcker världen
  • Våra världsklass akademiker står i spetsen för sina discipliner, vilket ger en positiv inverkan på alla kontinenter
  • Vår verksamhet, regering och icke-statliga organisationspartners spänner över hela världen
  • Vi är en del av Worldwide Universities Network, ett samarbete med kunskap från hela världen

Världsklassens faciliteter

På Southampton får du möjlighet att utveckla originaltänkande, driva gränser och skapa lösningar på globala utmaningar med hjälp av anläggningar som är så avancerade som vårt tänkande.

Ända sedan vi ledde fram till forskning som lagt grunden för skapandet av webben har vi utvecklat en förståelse för datavetenskap. Vårt webbvetenskapliga institut är där studenter och forskare kommer att undersöka hur webben fortsätter att förändra världen.

Vi driver gränserna för prestationsporten. Med hjälp av en kombination av våra storskaliga anläggningar, inklusive vindtunnel och bogseringstankar, hjälper vår teknikforskning till att elitutövare får den viktiga konkurrensfördelen.

Vi har investerat £ 8m i våra grundutbildningar och projektlaboratorier för elteknik, tillsammans med omfattande datoranläggningar. Våra cleanroom är det största tvärvetenskapliga renrummet i sin typ i Storbritannien, och erbjuder världsklass faciliteter till våra studenter.

Engineering, Design and Manufacturing Center (EDMC) är en professionell verkstad, som används av studenter och forskare. Dess omfattande faciliteter inkluderar 3D-skrivare, CNC-utrustning, CAD / CAM-programvara och en träningsverkstad.

Ditt studentliv i Malaysia

Campus

Vår Malaysia Campus ligger inom EduCity - en av de viktigaste utvecklingen i Iskandar Malaysia. Det är ett banbrytande koncept av högkvalitativa utbildningspartners, bland annat globalt erkända universitet som Southampton, Newcastle och Reading, som delar internationella sport- och fritidsfaciliteter. På campus bor du i modernt boende, som är utrustad med en cafeteria, tvättstuga, bönrum, inomhus spelrum, utomhus badminton, basketplan och en pittoresk takterrass med utsikt över omgivningen.

108131_Capture.JPG

Omgivande område

I hjärtat av Malaysias ekonomiska zon ligger EduCity 8 km från andra korsningsbron till Singapore. Det är lättillgängligt via kustvägen som direkt förbinder Medini med Johor Bahru och Malaysias Singapore Second-Link Expressway. Singapores regionala flyghubb, Changi International Airport, ligger 60 minuters bilresa bort och vi är bara 30 minuter från Senai International Airport.

Sport

Studenter på vår Malaysia Campus har tillgång till de exceptionella fysiska rekreations- och sportfaciliteterna på EduCity, som inkluderar en 6000 kapacitets sportstadion med en fotbolls- / rugbyplan och en 400 meter friidrott som överensstämmer med Association of Athletics Federation standarder. Det finns också ett vattencenter med en olympisk storlek, som uppfyller normerna för International Swimming Federation för vattenpolo och synkroniserad simning.

Ditt studentliv i Storbritannien

År tre och fyra spenderas på vår campus i Storbritannien, som erbjuder en vänlig, livlig och varierande atmosfär för arbete och fritid. Var och en av våra sju campus har sin egen distinkta känsla men alla delar en känsla av gemenskap där dina studier och samhällsliv kan blomstra.

Form din framtid

Southampton Maskiningenjörer är framgångsrikt anställda hos högprofilerade organisationer som: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formel 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

University of Southampton Malaysia

Elektrisk och elektronisk teknik påverkar många aspekter av det moderna livet, allt från energi, hälso- och sjukvård, underhållning och handel, till kommunikation, tillve ... [+]

Elektrisk och elektronisk teknik driver den grundläggande tekniken i dagens sammanhängande ord. Alla områden i våra liv, från energiförsörjning och överföring, medicin och sjukvård till industriella tillämpningar, global handel, transport, kommunikation, underhållning och säkerhet, är beroende av elektrisk och elektronisk teknik. Som ett resultat är detta fält nu ett av de snabbast växande arbetsfälten i världen och skickliga elektriska och elektroniska ingenjörer är mycket efterfrågade. Här är anledningen till att Southampton borde vara ditt bästa val:

Vi rankas nummer två i Storbritannien av The Guardian University Guide, 2019 för elektroteknik och elektronik.Vårt brittiska campus rymmer 110 miljoner pund med toppmoderna tvärvetenskapliga renrum, högspänningslaboratorium och enastående laboratorier.Vi är de första i Storbritannien för volymen och kvaliteten på vår elektriska och elektroniska teknikforskning (REF, 2014).Den elektriska och elektroniska Engineering programmet ger en direkt väg till Chartered Engineer (CEng) status, erkänd av internationella organ inklusive styrelsen för ingenjörer Malaysia via det internationella avtalet som kallas Washington Accord.Multinationell exponering via split-campusprogrammet (2 år i Malaysia och 2 år i Storbritannien).... [-]
Malaysia Johor Bahru
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Southampton Malaysia

Aeronautics och Astronautics värld är en otroligt dynamisk och innehåller nyskapande design med noggrann forskningsmetodik. En Ming i Flygteknik och Astronautics med Univ ... [+]

Våra forskare inom flygteknik och astronaut har stor efterfrågan från några av världens ledande företag. Här är vad du kan förvänta dig av din pedagogiska erfarenhet:

Tillgång till faciliteter i världsklass inklusive vårt vindtunnelkomplex, som används av Formel 1 och olympiska idrottare.Praktisk erfarenhet av att utforma projekt inom varje år av studier för att utveckla dina möjligheter som framtida ingenjör.En väg till Chartered Engineer (CEng) status, erkänd av internationella organ inklusive styrelsen för ingenjörer Malaysia via det internationella avtalet som kallas Washington Accord.En kvalifikation som också ackrediterats av Royal Aeronautical Society (RAeS) och Institutionen för mekaniska ingenjörer (IMechE).Flyga möjligheter genom Studentkåren i Storbritannien.Multinationell exponering via split-campusprogrammet (2 år i Malaysia och 2 år i Storbritannien).IngångskravFramgångsrika sökande har vanligtvis AAA eller högre på A-nivå i matematik, fysik och en annan (utom allmänna studier och kritisk tänkande).Godkänd vetenskaplig praktisk bedömning krävs vid behov. Motsvarande det skulle vara IB : 36 poäng totalt, 18 på högre nivå inklusive 6 i både högre matematik och högre fysikSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA i matematik och fysik plus A i ett annat ämneUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Middle Level: Studenter som studerar Science spår på engelska med minst 4 som inklusive matematik I och II och fysik (inte inklusive konst, kinesisk, malaysisk eller matematik)Diplom i maskinteknik (Aeronautics), Universiti Teknologi Malaysia (UTM): Första året inmatning med minsta GPA på 3,4Monash University Foundation År: Minst 310 totalt med 80 procent i matematik och fysik, och med förbehåll för att delta i ett utökat tekniskt induktionsprogramEngelska språkkunskaper: Band... [-]
Malaysia Johor Bahru
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Southampton Malaysia

Maskinteknik samlar kreativitet och design med matematiska och vetenskapliga principer och effekter inom ett brett spektrum av branscher. Mekaniska ingenjörer använder si ... [+]

Maskinteknik är en dynamisk studie av studier som omfattar teknik, fysik, matematik och materialvetenskapliga discipliner. Churned tillsammans, dessa banar väg för ingenjörer att designa, analysera, tillverka och underhålla mekaniska system. Det står till idag som en av de äldsta och bredaste fälten inom teknik och är ständigt grön i sin relevans för samhället. Din bästa väg mot att bli ingenjör ligger hos Southampton eftersom:

Du får tillgång till faciliteter i världsklass, inklusive vårt vindtunnelkomplex, som används av Formel 1-lag och olympiska idrottare.Våra grader ackrediterade av Institutionen för mekaniska ingenjörer (IMechE) i Storbritannien.Du kommer att vara uppdrag med designprojekt i varje studieår för att utveckla värdefulla tekniska möjligheter.Våra MEng Mekaniska Engineering program ger en väg till Chartered Engineer (CEng) status, erkänd av internationella organ inklusive styrelsen för ingenjörer Malaysia via det internationella avtalet som kallas Washington Accord.Studenter på split-campus-programmet (2 år i Malaysia och 2 år i Storbritannien) erbjuds samma kursinnehåll och undervisningskvalitet som studenter i Storbritannien under alla fyra årIngångskravFramgångsrika sökande har vanligtvis AAA eller högre på A-nivå i matematik, fysik och en annan (utom allmänna studier och kritisk tänkande).Godkänd vetenskaplig praktisk bedömning krävs vid behov. Motsvarande det skulle vara IB : 36 poäng totalt, 18 på högre nivå inklusive 6 i både högre matematik och högre fysikSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA i matematik och fysik plus A i ett annat ämneUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Middle Level: Studenter som studerar Science spår på engelska med minst 4 som inklusive matematik I och II och fysik (inte inklusive konst,... [-]
Malaysia Johor Bahru
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska