Universiti Teknologi Malaysia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan för yrkesutbildning och vidareutbildning, eller bättre känd som UTMSpace är ett inbyggt ansvarscenter som fungerar som en företagsorganisation som ansvarar för att planera, hantera och genomföra program för livslångt lärande för Universiti Teknologi Malaysia .

Universiti Teknologi Malaysia , School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) erbjöds i de första åren av sin verksamhet professionella utvecklingsprogram som kortkurser, seminarier, workshops och intern utbildning. På grund av en överväldigande efterfrågan på deltids- och heltidsutbildningar inom både privat och offentlig sektor, tog UTMSPACE initiativ till att erbjuda vanliga akademiska program från och med läsåret 1995/96. För närvarande erbjuder de akademiska programmen kurser på diplom och grundnivå, i linje med de kurser som erbjuds av de olika fakulteterna vid UTM. För kundernas bekvämlighet utförs klasserna på 17 lärosäten över hela landet.

UTMSPACE Professional Programs erbjuder olika mjuka färdigheter och tekniska färdigheter korta kurser. Skräddarsydda kortkurser som är utformade utifrån en specifik organisations behov finns också tillgängliga. UTM Professional Skills Certificate program erbjuds för att uppfylla branschens krav på akademiker som är kompetenta i alla aspekter. Dessa program är mervärdeskurser för framtida kandidater, vilket ger dem en konkurrensfördel när de vågar in på arbetsmarknaden. UTMSPACE erbjuder även evenemangshanteringstjänster, organisera en rad seminarier och konferenser på nationell och internationell nivå.

Tillsammans med sitt uppdrag att tillhandahålla kvalitativa fortbildningstjänster erbjuder UTMSPACE även professionella diplomprogram och engelska språkprogram. Professionella Diplomprogram riktar sig till anställda som vill förbättra sina kunskaper och färdigheter. Engelska språkprogram syftar till att hjälpa lokala och internationella studenter att förbättra sin engelska språkkunskaper som förberedelser för att fortsätta sina forskarutbildningar eller fakultet vid fakulteterna. Språket är också öppet för alla medlemmar av den lokala allmänheten och arbetar vuxna som vill förbättra sina kommunikativa engelska färdigheter på arbetsplatsen.

I linje med UTMSPACE- visionen som centrum för fortlöpande fortbildning, kommer UTMSPACE från tid till annan att identifiera och försöka uppfylla samhällets krav. Kampanjer och marknadsföring utförs aggressivt som ett försök att stärka UTM- och UTMSPACE- varumärkena. Under 2010 har UTMSPACE fått uppgift att överta och förvalta UTM College of Science and Technology (KST) och Joint Program Management Unit (UPPK) med uppgraderingen av UTM som forskningsuniversitet . Med omläggningen av fusionshantering är UTMSPACE helt ansvarig för genomförandet av heltidsprogram och gemensamma diplomprogram som genomförs i samarbete med 17 privata högskolor.

Den 28 januari 2011 markerade UTMSPACE sin egen historia, när den var officiellt registrerad som ett begränsat företag genom garanti. Med denna statusändring fungerar UTMSPACE nu som en affärsbransch av UTM som koncentrerar sig på utvecklingen av livslångt lärande. I linje med sitt uppdrag syftar UTMSPACE till att leda utvecklingen av innovativt och kreativt humankapital genom kvalitets livslång utbildning.

Platser

Kuala Lumpur

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Skudai

Address
Skudai, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium