Raffles University Iskandar

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Raffles University Iskandar grundades av Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Ett joint venture mellan Raffles Education Corporation Limited och Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), en medlem i Iskandar Investment Group. Raffles University Iskandar är ett asiatiskt baserat malaysiskt universitet som stolt på sig som ett praktiskt inriktat universitet med intensiva läroplaner och praktiska praktiska erfarenheter som förbereder studenterna för sin framtida karriär. Universitetet godkändes formellt av Malaysias högskoledepartement (MOHE) den 31 oktober 2011.

Raffles University Iskandar närvarande är verksamt från sina temporära lokaler på Menara Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru, kommer att utveckla en toppmodern campus på en 65 hektar tomt i Iskandar Malaysias EduCity. Raffles University Iskandar strategiska läge i Iskandar sätter universitetet i en säker och växande statsekonomi med stor potential både i ekonomisk och kulturell utveckling. Studenterna kan förvänta sig en livlig och dynamisk omsorgsfull inlärningsupplevelse som kommer att se deras omvandling till professionella i världsklass.

Vår vision

Vår vision är att vara det främsta universitetet i Malaysia.

Vårt uppdrag

Vi är fast beslutna att tillhandahålla kvalitativ utbildning. Detta kommer att uppnås genom att använda de senaste metoderna för undervisning och inlärning, handlingsbaserad forskning, samverkan med industrin och engagemang i samhället.

Platser

Johor Bahru

Address
Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium