Pertama Institute of Technology

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Pertama Institute of Technology strävar efter att bidra till landets tillväxt och utveckling genom att vara en föregångare i att ge studenter en utbildning som förbereder dem att utmärka sig i en ständigt föränderlig global marknad.

Inrättades 1986, Pertama Institute of Technology (ITP) är stolt över möjligheten att utrusta akademiker med nödvändig kompetens, färdigheter och attityder för att anpassa och utmärka sig i ett ständigt föränderliga värld. Här är eleverna utsätts för utbildning av hög kvalitet ur ett holistiskt perspektiv, att ta itu med tekniska, emotionella och sociala aspekter i motsats till den traditionella en dimension tillvägagångssätt, perfekt för en värld där väl avrundad frodas i konkurrens.

Under hela vår historia har vi varit steget före när det gäller att införa internationella meriter och undervisningsmetoder i Malaysia. År 1991 blev vi först i landet att erbjuda högre nationella Diplom (HND) under Storbritanniens Edexcel program, en hyllad examen i lärande-resultatet baserad teknisk och yrkesinriktad högre utbildning, och var en av endast tre institutioner i Asien och Stillahavsområdet till få Centre of Excellence Award från Edexcel International UK. Detta följdes av en nyckel samarbete med University of East London (UEL) och Coventry University, UK där vi erbjuder franchise program från dessa hyllade universitet.

På senare tid har vårt samarbete med Leeds Metropolitan University i Storbritannien med tanke på våra studenter möjlighet att få grader skapas och markerade med en ansedda brittiska universitet, öppnar dörren för fortsatta studier i landet.

Vår inriktning ligger inom teknik, byggd miljö och teknik, ett starkt fokus som gör det möjligt för oss att ge studenterna ITP med de allra bästa utbildningen i dessa områden omfattar inte bara klassrumsbaserad inlärning utan även omfattande praktisk erfarenhet och en-till-en handledning. Som med alla institutioner inom ramen för KTG Education Group, en betoning på kvalitet på undervisningen och en inkluderande campus livsstil innebär studenter kan göra det mesta av sina erfarenheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Bachelor Of Arts (hons) Företag Och Förvaltning 3 + 0 Tillsammans Med Leeds Metropolitan University, UK

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malaysia Mantin

En väsentlig för ledare i dagens snabba och dynamiska econonmy, genomför denna verksamhet program en stark, praktisk fallstudie metod för studier av företag och förvaltning. [+]

En väsentlig för ledare i dagens snabba och dynamiska econonmy, genomför denna verksamhet program en stark, praktisk fallstudie metod för studier av företag och förvaltning. Studenter är skyldiga att närma sig dagens problem och frågor från en flerdimensionell synvinkel, genomförande av nytänkande samtidigt som etiska överväganden i åtanke.

I linje med skolans uppdrag att skapa världs redo akademiker med den oberoende sinne och medvetenhet om företagande för att lyckas, studerande också för att studera den snabbt växande start-up världen och få förståelse för de förändrade rutiner kring detta affärsområde.

Behörighet Pass STPM / A-nivå eller motsvarande med lägst betyget C (GP 2,00) i alla 2 ämnen och ett pass i matematik och engelska på SPM eller motsvarande nivå; ELLER Pass UEC med lägst betyget B i 5 ämnen; ELLER Pass Studentexamen / Foundation eller likvärdiga kvalifikationer med minst CGPA 2,00; ELLER Andra likvärdiga kvalifikationer som erkänns av malaysiska regeringen [-]

Bachelor Of Arts (hons) Redovisning Och Finansiering 3 + 0 Tillsammans Med Leeds Metropolitan University, UK

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malaysia Mantin

En kandidatexamen i redovisning och finansiering förbereder de studerande för livet som ryggraden i en organisation ekonomiavdelning. Studenter vid ITP lära sig att organisera finansiella transaktioner med den högsta graden av precision samtidigt som du får viktiga kunskaper i kommunikation, problemlösning och analys. [+]

En Bachelor of Arts i redovisning och finansiering förbereder de studerande för livet som ryggraden i en organisation ekonomiavdelning. Studenter vid ITP lära sig att organisera finansiella transaktioner med den högsta graden av precision samtidigt som du får viktiga kunskaper i kommunikation, problemlösning och analys. Dessutom slår det här programmet en fin balans mellan teoretiska studier och praktiskt arbete, ge eleverna det förtroende som behövs för att inleda en karriär som en professionell inom detta område.

En redovisning bakgrund är inte nödvändig förutsättning för programmet som första årets studerande kommer att utsättas för grunderna för redovisning och relaterade ämnen, alltså följt av moduler med inslag av oberoende forskning och självlärande, förfina sin uppmärksamhet på detaljer för finansiell planering tillsammans vägen. ... [-]


BSc

Bachelor Of Science (hons) Anläggnings 3 + 0 Tillsammans Med Leeds Metropolitan University, UK

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malaysia Mantin

Som en del av den otroligt brett spektrum av studier, civilingenjörer är de som designar, bygger och underhåller samhällen och offentliga arbeten - från vägar till broar och byggnader till transportnät - och är hjärnan bakom världens största utvecklings infrastrukturprojekt. [+]

Som en del av den otroligt brett spektrum av studier, civilingenjörer är de som designar, bygger och underhåller samhällen och offentliga arbeten - från vägar till broar och byggnader till transportnät - och är hjärnan bakom världens största utvecklings infrastrukturprojekt.

Som ett tvärvetenskapligt yrke, erbjuder anläggnings kunskaper inom arkitektur, matematik, hydraulik, mekanik, geoteknik och miljövetenskap, med möjlighet att tillämpa dessa som en kollektiv i projekt som genomförs. Att anta en hands-on, praktiskt tillvägagångssätt, ger detta program studenterna en gedigen bakgrund inom vart och ett av dessa områden, och samtidigt integrera dem i alla form av projekt och fallstudie baserat lärande som betonar att hitta lösningar på verkliga problem och samtidigt utveckla de praktiska färdigheter behövs för att lyckas i arbetslivet.... [-]