KDU University College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om KDU

En pionjär i Malaysias privata högre utbildning, KDU University College sätter sig ifrån varandra genom att vara en världsomspännande universitetsmötet i världens behov, grooming sina akademiker för att slå jorden under de senaste 30 åren. KDU University College erbjuder ett brett utbud av program på certifikat-, diplom-, examen- och masternivå och har introducerat hembygd utbildning som ligger i framkant av växande branscher, vilket återspeglar sitt löfte om att vara en verklig universitetsmötet i verkligheten behov. Dessa inkluderar gästfrihet, turism och kulinariska konster, spelutveckling och databehandling, kommunikation och kreativ konst, affärer, samt teknik. KDU University College är medlem i Paramount Education, en fullt integrerad utbildningsleverantör för primär-, sekundär-, tertiär- och forskarutbildning samt utbildnings- och yrkesutvecklingsprogram.

KDU Story

KDU, en institution med över 34 års historia och erfarenhet, tror på att ge utbildningen i den verkliga världen för att möta den verkliga världen och har traditionellt lyckats med att producera kompetenta akademiker och förbereda studenter för högsta universiteten över hela världen.

KDU grundades 1983 och en pionjär i Malaysias privata utbildning. KDU var en av de första privata högskolorna i Malaysia för att ha en egen specialbyggd campus. Institutionen, som KDU College sedan, tilldelades universitetets status 2010 - en återspegling av sina kvalitetsprogram och tillväxten av sin internationella studentpopulation.

Syn

Byta liv och berika samhällen för en bättre värld.

Uppdrag

  • Vi levererar överlägsna produkter och tjänster som gynnar samhället och formar framtida generationer av ledare och tänkare.
  • Vi bryr oss om vår människors säkerhet och hälsa, och vi tror på att utveckla sina talanger genom bemyndigande och möjliggöra för dem att maximera sin potential.
  • Vi växer våra företag för att leverera hållbara och ansvariga aktieägarnas avkastning samtidigt som vi säkerställer att vi fortsätter att skydda vår miljö.
  • Vi måste vara djärva i tekniska innovationer för att vara marknadsledande i våra kärnverksamheter.
  • Vi kommer att utnyttja synergierna inom vårt företagsekosystem för att skapa unika produkterbjudanden.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor I Spelutveckling (Hons)

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malaysia Shah Alam

Elektroniska spel är en av de snabbast växande industrierna i världsekonomin med ett nettoresultat som överstiger filmindustrin. Den globala marknaden för elektroniska spel förväntas växa till 102 miljarder dollar år 2017. I ljuset av denna otroliga tillväxt och med det pressade behovet av spelutvecklare med mycket specialiserade färdigheter, syftar detta examensprogram till att odla högkvalitativa akademiker som är bekanta med produktionsprocesser och medveten om vad som behövs för att producera framgångsrika spel. [+]

Uppmuntra passionen för att skapa spel.

Elektroniska spel är en av de snabbast växande industrierna i världsekonomin med ett nettoresultat som överstiger filmindustrin. Den globala marknaden för elektroniska spel förväntas växa till 102 miljarder dollar år 2017. I ljuset av denna otroliga tillväxt och med det pressade behovet av spelutvecklare med mycket specialiserade färdigheter, syftar detta examensprogram till att odla högkvalitativa akademiker som är bekanta med produktionsprocesser och medveten om vad som behövs för att producera framgångsrika spel.

Våra föreläsare är aktivt involverade i branschen och är experter på sina respektive områden. I detta unika program får studenterna möjlighet att specialisera sig i en av tre spelutvecklingsdiscipliner. För dem som har ett angeläget öga för visuell estetik och 3D-modellering, överväga att vara en spelartist. Studenter som tycker om att analysera, skriva historier och skapa erfarenheter, kan välja att vara speldesigners. För dem som älskar matematik, problemlösning och genomkörning av koder, kan de göra speltekniken till sin föredragna specialisering.... [-]


Civilingenjörsexamen (hons) I Mekatronikteknik

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Malaysia Shah Alam

B. Eng (Hons) i mekatronikteknik är ett tvärvetenskapligt vetenskapsområde som kombinerar maskinteknik, elektronik, kontroll och mjukvaruutveckling; speciellt för att utveckla och styra intelligenta produkter, system och processer. [+]

Geared för att möta uppkomsten av innovation och uppkomsten av nya teknologier.

B. Eng (Hons) i mekatronikteknik är ett tvärvetenskapligt vetenskapsområde som kombinerar maskinteknik, elektronik, kontroll och mjukvaruutveckling; speciellt för att utveckla och styra intelligenta produkter, system och processer.

Programmet är lämpligt för studenter som har ett kreativt sinne och en passion för att förstå hur sakerna fungerar och är nyfiken på att lösa alla typer av (tekniska) problem när man utformar, bygger och hanterar kontroller och inbyggda system, sensorer, manöverdon och robotsystem.

Detta program är utformat för att möta överskottet av innovation och framväxt av ny teknik som krävs av moderna industrier för att upprätthålla global konkurrenskraft som gör mekatroniska ingenjörer som en hybridutbildning som kan klara ett brett spektrum av utmaningar i branschen.... [-]


Kandidatexamen I Redovisning (Hons)

Campusstudier Heltid 42 månader September 2018 Malaysia Shah Alam

KDU: s kandidatexamen (Hons), utformad i samarbete med Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), är det snabbaste och mest förnuftiga valet för att tjäna internationellt erkända yrkeskvalifikationer. [+]

Utveckla teknisk

Betydelsen och betydelsen av redovisningsrapporter är ett led i att bedriva verksamhet, vilket gör redovisningskunskapen avgörande för att vara en kompetent företagsledare.

KDU: s kandidatexamen (Hons) , utformad i samarbete med Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), är det snabbaste och mest förnuftiga valet för att tjäna internationellt erkända yrkeskvalifikationer.

Efter avslutad kandidatexamen (Hons) programmet ges studenterna undantag från 9 ACCA Fundamentals papper. Det sista 3: e året kommer att användas som täcker kursplanen för det professionella ACCA-pappret och förbereder eleverna för ACCA Professional-nivåxamen.... [-]


Kandidat I Hospitality Management (Hons)

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malaysia Shah Alam

KDU: s Bachelor of Hospitality Management (Hons) förbereder eleverna att komma in i gästfriheten som ledare och chefer, vilket ger stor potential för sysselsättning och karriärutveckling. Det kombinerar managementteori som täcker områden som Corporate Social Responsibility, Hospitality Financial Management, Hospitality Law, Strategic Human Resources Management och mer, [+]

Ta på gästfriheten världen med självsäkerhet!

Med de globala hotellbranschens intäkter som uppskattas till 550 miljarder US-dollar för 2016 (statistica.com), är tiderna levande och positiva för gästbranschen.

KDU: s Bachelor of Hospitality Management (Hons) förbereder eleverna att komma in i gästfriheten som ledare och chefer, vilket ger stor potential för sysselsättning och karriärutveckling. Det kombinerar managementteori som täcker områden som Corporate Social Responsibility, Hospitality Financial Management, Hospitality Law, Strategic Human Resources Management och mer, med praktiska praktiska ämnen samt tre huvudämnen för studenter att välja mellan:

... [-]

Kandidat I Kulinarisk Förvaltning (Hons)

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malaysia Shah Alam

Vårt program förbereder studenterna att ta itu med alla aspekter av köket och möta utmaningarna i en alltmer sofistikerad och krävande kulinarisk industri. Förutom ämnen som Culinary Essentials, Baking Principles och Bakery Skills, kommer studenterna också att studera Corporate Social Responsibility, Entrepreneurship, Sales and Marketing och mer. [+]

Omsöka kreativitet

Den gastronomiska upplevelsen handlar inte längre bara om matlagning. Studerande idag som strävar efter att bli professionella inom kulinariska konster, måste förstå näring, grundläggande kemi, konst och presentation bland annat.

Vårt program förbereder studenterna att ta itu med alla aspekter av köket och möta utmaningarna i en alltmer sofistikerad och krävande kulinarisk industri. Förutom ämnen som Culinary Essentials, Baking Principles och Bakery Skills, kommer studenterna också att studera Corporate Social Responsibility, Entrepreneurship, Sales and Marketing och mer.

Studenterna kan välja mellan tre olika majors:

Kulinariska verksamheter... [-]