IACT College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Creative kommunikationsspecialisten

Grundat av industrin i 1970, de två största reklamorganisationer i Malaysia kom samman för att bilda vad som blivit Malaysias främsta college som specialiserat sig på kreativ kommunikation. IACT College är en hängiven, talang prep-skola för kreativa kommunikationsbranschen, med 96% av sina studenter som används i branschen inom sex månader efter examen.

Projektbaserad undervisning inlärningsmetoder Vad fortsätter att skilja IACT College fram till idag är dess förmåga att säkerställa akademiker jobb-klar genom sina projektbaserade inlärningsmetoder. Genom denna metod har eleverna en unik möjlighet att arbeta med klassprojekt med top-tier företag i klassrummet. Med dessa eftertraktade möjligheter, studenter engagera sig med framtida arbetsgivare som utbildningen erfarenhet går utöver teori och i praktiken.

Industri Erfarna föreläsare IACT studenter är vidare beredda för sin karriär genom mentorskap av sina föreläsningar, som besitter en stor mängd erfarenhet av branschen. 83% av IACT College föreläsare har arbetat professionellt i branschen, med branschens genomsnitt besittningsrätt på 12 år.

Vision

IACT College strävar efter att vara en föredragen malaysiska institution tillägnad vårda sina elever att tänka kritiskt och att agera klokt, med integritet och att ge ett positivt bidrag till världen.

Vi står fast vid vår filosofi att vara en högskola från industrin för industrin.

Mission

För att nå vår vision, kommer IACT College att vägledas av följande föreställningar och principer:

Vi strävar efter att tillhandahålla en dynamisk och tillgänglig 21: a århundradet utbildning med hög kvalitet som är väl avvägd och relevant för världen i stort. Vi strävar efter att ge en fruktbar och tekniskt driven inlärningsmiljö som värderar sociala, kulturella och etniska skillnader, yttrandefrihet och ömsesidig respekt. Vi anser att vi bör arbeta för säkerhet och välbefinnande studenter, lärare, stödpersonal, leverantörer och intressenter. Vi vårdar en passion för ständiga förbättringar inom undervisning, stipendium och administrativa normer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se Certifikater » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Advertising and Design (3+0)

Campusstudier Heltid 3 år January 2018 Malaysia Selangor

[+]

Intag

VARAKTIGHET

Studiesätt Heltid

University of Sunderland

Forskning och Disputation

[-]

Bachelor of Arts (Hons) Media, Culture and Communication (3+0)

Campusstudier Heltid 3 år January 2018 Malaysia Selangor

[+]

Intag

VARAKTIGHET

Studiesätt Heltid

University of Sunderland

SPECIALISERING

erkännande

[-]

Videoklipp

What Is Creative Communication?