Läs den officiella beskrivningen

Aviation Management College är inrättad med huvudsyftet att "mervärde" till flygbranschen i Malaysia . Vi vill bli det centrala fokuset på flygledningens relaterad kunskap och information i Malaysia. Vi vill ge tillväxten till flygindustrin i Malaysia. Som du kanske är medveten om, kommer flygindustrin att växa i Asien och Stillahavsområdet (inklusive Malaysia) med tillväxten i Kina och Indien.

I överensstämmelse med våra kärnvärden: Kundernas tillfredsställelse, kontinuerlig förbättring, professionalism och teamwork är våra elever och deltagares tillfredsställelse vår främsta angelägenhet. Din utbildning och träning välbefinnande är vårt centrala fokus.

Vårt andra mål är att producera akademiker, inte bara med kunskapen, utan också kompetensen att kommunicera och interagera väl med andra människor och därigenom uppnå problemlösningsförmågan så mycket som behövs i branschen. Som Thomas More sa "Utbildning är inte på grund av inlärning, information, data, fakta eller förmågor - det är träning eller instruktion - men visar snarare vad som är gömt som ett frö".

För närvarande är vår kärnprodukt Diploma in Aviation Management och Diploma i Flight Operation Management - den första i sitt slag i Malaysia, med målet att producera akademiker som skulle kunna öka Malaysias flygindustri till högre höjder. Tidigare var de flesta av flygbranschrekryteringarna från de generalistkandidaterna och de skulle ta några år innan de kunde vara fullt produktiva eftersom de behöver lära sig om flygkunskap under arbetet. Våra studenter skulle kunna göra jobbet omedelbart eftersom de skulle bli utsatta för all denna kunskap medan de genomförde examensbevis på högskolan.

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Aviation Management College

Flyg- och flygbranschen är en av de viktigaste industrier som bidrar med värdefulla tillgångar och ekonomisk tillväxt till vårt land. Flygplatsen är en port för flygtrans ... [+]

Flyg- och flygbranschen är en av de viktigaste industrier som bidrar med värdefulla tillgångar och ekonomisk tillväxt till vårt land. Flygplatsen är en port för flygtransporter av lokalbefolkningen, turister och affärsresor. med många flygbolag som erbjuder olika destinationer, både internationella och inhemska. I Malaysia ökar tillväxten av flygbolags- och flygindustrin med bättre framsteg och förvaltningar i takt med tekniken. Förvaltningsgruppen spelar således en viktig roll för att säkerställa en säker och effektiv administration av flygplatsen och flygbolagen.

Eftersom detta program delas ut av Bucks New University, vilket gör det till det enda flygprogrammet, godkänns regionen av två länder, Storbritannien (QAA) och Malaysia (MQA). Alla kursplaner, läromedel, betygsmärkning, certifikat och utskrift kommer att organiseras av Bucks New University, där AMC kommer att bli lärocentret som levererar föreläsningar och betyg enligt den akademiska kvalitetskontrollen som fastställts av QAA och MQA.... [-]

Malaysia Shah Alam
Januari 2020
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska