Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om APIIT

Asia Pacific Institute of Information Technology erbjuder en rad program som är utformade för att producera högt anställda akademiker genom att ge våra studenter en internationellt benchmarkad akademisk erfarenhet som är nära anpassad till industrins krav. Som en integrerad medlem av APIIT Education Group - bestående av Asia Pacific University of Technology

APIITs program erbjuds tillsammans med vår långvariga internationella partner, Staffordshire University, Storbritannien. Enligt detta godkända samarbetsavtal levererar APIIT Staffordshire University grader genom att använda samma läroplan och överensstämmer med samma processer för undervisning, inlärning och bedömning av kvalitetshöjning som i Storbritannien, för att säkerställa jämförbarhet mellan studentupplevelse och akademiska standarder.

Kreativa industrier i Malaysia och regionen leder vägen med framåtblickande Staffordshire University Courses @ APIIT inom Design Innovation

Faktum är att APIITs utbildningssystem ger kandidater som förkroppsligar Staffordshires åtagande att producera Staffordshire Graduate-kandidater som har de viktigaste färdigheterna med anställbarhet, företagande och entreprenörskap - och möjligheten att sticka ut på arbetsmarknaden. Som APIIT-studenter studerar på Staffordshire University grader får våra studenter mycket mer än bara en förståelse för sina ämnen men kommer att lämna med en uppsättning attribut som potentiella arbetsgivare inte bara letar efter men kommer att värdera och respektera. Samtidigt är APIIT: s egna Foundation- och Diploma-program också externt kvalitetssäkrade av Staffordshire University, vilket säkerställer att studenterna får en internationellt riktad kvalifikation samtidigt som de säkerställer framgångsrik framsteg i graden av sitt val.

Detta tillvägagångssätt för att tillhandahålla internationellt riktad utbildning sträcker sig dessutom bortom gränserna i Malaysia och är nära replikerad inom vår familj av APIIT-grenskampanjer verksamma i Sri Lanka och Indien. Bland Malaysias första MSC-statusinstitutioner har APIIT också uppnått en stark rekord inom forskning, utveckling och kommersialisering, och vinnde mer än 50 malaysiska och internationella utmärkelser för sina innovationer, produkter och elevprojekt. Som erkännande av sitt fokus på kvalitet i utbildningen, mottog APIIT Education Group premiärministerns prisutmärkelse 2011, liksom exportkvalitetspriset från ministeriet för internationell handel och industri, Malaysia.

APIITs akademiska program godkänns av utbildningsministeriet i Malaysia och kvalifikationerna godkänns helt eller tillfälligt av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Varför studera i Kuala Lumpur, Malaysia

Det finns något för alla

Kuala Lumpur (KL) har länge varit valet av studiedestination för studenter från Indonesien, Kina, Indien, Pakistan, Centralasien, Europa, Mellanöstern, Maldiverna, Afrika och länder i Sydostasien. Förutom det vackra Malaysia, dess varierande befolkning och stabila förhållanden, erbjuder den stora kursen vi erbjuder - allt från IT och teknik till bioteknik och media - livslångt lärande för alla våra studenter.

Höga akademiska normer och internationellt erkännande

Utbildning är en investering, så du vill se till att du får en bra kvalifikation och en hög standard för lärande. Under åren har vi anpassat oss till moderna undervisningsmetoder och -anläggningar utan att förlora värderingar av traditionella inlärningsmetoder. Du kan vara säker på att du kommer att få utbildningskvalifikationer som är av internationella standarder och erkännande. Dessa kvalifikationer är överförbara och erkända av andra universitet, inklusive Storbritannien och Australien. Naturligtvis är vårt yttersta mål att dina kvalifikationer och studier är överförbara och värderade i arbetskraften.

Du kommer att förbättra din engelska

Malaysia erbjuder enorma möjligheter att lära och behärska nya språk. Vår mångkulturella mångfald och befolkning består av talare engelska, Bahasa Melayu, Mandarin, Kinesiska dialekter, Tamil, och en mängd andra. Du kommer att träffas och studera med studenter från hela regionen, vilket ger dig möjlighet att prata och träna nya språk. Majoriteten av eleverna pratar engelska, och våra klasser är alla utförda på engelska. Du kan också ta ytterligare engelska klasser innan du börjar på din examenstudie.

Ett överkomligt alternativ

Den totala kostnaden för att studera och bo i Malaysia är generellt lägre än de flesta länder som erbjuder internationellt erkända och kvalitetssäkrade studieprogram.

Ett centrum för teknik och multimedia

Den malaysiska regeringens Multimedia Super Corridor (MSC) lanserades 1996 för att driva landet till informationsålder genom en rad initiativ eller flaggskeppsapplikationer som inkluderar elektronisk regering, smarta skolor, telemedicin, forskning
Malaysia visar sig också vara en rekord i arkitekturhistoria från gammal till ny. Kom och se en av de högsta betongtornen i världen! Stående vid 421 meter byggdes Kuala Lumpur Tower av ett lokalt företag för att fungera som telekommunikation och sändningstorn. Bortsett från den invecklade arkitekturen kan du också ta en tur i en av de fyra expresshissarna till toppen och beundra utsikten från Observation Deck.
Stående ovanför Kuala Lumpurs skyline är de 452 meter stora Petronas Twin Towers ett nationellt monument och landets stolthet. 88-våningen byggnad av attraktiva glas och stål fasad är en integrerad utveckling med kommersiella, detaljhandel, hotell, konferens, nöjen och bostadsfastigheter.

Lätt tillgänglig

Malaysia nås lätt med flyg från hela världen. Det är också tillgängligt med hav och land från grannländer som Indonesien, Singapore och Thailand. KL International Airport, KLIA, är en hemtrevlig flygplatsmiljö med högteknologiska attraktioner. Det är en upptagen flygplats värd och hantering flygningar som avgår och landar från hela världen.
Om du är en motorsportentusiast kommer du vara glad att veta att ett Formel 1 Race Track ligger nära flygplatsen där Formel One Race hålls i mars varje år. Spåret tillgodoser också motorcykel- och rallytävlingar under hela året.

Upplev den kulturella mångfalden

Du kommer att upptäcka en härlig sammansmältning av Asiens äldsta civilisationer - Malay, Kinesisk, Indisk, med en spännande fest på festivaler, tull och traditioner och en mängd olika mångkulturella rätter.
Äta ute i Malaysia är ett äventyr för matälskare. Det finns en stor variation - från kryddig malayisk mat, en oändlig mängd kinesisk mat, exotisk mat från Indien, västerländsk mat, till Nyonya och portugisisk mat. Njut av populära malaysiska rätter som satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa och kycklingris. Internationella snabbmatskedjor är också allmänt tillgängliga i städerna.
Malaysier firar en rad helgdagar och festivaler - Deepavali eller Festival of Lights, Hari Raya, kinesiska nyåret, jul, nationaldag eller Merdeka Day, Lantern och Moon Cake Festival, bara för att nämna några.

Måttligt klimat och väder

Malaysia har ett tropiskt, fuktigt klimat med temperaturer i genomsnitt 29 ° C under året, och svalare i höglandet. Geografiskt badas den i varm tropisk sol, med 3000 kilometer kust, en rad coola orter, världens äldsta regnskog och Sydostasiens högsta berg. Det ljusa och tropiska klimatet garanterar att de flesta sporter och aktiviteter kan njutas under hela året.

Sportaktiviteter och äventyr

Många sporter spelas i Malaysia. Bland de populära är fotboll, badminton, hockey, tennis och squash. Andra favoriter är cykling, cricket, bowling, golf, rugby, bordtennis, softball och grand prix racing.
Om du älskar naturligt äventyr, kommer du ha mycket kul! Med de långa kust- och offshoreöarna kan du göra vattenskidor, vindsurfing, snorkling och dykning i öar och marina parker, kanotpaddling, forsränning, flodsafari och kryssningar vid sidan av det stora flodsystemet.
Det är inte allt. Grottforskning, bergsklättring, terrängkörning, mountainbike, djungeltur, ridning, dykning, fiske, fågelskådning och skärmflygning är också bland populära aktiviteter i Malaysia.

Platser

Kuala Lumpur

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Telefon
+603-8996 1000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium