Läs den officiella beskrivningen

Om APIIT

Asia Pacific Institute of Information Technology erbjuder en rad program som är utformade för att producera högt anställda akademiker genom att ge våra studenter en internationellt benchmarkad akademisk erfarenhet som är nära anpassad till industrins krav. Som en integrerad medlem av APIIT Education Group - bestående av Asia Pacific University of Technology

APIITs program erbjuds tillsammans med vår långvariga internationella partner, Staffordshire University, Storbritannien. Enligt detta godkända samarbetsavtal levererar APIIT Staffordshire University grader genom att använda samma läroplan och överensstämmer med samma processer för undervisning, inlärning och bedömning av kvalitetshöjning som i Storbritannien, för att säkerställa jämförbarhet mellan studentupplevelse och akademiska standarder.

Kreativa industrier i Malaysia och regionen leder vägen med framåtblickande Staffordshire University Courses @ APIIT inom Design Innovation

Faktum är att APIITs utbildningssystem ger kandidater som förkroppsligar Staffordshires åtagande att producera Staffordshire Graduate-kandidater som har de viktigaste färdigheterna med anställbarhet, företagande och entreprenörskap - och möjligheten att sticka ut på arbetsmarknaden. Som APIIT-studenter studerar på Staffordshire University grader får våra studenter mycket mer än bara en förståelse för sina ämnen men kommer att lämna med en uppsättning attribut som potentiella arbetsgivare inte bara letar efter men kommer att värdera och respektera. Samtidigt är APIIT: s egna Foundation- och Diploma-program också externt kvalitetssäkrade av Staffordshire University, vilket säkerställer att studenterna får en internationellt riktad kvalifikation samtidigt som de säkerställer framgångsrik framsteg i graden av sitt val.

Detta tillvägagångssätt för att tillhandahålla internationellt riktad utbildning sträcker sig dessutom bortom gränserna i Malaysia och är nära replikerad inom vår familj av APIIT-grenskampanjer verksamma i Sri Lanka och Indien. Bland Malaysias första MSC-statusinstitutioner har APIIT också uppnått en stark rekord inom forskning, utveckling och kommersialisering, och vinnde mer än 50 malaysiska och internationella utmärkelser för sina innovationer, produkter och elevprojekt. Som erkännande av sitt fokus på kvalitet i utbildningen, mottog APIIT Education Group premiärministerns prisutmärkelse 2011, liksom exportkvalitetspriset från ministeriet för internationell handel och industri, Malaysia.

APIITs akademiska program godkänns av utbildningsministeriet i Malaysia och kvalifikationerna godkänns helt eller tillfälligt av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Varför studera i Kuala Lumpur, Malaysia

Det finns något för alla

Kuala Lumpur (KL) har länge varit valet av studiedestination för studenter från Indonesien, Kina, Indien, Pakistan, Centralasien, Europa, Mellanöstern, Maldiverna, Afrika och länder i Sydostasien. Förutom det vackra Malaysia, dess varierande befolkning och stabila förhållanden, erbjuder den stora kursen vi erbjuder - allt från IT och teknik till bioteknik och media - livslångt lärande för alla våra studenter.

Höga akademiska normer och internationellt erkännande

Utbildning är en investering, så du vill se till att du får en bra kvalifikation och en hög standard för lärande. Under åren har vi anpassat oss till moderna undervisningsmetoder och -anläggningar utan att förlora värderingar av traditionella inlärningsmetoder. Du kan vara säker på att du kommer att få utbildningskvalifikationer som är av internationella standarder och erkännande. Dessa kvalifikationer är överförbara och erkända av andra universitet, inklusive Storbritannien och Australien. Naturligtvis är vårt yttersta mål att dina kvalifikationer och studier är överförbara och värderade i arbetskraften.

Du kommer att förbättra din engelska

Malaysia erbjuder enorma möjligheter att lära och behärska nya språk. Vår mångkulturella mångfald och befolkning består av talare engelska, Bahasa Melayu, Mandarin, Kinesiska dialekter, Tamil, och en mängd andra. Du kommer att träffas och studera med studenter från hela regionen, vilket ger dig möjlighet att prata och träna nya språk. Majoriteten av eleverna pratar engelska, och våra klasser är alla utförda på engelska. Du kan också ta ytterligare engelska klasser innan du börjar på din examenstudie.

Ett överkomligt alternativ

Den totala kostnaden för att studera och bo i Malaysia är generellt lägre än de flesta länder som erbjuder internationellt erkända och kvalitetssäkrade studieprogram.

Ett centrum för teknik och multimedia

Den malaysiska regeringens Multimedia Super Corridor (MSC) lanserades 1996 för att driva landet till informationsålder genom en rad initiativ eller flaggskeppsapplikationer som inkluderar elektronisk regering, smarta skolor, telemedicin, forskning
Malaysia visar sig också vara en rekord i arkitekturhistoria från gammal till ny. Kom och se en av de högsta betongtornen i världen! Stående vid 421 meter byggdes Kuala Lumpur Tower av ett lokalt företag för att fungera som telekommunikation och sändningstorn. Bortsett från den invecklade arkitekturen kan du också ta en tur i en av de fyra expresshissarna till toppen och beundra utsikten från Observation Deck.
Stående ovanför Kuala Lumpurs skyline är de 452 meter stora Petronas Twin Towers ett nationellt monument och landets stolthet. 88-våningen byggnad av attraktiva glas och stål fasad är en integrerad utveckling med kommersiella, detaljhandel, hotell, konferens, nöjen och bostadsfastigheter.

Lätt tillgänglig

Malaysia nås lätt med flyg från hela världen. Det är också tillgängligt med hav och land från grannländer som Indonesien, Singapore och Thailand. KL International Airport, KLIA, är en hemtrevlig flygplatsmiljö med högteknologiska attraktioner. Det är en upptagen flygplats värd och hantering flygningar som avgår och landar från hela världen.
Om du är en motorsportentusiast kommer du vara glad att veta att ett Formel 1 Race Track ligger nära flygplatsen där Formel One Race hålls i mars varje år. Spåret tillgodoser också motorcykel- och rallytävlingar under hela året.

Upplev den kulturella mångfalden

Du kommer att upptäcka en härlig sammansmältning av Asiens äldsta civilisationer - Malay, Kinesisk, Indisk, med en spännande fest på festivaler, tull och traditioner och en mängd olika mångkulturella rätter.
Äta ute i Malaysia är ett äventyr för matälskare. Det finns en stor variation - från kryddig malayisk mat, en oändlig mängd kinesisk mat, exotisk mat från Indien, västerländsk mat, till Nyonya och portugisisk mat. Njut av populära malaysiska rätter som satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa och kycklingris. Internationella snabbmatskedjor är också allmänt tillgängliga i städerna.
Malaysier firar en rad helgdagar och festivaler - Deepavali eller Festival of Lights, Hari Raya, kinesiska nyåret, jul, nationaldag eller Merdeka Day, Lantern och Moon Cake Festival, bara för att nämna några.

Måttligt klimat och väder

Malaysia har ett tropiskt, fuktigt klimat med temperaturer i genomsnitt 29 ° C under året, och svalare i höglandet. Geografiskt badas den i varm tropisk sol, med 3000 kilometer kust, en rad coola orter, världens äldsta regnskog och Sydostasiens högsta berg. Det ljusa och tropiska klimatet garanterar att de flesta sporter och aktiviteter kan njutas under hela året.

Sportaktiviteter och äventyr

Många sporter spelas i Malaysia. Bland de populära är fotboll, badminton, hockey, tennis och squash. Andra favoriter är cykling, cricket, bowling, golf, rugby, bordtennis, softball och grand prix racing.
Om du älskar naturligt äventyr, kommer du ha mycket kul! Med de långa kust- och offshoreöarna kan du göra vattenskidor, vindsurfing, snorkling och dykning i öar och marina parker, kanotpaddling, forsränning, flodsafari och kryssningar vid sidan av det stora flodsystemet.
Det är inte allt. Grottforskning, bergsklättring, terrängkörning, mountainbike, djungeltur, ridning, dykning, fiske, fågelskådning och skärmflygning är också bland populära aktiviteter i Malaysia.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Programmet syftar till att utveckla dig som en kreativ animator. Animeringsvägen erbjuder möjlighet att specialisera sig i modellering, animering och kompositbaserade app ... [+]

ÖversiktProgrammet syftar till att utveckla dig som en kreativ animator. Animeringsvägen erbjuder möjlighet att specialisera sig i modellering, animering och kompositbaserade applikationer i skapandet av karaktärsfilmer.Programmet fokuserar på de många aspekterna av grundanimationsprocessen och stöds av en serie specialiserade föreläsare, demonstrationer och seminarier som introducerar studenter till professionell, design och kreativ process.År 1 ger en struktur för att lära sig de viktigaste principerna för animering. Du kommer att utforska en rad tekniker som involverar 2D och CG-element.År 2 innebär att karaktären utvecklas mer djupt. Detta inkluderar förstärkning av ljuddialog och kroppsbehåll, en introduktion till åtgärdsintegration och avancerad belysning och kameraarbete för större skottkompositioner. samt modell som en kärnmodul med fokus på fast byggnad. Du kommer också att ha möjlighet att studera experimentell animering.Under år 3 förväntas du skapa en serie korta animationer som visar utmärkt prestationsbaserad animering. Kännetecknas av professionell praxis för att förbereda examen och öka sysselsättningsperspektiv genom animering.Ingångskrav... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

BA (Hons) i internationella relationer syftar till att producera akademiker som är reflekterande och kritiska elever, med ett globalt perspektiv och som är beredda för ar ... [+]

ÖversiktBA (Hons) i internationella relationer syftar till att producera akademiker som är reflekterande och kritiska elever, med ett globalt perspektiv och som är beredda för arbetslivet. Detta uppnås genom ett antal åtgärder:För att kunna utnyttja den kunskap och förståelse som graden syftar till att utveckla, effektiv kommunikation och förmåga att arbeta i team och med olika intressenter ses som viktiga attribut för våra studenter. Utvecklingen av kommunikations-, presentations- och teamarbeten ligger i hjärtat av graden och uppmuntras från första principer till hög kompetens i många tematiska moduler och i synnerhet genom handledningsprogram.Arbetsgivarna värdesätter också självständighet och en kreativ förmåga att hitta lösningar. Graden gör det möjligt för eleverna att ägna sig åt sitt lärande - vare sig enskilt eller i grupp - och uppmuntrar till att tänka och lösa problem oberoende av ett spektrum av aktiviteter: i en forskningsavhandling i kritisk läsning och skrivning i tematiska moduler; eller i handledning diskussioner och presentationer.Dessutom utforskar graden frågor om hållbarhet och miljö. Atmosfäriska och många andra föroreningar är oundvikligen globala problem eftersom de inte känner till några gränser och ingår här, eftersom hållbarhet och miljö blir allt viktigare globala frågor, bland annat den internationella konkurrensen om knappa resurser som olja och vatten.IngångskravRutt 1: Inträde till år 1 gradFramgångsrik slutförande av STPM med 2 fulla pass eller motsvarande med minsta CGPA på 2,0 och slutförandet av SPM eller motsvarande; ellerFramgångsrik färdigställd A-nivå med minst ett betyg i 2 ämnen och lyckad slutförande av O-nivå eller motsvarande; ellerErkänd matrikulering eller grund med CGPA 2.0;... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Denna grad kommer att öppna en hel värld av karriär och rådgivning möjligheter. Kandidater arbetar inom områden som dator, sportartiklar, gymutrustning, klockdesign, bild ... [+]

ÖversiktDenna grad kommer att öppna en hel värld av karriär och rådgivning möjligheter. Kandidater arbetar inom områden som dator, sportartiklar, gymutrustning, klockdesign, bildesign och förpackning. Vissa akademiker sätter upp egna företag eller går in i marknadsföring, modellering, grafik, datorspeldesign, designhantering och undervisning.I programmet ingår spännande och mångsidiga projekt som leksaker, hushållsprodukter, transport, träningsutrustning och belysning. Tillgång till utmärkta verkstäder, modelleringsanläggningar och programvara gör det möjligt för eleverna att presentera sitt arbete till en professionell standard.Kärnkompetens introduceras genom strukturerade och praktiska designprojekt, som omfattar idégenerering, ritning och rendering, modellering och datorarbete. Ytterligare moduler inkluderar konceptgenerering, ergonomi och användbarhet, material och tillverkning och estetik. Programmet fortskrider för att täcka mer avancerade CAD-projekt och rollen som Rapid Prototyping.När tillfället uppstår kan studenter arbeta på samarbetsprojekt med studenter och personal från Transport Design, Reklam och Brand Management och andra program.I år 3 kommer du att slutföra ett stort designprojekt inom ett område av personligt intresse. Denna flexibilitet ger eleverna möjlighet att njuta av riktigt originaltänkande och vara innovativa. Studenterna kan också visa sina mönster för allmänheten och potentiella arbetsgivare vid årsskiftet.IngångskravRutt 1: Inträde till år 1Framgångsrik slutförande av STPM med 2 fulla pass eller motsvarande med minsta CGPA på 2,0 och slutförandet av SPM eller motsvarande; ellerFramgångsrik färdigställd A-nivå med minst ett betyg i 2 ämnen och lyckad slutförande av O-nivå eller motsvarande; ellerErkänd matrikulering eller grund med CGPA 2.0; ellerEn kvalifikation som APIIT accepterar som likvärdig med ovanstående.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Vårt 360 ° tillvägagångssätt för kreativ och strategisk reklam och varumärkeshantering utvecklar yrkesverksamma med en bred uppsättning färdigheter, utvecklar dina anstäl ... [+]

ÖversiktVårt 360 ° tillvägagångssätt för kreativ och strategisk reklam och varumärkeshantering utvecklar yrkesverksamma med en bred uppsättning färdigheter, utvecklar dina anställbarhetsmöjligheter. Vår kreativa studiemiljö speglar en byråmiljö, skapar flexibla arbetszoner och projektutrymmen med industristandardprogramvara.Vårt dynamiska, idédrivna reklamprogram kommer att utrusta dig med kunskaper och förståelse för att utveckla en karriär inom den kreativa industrin. Oavsett om du vill arbeta i ett kreativt team, vara en copywriter, kontoplanerare eller varumärkeschef, kommer du att få väsentlig praktisk erfarenhet som är mycket attraktiv för framtida arbetsgivare.Programteamet har branscherfarenhet och våra associerade handledare är nuvarande kreativa styrelseledamöter och byråpraktiker. Vi lägger kreativt tänkande och idéer i centrum för vår 360 ° -strategi för reklamstudie via digitala och traditionella reklamplattformar, utforska sociala medier, viral marknadsföring och ambient reklam.Branschplaceringar och byråbesök kommer att bidra till din utveckling. Du lär dig att skapa reklamkampanjer genom att studera viktiga områden för kreativt tänkande, strategi och planering samt idégenerering, integrerad kommunikation, konstriktning och copywriting.IngångskravRutt 1: Inträde till år 1Framgångsrik slutförande av STPM med 2 fulla pass eller motsvarande med minsta CGPA på 2,0 och slutförandet av SPM eller motsvarande; ellerFramgångsrik färdigställd A-nivå med minst ett betyg i 2 ämnen och lyckad slutförande av O-nivå eller motsvarande; ellerErkänd matrikulering eller foundation med CGPA 2.0 på SPM Level; ellerEn kvalifikation som APIIT accepterar som likvärdig med ovanstående.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Spännande möjligheter finns som inrednings- och exteriördesigners inom fordons- och transportföretag samt som designkonsulter. Vissa akademiker väljer att starta egen ver ... [+]

ÖversiktSpännande möjligheter finns som inrednings- och exteriördesigners inom fordons- och transportföretag samt som designkonsulter. Vissa akademiker väljer att starta egen verksamhet. Eleverna lär sig en rad överförbara färdigheter som kan tillämpas på land-, sjö- och luftprojekt.Studenter arbetar med transport- och industriprojekt i en kreativ och vänlig studiemiljö. De har tillgång till utmärkta verkstäder och modelleringsanläggningar, använder industristandardprogramvara och förväntas presentera sitt arbete till en professionell standard.Kärnkompetens utvecklas genom strukturerade och praktiska designprojekt, med idégenerering, ritning och rendering, lera modellering och relevant programvara. Programmet arbetar nära med besökande designers som är involverade i hela. Undervisning och inlärningsteknik är varierad och inkluderar individuella och gruppdesignverkstäder, handledning, seminarier och presentationer.Studenter har viktiga tekniska och CAD-insatser i hela programmet från fakulteten för konst och kreativ teknik och slutför ett stort designprojekt i år 3 inom ett område av personligt intresse. Denna flexibilitet ger möjligheterna att engagera sig i verkligen originellt och innovativt tänkande.Våra mål är att utrusta studenter med ett brett spektrum av specialiserade och överförbara färdigheter. Programmet ger möjlighet att delta i arbetsplatser och att delta i nationella design tävlingar. Studenterna visar också sina mönster till allmänheten och potentiella arbetsgivare vid årsskiftet.IngångskravRutt 1: Inträde till år 1Framgångsrik slutförande av STPM med 2 fulla pass eller motsvarande med minsta CGPA på 2,0 och slutförandet av SPM eller motsvarande; ellerFramgångsrik färdigställd A-nivå med minst ett betyg i 2 ämnen och lyckad slutförande av O-nivå eller motsvarande; ellerErkänd matrikulering eller foundation med CGPA 2.0 på SPM Level; ellerEn kvalifikation som APIIT accepterar som likvärdig med ovanstående.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

VFX-priset är för sökande som söker karriär inom film-, efterproduktions- eller spelindustrin - även om vissa kandidater kan flytta till positioner inom arkitektonisk vis ... [+]

Översikt

VFX-priset är för sökande som söker karriär inom film-, efterproduktions- eller spelindustrin - även om vissa kandidater kan flytta till positioner inom arkitektonisk visualisering, re-touching / reklambyråer eller forskarutbildning.

VFX är övervägande om idéer och konceptgenerering för film eller spel, som täcker tecken, fordon, produkter, kläder, uppsättningar och miljöer - i slutändan tar de idéerna igenom till färdiga konceptkonstverk eller 3D-modeller.Mer än någonsin behöver film- och spelindustrin påtagliga, spännande scener / scenarier med tecken, miljöer och rekvisita för att matcha dem. Studenter utvecklar idéer ibland som 2D-koncept, kompletterad med exakt 3D digital modellering, kombinerad med grön skärm / kompositionsteknik. Designmetodik, konceptuppkomst, spekulativ design, visualiseringsförmåga, livritning, fysisk skiss och faxmodell ger traditionella designfärdigheter.Projektarbetet genomförs individuellt eller som en del av ett lag. Vår personal har bra (och växande) industriella länkar. När så är möjligt ringer de på sin forskning eller det kommersiella arbetet för att informera och forma läroplanen, vilket leder till fler branschkunskapliga akademiker.Ingångskrav... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Cyber ​​Security är ett viktigt och växande arbetsområde för dataproffs. Varje organisation som har ett datanätverk eller använder Internet har en potentiell säkerhetsris ... [+]

Översikt

Cyber ​​Security är ett viktigt och växande arbetsområde för dataproffs. Varje organisation som har ett datanätverk eller använder Internet har en potentiell säkerhetsrisk och behöver personer med specialkunskaper för att skydda sina system och data. Du kan också hitta dig själv för ett specialiserat konsultföretag som erbjuder en sådan service till mindre organisationer.

Datorsystem lagrar, bearbetar och kommunicerar en mängd olika data. Mycket av dessa uppgifter är privata och felaktig tillgång till det kan leda till betydande kostnader för en organisation eller den person som äger data. Att säkra datorsystem mot skadlig attack eller till och med mot oavsiktlig skada är avgörande för alla datorsystem. Detta program ger dig kunskaper och färdigheter för att du ska kunna förhindra attacker och oavsiktlig skada på datorsystem.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

I dagens konkurrensutsatta affärsverksamhet spelar IT en viktig roll för att utnyttja kommersiell potential. Din examen destination från detta program kommer sannolikt at ... [+]

Översikt

I dagens konkurrensutsatta affärsverksamhet spelar IT en viktig roll för att utnyttja kommersiell potential. Din examen destination från detta program kommer sannolikt att vara på en ledningsnivå inom en IT-avdelning, utveckla IT-system och betjäna behoven hos ett antal affärsavdelningar. Du kan ta en karriär inom IT-systemutveckling, IT-systemanalys och design eller IT-nätverkshantering.

Under det första året kommer du att introduceras till affärs- och datorkoncept, verktyg och tekniker. År 2 täcker utvecklingen av IT-system för affärsverksamhet, analys, design och utveckling av webbaserade lösningar, nätverk och professionella problem inom datorer.

Under det sista året kommer du att koncentrera dig på IT: s strategiska roll, inklusive kritiska problem med att använda IT och användningen av IT för innovation och entreprenörskap. Du kommer även att genomföra ett stort projekt som låter dig simulera tillämpningen av IT i en affärssituation.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Denna utmärkelse kommer att utrusta dig med färdigheterna att arbeta i film, tv och nya medier. Specialiserat sig på industristandardprodukter, från digital film och vide ... [+]

ÖversiktDenna utmärkelse kommer att utrusta dig med färdigheterna att arbeta i film, tv och nya medier. Specialiserat sig på industristandardprodukter, från digital film och videoredigering till de animationsförmåga som krävs för att producera sändningsstandard titling och effekter, får du också de efterproduktionskunskaper som alla efterproduktionsprofessorer behöver.Programmet kombinerar studien av digital videoproduktion och efterproduktion inom ett antal olika områden, inklusive film, video, tv, animering, design och digital bildbehandling. Du lär dig att använda industristandardprogramvara, inklusive Final Cut Pro Studio och Adobe Creative Suite. Alla efterproduktionskunskaper backas upp med den filmproduktionskunskap som alla redaktörer och efterproduktionsprofessorer behöver.År 1 täcker alla grundläggande efterproduktionskunskaper, inklusive grafik och grunderna för filmproduktion och redigering, med alternativ för att inkludera ljudinspelning och CGI.Under år 2 och 3 studerar du redigering, animering och HD-videoproduktion. Dessa färdigheter kommer att kombineras med färggradering för film och tv, compositing (grön skärm) och matcha rörliga objekt i animerade och videoscener.Detta kommer att förenas med möjligheten att studera andra filmrelaterade ämnen, filmografi, ljudproduktion, mixning och design och musikvideoproduktion. Kombinationen av de färdigheter som förvärvats ger kandidater kanten i film-, tv- och mediebranschen.IngångskravRutt 1: Inträde till år 1Framgångsrik slutförande av STPM med 2 fulla pass eller motsvarande med minsta CGPA på 2,0 och slutförandet av SPM eller motsvarande; eller,Framgångsrik färdigställd A-nivå med minst ett betyg i 2 ämnen och lyckad slutförande av O-nivå eller motsvarande; ellerErkänd matrikulering eller grund med CGPA 2.0; ellerEn kvalifikation som APIIT accepterar som likvärdig med ovanstående.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Eftersom datorer är en inbyggd del av det normala livet, är de också viktiga som ett verktyg i brottslig verksamhet. Därför kan de ge en viktig beviskälla. Denna utmärkel ... [+]

Översikt

Eftersom datorer är en inbyggd del av det normala livet, är de också viktiga som ett verktyg i brottslig verksamhet. Därför kan de ge en viktig beviskälla. Denna utmärkelse ger en solid grundning i de färdigheter du behöver för att följa en karriär inom rättsmedicinsk utredning av datorsystem och relaterade säkerhetsområden. Samma färdigheter som gör att du kan spåra bevis ger dig också de möjligheter som behövs för att hjälpa organisationer och individer att återställa data / information som kan ha gått vilse eller skadas till följd av oavsiktlig eller skadlig aktivitet. Du kan inte bara upptäcka brottslig verksamhet utan också hjälpa till att rädda människor från konsekvenserna av sådan verksamhet.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska