Alfa International College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Sedan 1998 grundades ALFA College som en av de främsta designskolorna i Malaysia. Samtidigt som hon behållit sitt ursprung som en designakademi, utvidgade högskolan sitt diplomutbud för att inkludera Early Childhood Education (ECE) 2010. ALFA College erbjuder för närvarande examens- och certifikatprogram i:

 • bokföring
 • arkitektur
 • Konst och design
 • Grafisk design
 • Multimedia Design
 • Inredningsarkitektur
 • företagsekonomi
 • Early Childhood Education (ECE)

Lärandemiljö

ALFA College ger en unik, nära knuten inlärningsmiljö för sina studenter. Eftersom elevförhållandeförhållandet i klassrummet hålls lågt, kan eleverna arbeta nära föreläsare medan man njuter av personlig uppmärksamhet och coachning. Men det är mer än bara siffror som bidrar till ALFAs unika egenskaper. Kvaliteten på sina föreläsare och en undervisningsfilosofi som ger en premie på träningsbaserad träning är två stora anledningar till att familjer väljer ALFA. Deltagare här är erfarna, branschprofessorer som berörs av individernas välfärd under deras ledning, och undervisningen har visat sig över tiden. Under 2012 presenterades ALFA College NAPEI Award for Education Excellence och "Tier 5 Excellent" betyg av MyQuest för 2012/2013.

Praktiska och praktiska kurser

Den akademiska läroplanen består av branschrelevanta kurser med fokus på professionell beredskap. 70% av dessa kurser innebär praktisk, praktisk innehåll. Kursarbetet är utformat för att undervisa branschens bästa praxis som ger ALFA-kandidater en stor fördel när de går in på arbetsmarknaden. Lokala arbetsgivare upptäcker ALFA-kandidater för att vara utstående professionella som kan utföra jobb som normalt är tilldelade till högre ledamöter. Högskolan uppmuntrar studenter att utforska nya tillvägagångssätt och självständigt tänkande samtidigt som man skapar en tankesättning som syftar till problemlösning och praktiska lösningar. ALFA-studenter är bemyndigade att tydligt formulera unika synpunkter samtidigt som de arbetar i ett teambaserat sammanhang som förberedelser för livet på den professionella arenan. Som ett resultat kan ALFA-kandidater producera branschrelevanta lösningar samtidigt som de utförs på optimala nivåer, antingen oberoende eller i teambaserade inställningar.

Prisbelönta studenter

ALFA-studenter har genomgående blivit erkända för sitt enastående designarbete och har blivit topplön i landsomfattande tävlingar som:

 • Tanjong Heritage Art Competition
 • Batik Möbler Design Konkurrens
 • Dulux Emerging Talent Awards
 • Nippon Paint Young Designer Award
 • Kancil Awards
 • Och många fler

Var och en av dessa vinster ger en tydlig demonstration av våra studerares tekniska färdigheter och designförståelse och fortsätter att inspirera ALFA-studenter och instruktörer.

industriell Attachment

Ett kännetecken för ALFAs läroplan är programmet "Industrial Attachment" som äger rum under en studerandes sista studieår. Programmet ger studenterna praktisk arbetslivserfarenhet och exponering för nuvarande industrins krav och möjligheter och förbereder studenterna effektivt för inresa i deras valda design yrke. ALFAs föreläsare ställer strikta riktlinjer för studenter (och arbetsgivare) att följa under sin industriella utbildning för att maximera värdet av erfarenheten för alla berörda parter.


Utbildningsstudier

Skräddarsydda utbildningsresor - oavsett om det är lokalt eller internationellt - är ytterligare en möjlighet att öka exponeringen och bredden av erfarenheter för sina elever. Studieturer gör att deltagarna kan uppskatta Malaysias egen rika kulturhistoria och stöter även på utländska designkulturer som hjälper eleverna att växa som designers. Design kan inte trivas i en laboratorieinställning när världen fungerar som det ultimata klassrummet för att inspirera kreativa idéer. Studenter har möjlighet att fortsätta sina studier med utestående universitet i Australien, Storbritannien och Nya Zeeland. Våra kandidater är erkända för sin akademiska ställning av internationellt erkända partneruniversiteter genom stipendier och kreditigenkänningsledningar. Slutligen fungerar prestationerna från ALFA Alumni som en passande demonstration av kaliberna i ALFAs utbildningsprogram. Många ALFA-kandidater odlar nu framgångsrika karriärer både lokalt och utomlands. Vissa är blomstrande företagsägare medan andra tjänar viktiga roller i multinationella organisationer. För att betjäna Alumni-samhällets fortlöpande behov organiserar högskolan sammankomster för nätverk och alumni stöd. Denna aveny främjar starka band bland akademiker samtidigt som det är en viktig länk mellan akademin och aktiva medlemmar i branschen. Sammantaget erbjuder ALFA Experience en berikande väg för ungdomar på väg till ett kreativt och målmedvetet yrkesliv. Utbildningen och erfarenheterna som erhållits här kommer att tjäna den framgångsrika forskaren bra under hela livet.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se BScs » Se Kandidatprogram » Se Certifikater » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Bachelor of science (hons) i gästfrihetshantering

Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Shah Alam

Bachelor of Science (Hons) i Hospitality Management programmet erbjuder kunskaper och kompetenser till studenter, som har valt en karriär inom denna serviceindustri. Studenter kan välja antingen hotell eller turist specialisering. Experientiellt lärande, projektbaserat tillvägagångssätt och praktisk träning kommer att ge eleverna nödvändiga kompetenser för att fungera effektivt som ledare inom branschen. [+]

Bachelor of Science (Hons) i Hospitality Management programmet erbjuder kunskaper och kompetenser till studenter, som har valt en karriär inom denna serviceindustri. Studenter kan välja antingen hotell eller turist specialisering. Experientiellt lärande, projektbaserat tillvägagångssätt och praktisk träning kommer att ge eleverna nödvändiga kompetenser för att fungera effektivt som ledare inom branschen.

Bachelor of Science i Hospitality Management Program ger studenterna en grundlig förståelse för gästfrihet verksamhet och förvaltning. Eleverna är utbildade i beslutsfattande och kritiskt tänkande genom kurser, in-grupper och som individer.

De utexaminerade kommer att fortsätta sin karriärutveckling till mellan- och ledande befattningar i följande anställningsinställningar:... [-]


Kandidatexamen

Bachelor (hons) i företagsekonomi

Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Shah Alam

Kandidatexamen i företagsekonomi programmet är utformad för att hjälpa studenterna att förvärva akademiska och tekniska färdigheter, så att de kan ta upp ledande roller i framtiden. [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi programmet är utformad för att hjälpa studenterna att förvärva akademiska och tekniska färdigheter, så att de kan ta upp ledande roller i framtiden.

Målen för kursen syftar till att:

1. Utveckla de färdigheter och förmågor som krävs för att uppvisa starka ledarskapskvaliteter och förvaltningsförmåga i en komplex global och förändrad affärsmiljö genom att ge studenterna en förståelse för ledningsdisciplinerna för redovisning och ekonomi, marknadsföring och hantering av människor. Valbara ämnen kan ytterligare utöka denna kunskapsbas för att tillgodose studentintresse och yrkesbehov.

2. Erbjuder möjligheter att utforska moderna aspekter av företagsekonomi som inte tidigare beaktats och att bredda aspekter som omfattades av tidigare studier.... [-]


Bachelor i datavetenskap (hons) (nätverksteknik och cybersäkerhet)

Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Shah Alam

Kandidater från denna kurs kommer att förvärva nödvändiga färdigheter som krävs för att hantera ett nätverk och behålla sin säkerhet. Vi tillhandahåller också laboratoriefaciliteter för att studera viktiga områden, som nätverksoperativsystem, nätverkshantering och nätverksimplementering. [+]

Kandidater från denna kurs kommer att förvärva nödvändiga färdigheter som krävs för att hantera ett nätverk och behålla sin säkerhet. Vi tillhandahåller även laboratorieanläggningar för att studera viktiga områden, som nätverksoperativsystem, nätverkshantering och nätverksimplementering. Graduates av denna kurs kommer att förvärva nödvändiga färdigheter som krävs för att hantera ett nätverk och behålla sin säkerhet. Vi tillhandahåller också laboratoriefaciliteter för att studera viktiga områden, som nätverksoperativsystem, nätverkshantering och nätverksimplementering.

Detta program erbjuder ett unikt tillfälle att lära sig om specialtekniksäkerhetsteknik och använda nätverksutrustning i verkligheten i ett säkerhetsförhållande. Studenterna är också utbildade om marknadsledande Cisco Routing & Switching Techniques, säkerhetsapparater, etiska hackningstekniker, sårbarhetsanalys, penetrationsprovning och datakrypteringsteknik.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 CT-11 & CT-12, Corporate Tower, Subang Square, Jalan SS15/4G, 47500 Subang Jaya
47500 Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hemsida http://www.alfa.edu.my/
Telefonnummer +60146975220