Läs den officiella beskrivningen

Våra program strikt balanserar praktisk träning med den övervaknings- och affärskunskap som studenterna behöver för att bli effektiva beslutsfattare inom en komplex gästfrihetsorganisation. När du har examinerat från BBI kommer du att vara utrustad att ta på sig betydande ansvarsområden tidigt i din karriär och vara en produktiv lagmedlem, från och med din första dag i jobbet.

Undervisningsprogrammen samt strukturen, målen, strategierna och pedagogiken är desamma i båda instituten. Detsamma gäller för lärare som delar erfarenheter och färdigheter mellan de två enheterna, som uppnåtts sedan 1990 års BBI skapande. BBI institutioner är först och främst utformade som "Skolan för gästfrihet och turism" med en internationell dimension. Vår strategi bygger på att vara dynamisk, öppen och engagerad i "Kunskapssamhället" - den europeiska framtidsvisionen. Tack vare den visionen drar högre utbildning också en fantastisk tillväxt.

Våra institut är särskilt välrenommerade för sin pedagogiska innovation och, med en blygsam tid åt sidan, utmärker vår undervisning på grund av vår ständiga sökande efter excellens. Våra resultat, när det gäller studenttillfredsställelse, riktiga professionella öppningar och relationer med gästfriheten och turistbranschen, visar att vi är en del av de högsta akademiska institutionerna för managementstudier.

BBI erbjuder 3-åriga bachelorprogram och 2-åriga masterprogram, i en verklig internationell ram, kommer att säkerställa de kreativa individerna, med passion och som delar gemensamma värderingar är redo att möta utmaningarna inom gästfrihet och turismbranschen. Vi erbjuder förstklassig utbildning för en karriär inom Hospitality and Tourism-sektorn - den snabbast växande industrin i världen.

Programmen speglar huvudsakligen det angelsaxiska utbildningsformatet, med betoning på ett praktiskt, pragmatiskt och tvärvetenskapligt förhållningssätt till lärande. Läroplanens tre huvudområden är:

  • Operations management education
  • Företagsekonomisk utbildning
  • Praktisk utbildning - praktikplatser
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

BBI Luxembourg

BA-examen utdelas i slutet av tre års studier. Det beskrivs som "Karriär-orienterat program", vilket innebär att den direkt förbereder eleverna för yrkesverksamheten. I s ... [+]

UNDERGRADUERAT PROGRAM: 180 ECTS KREDIT

BA-examen utdelas i slutet av tre års studier. Det beskrivs som "Karriär-orienterat program", vilket innebär att den direkt förbereder eleverna för professionella aktiviteter. Därför, i slutet av detta program, kan studenter som examinerar, beroende på deras personliga ambitioner, direkt komma in i arbetslivet eller fortsätta att studera för en mästare.

Detta program fokuserar på teoretiska ämnen (akademiska discipliner) och förståelse förmåga (gästfrihet och alla relaterade faciliteter). Det ger kunskap om lagarbete och beslutsfattande. Programmet erbjuder en kombination av operativa färdigheter och solid kunskap om företagsledning, för att öka elevernas kunskaper om generell förvaltning och ekonomi som är avgörande för denna professionella karriärväg.... [-]

Luxemburg Wiltz
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Webbplats
Telefon
+352 27 91 12 92