Lithuania Business University of Applied Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Litauen Business University of Applied Sciences (LTVK) är en modern, öppen för samhället och oberoende högskolor grundades 1994 som förbereder yrkesverksamma inom samhällsvetenskap och fysik som är inriktade på den litauiska och europeiska arbetsmarknaden. LTVK innebär lovande karriärmöjligheter, internationell utbyte och fritid typiskt för studenter.

Uppdrag. Litauen Business University är fast besluten att förbereda kreativa, kvalificerade yrkesverksamma, att skapa förutsättningar för ett livslångt lärande genom att ge en professionell kandidatexamen och att genomföra den tillämpade forskningen som är nödvändig för en regional utveckling.

Syn. Litauen Business University är ett innovativt, öppet, socialt aktivt och ansvarigt högre utbildningsinstitut, internationellt erkänt, mångsidigt för utvecklingen på arbetsmarknaden och beredd att möta samhällets behov.

Litauens Business University integrerar den senaste IT-tekniken i studieprocessen och skapar därför mångsidiga och engagerande sätt att studera. Ett av huvudmålen för universitetet är förbättring av studiekvaliteten. Interaktiva lektioner och olika metoder för engagemang används för att studera. Universitetet har utrustats med laboratorier av CISCO, byggmaterial och kriminologi tillsammans med en simuleringsrätt.

Det är Litauens affärsuniversitet som syftar till att säkerställa att studenter inte bara förvärvar så mycket arbetslivserfarenhet som möjligt, vilket krävs i yrkesverksamheten, men också den nyaste teoretiska kunskapen. Universitetet har etablerat ett brett samarbetsnätverk med olika företag och arbetsmarknadsparter, och det ger studenterna praktikplatser och framtida möjligheter till placering. Universitetet har också ett praktiskt träningsföretag "Biurometa" som simulerar verksamheten i reala företag, som handlar med varandra via "Simulith" -centret i Litauen och i EUROPEN-nätverket i världen. För att förbereda eleverna på arbetsmarknaden har universitetet också etablerat ett karriärcentrum som ger karriärstöd till studenter och studenter.

I Litauen Business University föreläsare lärare som är professionella och utövare på sina egna områden. I LTVK-föreläsningsjurister, juridiska experter, banker, finans- och revisionsavdelningschefer, marknadsförings- och försäljningsavdelningar, programmeringsspecialister, webbutvecklare, företagsägare, idrottare, evenemangsorganisatörer, logistikansvariga etc.

Litauens företagsuniversitet upprätthåller nära relationer med arbetsmarknadens parter för att säkerställa högkvalitativa, moderna, arbetsmarknadsorienterade studier. Bland arbetsmarknadens parter finns följande organisationer: SE Klaipėda Statens hamnmyndighet, Klaipeda läns polis huvudkontor, UAB / Ltd "Klaipėda" hotell - Amberton, UAB / Ltd "Östersjön", PE Europeiskt konsumentcenter, UAB / Ltd Sjöpersonal - Allmänt Crew Association, Klaipėda region, UAB / Ltd Idėjų balans, UAB / Ltd Litlafas, Informationscentret Klaipėda Turism och kultur, UAB / Ltd ,, Balco LTD ", UAB / Ltd ,, Vlantana", UAB / Ltd "Nesė Group", BI Klaipeda City Social Support Center, Notary Chamber, District Court i Palanga City, District Court i Skuodas region, UAB / Ltd "MK Laivyba" och andra organisationer.

Litauens företagsuniversitet deltar aktivt i internationella studie- och vetenskapsprogram, utökar nätverket av internationella partners, leder ledarna i Lithuania Universities (Lärarutbildningsinstitut) för deltagande av lärare och studenter i internationella mobilitetsprogram. Universitetet upprätthåller starka samarbetsförbindelser med Estland, Sverige, Tjeckien, Danmark, Turkiet och andra högskolor, har sin egen representant för asiatiska länder i Indien, samarbetar med andra utländska företag, icke-statliga sektorer, utbildningsorganisationer. Under Erasmus utbytesprogram får studenterna möjlighet att studera och öva utomlands. Litauen Business University har partners mer än i 50 utländska länder. Studenter kan dra nytta av andra europeiska ländernas erfarenheter inom sina ämnesområden. Varje termin kommer 20 studenter från Turkiet, Spanien, Portugal etc. att studera på LTVK. LTVK-studenter får ny kompetens och erfarenhet av internationell kommunikation.

I Litauen är affärshögskolan särskilt uppmuntrade att vara initiativ, aktiva, initiativande och internationellt inriktade. Universitetet har en aktiv studentkårsförening, ekonomer och advokatklubbar, juridisk klinik, studenter uppmanas ständigt att delta i extracurricular aktiviteter, studenter är aktivt involverade i organisation och deltagande av universitetets interna och externa händelser.

Litauen Business University genomför tillämpad forskning som är nödvändig för regional utveckling och vetenskapliga utvecklingsarbeten, regionala problem diskuteras i årliga internationella konferenser "Regionala frågor: ekonomi, ledning, teknik", där företrädare för företag, föreningar och högskolor deltar. Regionala problem diskuteras också i den systematiska vetenskapliga forskningsjournalen "Management" som publiceras två gånger per år av universitetet i internationella databaser CEEOL, EBSCO och Index Copernicus.

Litauen Business University of Applied Sciences är en socialt aktiv och offentlig-spirited högre utbildningsinstitution. Universitetet tillsammans med Maltas ordförande organiserar varje år en masshändelse i Klaipeda-staden - Gerosios zvaigzdes begimas (Run of the Good Star).

Huvudmålet med evenemanget är att samla in pengar till de äldre personer som inte kan ta hand om sig själva. Litauen Business University of Applied Sciences patroniserar också eleverna i barnhemmet "Smiltele". Vid jultiden besöks eleverna av universitetets studenter. Eleverna underhåller dem med föreställningar och presenter.

Det finns många studier på LTVK - här kan du välja mellan 10 olika studieprogram och 27 specialiseringar.

Ungefär 1 000 studenter studerar för närvarande på LTVK, det finns öppna avdelningar och centra i Klaipeda och Vilnius.

Universitetet har tillstånd för sin verksamhet utfärdat av Republiken Litauens ministerium för utbildning och vetenskap. Diplom utfärdat av universitetet erkänns inte bara i Litauen utan även i hela EU. Examensbeviset anges av en professionell kandidatexamen.

Studentens liv

Låt oss vara riktiga - att välja var du ska studera är mycket om att få den bästa utbildningen, men du spenderar inte 24/7 i biblioteket, eller hur? Klaipeda har mycket att erbjuda för din fritid - från att gå ut och gå med alla människor som mängder olika pubar och barer efter föreläsningar / arbete, för att spendera den mest otroliga tiden på stranden. De flesta pubar och klubbar i Klaipeda är små till medelstora, var och en med unik atmosfär och själ. Och den här själen är vad du kommer att märka på din första kvällsutmatning på din vänliga hatt och vara redo att blanda eftersom det är väldigt vanligt att gå ut med några vänner och komma tillbaka med ett dussin.

Det finns många internationella studenter fokuserade händelser, särskilt i början av termen, vilket är det bästa sättet att lära känna andra studenter och göra lokala vänner. Förutom att gå ut och vara kompakt i storlek, är Litauen lämplig för inhemsk turism - vi har stora områden säkrade för nationalparker, där du kan vandra speciella spår, kajak eller cykel. Om du befinner dig i mer extrema ventures - kanske något som air ballooning eller gå på träden, kommer paintball i övergivna armépolygoner eller wakeboarding att vara bland saker du först kommer att uppleva i Litauen.

Om du har bestämt dig för att studera i Klaipeda och förbereder dig för att packa för din resa här, glöm inte att du kommer till ett land där vädret är väldigt annorlunda per säsong. På sommaren ser du vackra blommor av olika former och färger; i höstgula faller röda och bruna löv från träden; på vintern kan du vika genom stora snöhöjder och fånga snöflingor, och på våren ser du solen som reflekterar i plasarna.

Litauens klimat har blivit varmare de senaste åren. den genomsnittliga årstemperaturen är 6,5-7,9 ° C. Juli är årets hetaste månad (medeltemperaturen är ca 19,7 ° C, den högsta temperaturen är över 30 ° C). Den kallaste månaden är januari (genomsnittstemperatur -2,9 ° C, lägsta temperatur kan falla under -30 ° C).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Litauisk

Se Kandidatprogram » Se Law LLB »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor in Applied informatics and Programming

Campusstudier September 2018 Litauen Klaipėda

[+]

Internet av saker

Dator Network Administration specialisering ämnen

[-]

Kandidatexamen i Digital Design Technologies

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Det exceptionella inslaget i detta program är studiet av IT-konstnärligt fält med kunskap om datavetenskap, grafisk design, neurovetenskap, psykologi och marknadsföring. Programmet betonar praktisk träning. [+]

Det exceptionella inslaget i detta program är studiet av IT-konstnärligt fält med kunskap om datavetenskap, grafisk design, neurovetenskap, psykologi och marknadsföring. Programmet betonar praktisk träning.

Programinnehållet

Allmänna ämnen:

Engelska språketKommunikationspsykologiArbetshälsa och säkerhetAffärsekonomi.

Studiefält:

MatematikInformationsteknikSammansättning och grafisk designRaster 2D-grafikWebbplatsprogrammeringTypografiVektor 2D-grafikDigital BrandingKlassiska och moderna operativsystemDigital fotograferingImmaterialrättDatornätverk och IS-säkerhetDatorhårdvaraTvådimensionell animeringForskningsmetodik och dataanalys3D Design och AnimationAudio och Video TechnologiesDigital bildhanteringAudiovisuella medierGrafiska effekter för spelDigital Printing TechnologyPortfölj och karriärplanering.... [-]

Kandidatexamen i företagsekonomi

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Konstruktionshanteringsutbildningen är utformad för att förbereda chefer för att kunna förstå konstruktion, planering och organisation genom att tillämpa olika tekniker förstår också mångfalden av byggnadsarbete, konsistens, tekniska och tekniska medel och kunna undersöka och välja en marknad. [+]

Konstruktionen företagsledning utbildningsprogrammet är utformat för att förbereda chefer för att kunna förstå konstruktion, planering och organisation genom att tillämpa olika tekniker förstår också mångfalden av byggnadsarbeten, konsistens, tekniska och tekniska hjälpmedel och kunna undersöka och välja en marknad.

Programinnehållet

Framtida chefer studerar allmänna ämnen: högre matematik, kommunikationspsykologi, engelska och ämnesområden för studieavdelningen: ekonomisk teori, grundkunskaper i juridik, grundläggande ledarskap, grunderna för redovisning, byggmaterial, byggteknik och organisation, byggsystemsteknik, grunder av uppskattning, renovering av byggnader.... [-]


Kandidatexamen i företagsekonomi

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Särskilda kännetecken i studieprogrammet: Programmet betonar praktisk träning. [+]

Särskilda kännetecken i studieprogrammet: Programmet betonar praktisk träning.

Kollegiet etablerat SIMULITH centrum ger möjlighet för studenter att träna i en professionell affärsutbildningsföretag Biurometa. Under utbildningen i det här företaget arbetar studenterna i olika företags avdelningar (ekonomi - redovisning, inköp, försäljning, marknadsföring och personal) och simulerar verksamheten - företagets ekonomiska resultat. Studenterna har tillgång till faktiska dokument, genomför sina egna idéer och planer, och lär sig uppleva företagets affärspraxis, samarbetar med andra litauiska och utländska praktiska träningsföretag.... [-]


Kandidatexamen i redovisning

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Syftet med redovisningsprogrammet - att förbereda en specialist (revisor) med en viss yrkesexamen, som hänvisar till den senaste kunskapen och informationen som samlats på grundval av resultaten av grundläggande och tillämpad forskning, kommer att kunna tillämpa den på enskild professionell arbete och vidare självstyrd kompetensutveckling är oumbärlig i en komplex och dynamisk mångkulturell yrkesmiljö för att säkerställa en effektiv lösning av relevanta professionella problem. [+]

Mål för ett studieprogram:

Syftet med bokföringsprogrammet - att förbereda en specialist (revisor) med en yrkesexamen som refererar till den senaste kunskapen och informationen som samlats ut på grundval av resultaten av grundläggande och tillämpad forskning, kommer att kunna tillämpa det på individuellt yrkesarbete och ytterligare självständig kompetensutveckling är oumbärlig i en komplex och dynamisk mångkulturell yrkesmiljö för att säkerställa en effektiv lösning av relevanta professionella problem. Att planera och organisera verksamheten, att upprätthålla bokföring, hantera och kontrollera finansiella processer i företag, företag och organisationer. Att tillämpa tänkande färdigheter och tillvägagångssätt som möjliggör kreativt svar i ny situation. att kommunicera på litauiska och främmande språk, förmedla information både till specialister och icke-expertgrupper; att arbeta individuellt och i ett lag för att kontinuerligt utveckla sin yrkeskompetens och bredda den allmänna utsikterna.... [-]


Kandidatexamen i turism och underhållning

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Turism och underhållning affärsbranschen studieprogrammet är utformat för att förbereda kvalificerade chefer för att kunna undersöka och analysera marknaden för turism och underhållning affärer, företagsklimat och tendenser av dess förändring, skapa servicepaket och organisera sin handel, inrätta och hantera företag som tillhandahåller turism, underhållning, skönhet och välbefinnande. [+]

Turism och underhållning affärsbranschen studieprogrammet är utformat för att förbereda kvalificerade chefer för att kunna undersöka och analysera marknaden för turism och underhållning affärer, företagsklimat och tendenser av dess förändring, skapa servicepaket och organisera sin handel, inrätta och hantera företag som tillhandahåller turism, underhållning, skönhet och välbefinnande.

Programinnehållet

Framtida specialister av turism och underhållning affärsbranschen studerar allmänna ämnen: kommunikationspsykologi, grunden för juridik, främmande språk och ämnen i studiebranschen: grunderna i turism, grunderna i händelseplanering, ledning, marknadsföring, affärsjuridik, företagsekonomi och bokföring, reseplanering och organisation, kontroll av datorbokningssystem, händelseplaneringsteknik, affärsplanering och företagsstiftelse.... [-]


Kandidat i Försäljnings- och Logistikhantering

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Försäljnings- och logistikledningsprogrammet är utformat för att förbereda kvalificerade professionella kandidatexamen i sälj- och logistikhantering för att kunna förstå de stora nationella och internationella transport- och logistiksystemen, specialister med relativ och modern kunskap inom transport och logistik, även vem som kommer att vara kunna förutse, planera, organisera kontinuerlig arbetsprocess i logistikföretag eller avdelningar, organisera försäljning, produktion eller lagring, för att säkerställa kvaliteten på verksamheten, att samordna inhemsk och internationell försäljning genom innovativ försäljning, marknadsföring, försäljningslogistik, förvaltningsmetoder, till bilda affärsförsäljningspolitik, arrangera handelsteknik och lager, implementera reklamkampanj, tillämpa den senaste e-handels- och kommunikationstekniken, skapa ett privat företag och kunna leda och hantera det. [+]

Försäljnings- och logistikledningsprogrammet är utformat för att förbereda kvalificerade professionella kandidatexamen i sälj- och logistikhantering för att kunna förstå de stora nationella och internationella transport- och logistiksystemen, specialister med relativ och modern kunskap inom transport och logistik, även vem som kommer att vara kunna förutse, planera, organisera kontinuerlig arbetsprocess i logistikföretag eller avdelningar, organisera försäljning, produktion eller lagring, för att säkerställa kvaliteten på verksamheten, att samordna inhemsk och internationell försäljning genom innovativ försäljning, marknadsföring, försäljningslogistik, förvaltningsmetoder, till bilda affärsförsäljningspolitik, arrangera handelsteknik och lager, implementera reklamkampanj, tillämpa den senaste e-handels- och kommunikationstekniken, skapa ett privat företag och kunna leda och hantera det.... [-]


Kandidat i Smart Management

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Smart Management-studieprogram som är utformat för att förbereda kvalificerad professionell kandidatexamen för företagsledningspersonal som kan anpassa sig till den förändrade affärsmiljön, dagens arbetsmarknadskrav, skapa ett affärsföretag och hantera det, genomföra marknadsundersökning, analys och kontroll av verksamheten situation, förvaltning av förändring, att skapa investeringsprojekt kontrakt för att genomföra en reklamkampanj för att organisera inköp, transport, lagring, försäljning och avveckling med leverantörer, kunder, ta hand om affärsutveckling, för att leda personalen att kunna arbeta i information teknik för att samla in finansiell information rörande verksamheten, hantera dokumentation på statliga och främmande språk. [+]

Smart Management- studieprogram som är utformat för att förbereda kvalificerad professionell kandidatexamen för företagsledningspersonal som kan anpassa sig till den förändrade affärsmiljön, dagens arbetsmarknadskrav, skapa ett affärsföretag och hantera det, genomföra marknadsundersökning, analys och kontroll av verksamheten situation, förvaltning av förändring, att skapa investeringsprojekt kontrakt för att genomföra en reklamkampanj för att organisera inköp, transport, lagring, försäljning och avveckling med leverantörer, kunder, ta hand om affärsutveckling, för att leda personalen att kunna arbeta i information teknik för att samla in finansiell information rörande verksamheten, hantera dokumentation på statliga och främmande språk.... [-]


Ungkarl i administration av institutioner och företag

Campusstudier Heltid September 2018 Litauen Klaipėda

Administration av institutioner och företag är utformad för att förbereda administratörer av institutioner och företag, som kommer att kunna hantera dokument professionellt på dator, organisera och samordna företagsverksamhet, hantera informationsverksamhet, leda personal, organisera kontor, filial eller annan avdelning aktivitet, rekrytering, urval, placering, kompetensförbättring, hantering av dokumentation av företagsverksamhet relaterad till arbetsförhållanden, hantering av materiella och finansiella resurser, för att kunna skapa institutionens eller företagets bild, organisera utbildning för personalkunskapen, att välja formerna för medarbetarnas motivation. [+]

Administration av institutioner och företag är utformad för att förbereda administratörer av institutioner och företag, som kommer att kunna hantera dokument professionellt på dator, organisera och samordna företagsverksamhet, hantera informationsverksamhet, leda personal, organisera kontor, filial eller annan avdelning aktivitet, rekrytering, urval, placering, kompetensförbättring, hantering av dokumentation av företagsverksamhet relaterad till arbetsförhållanden, hantering av materiella och finansiella resurser, för att kunna skapa institutionens eller företagets bild, organisera utbildning för personalkunskapens, att välja formerna för medarbetarnas motivation.

Eventuella specialiseringar: företagsekonomi Statlig och offentlig institutionadministration Programinnehållet ... [-]

Videoklipp

Mokymasis visą gyvenimą (Socialinė reklama)

Laidoje "Lietuva - jurinė valstybė" susipažinkite su Lietuvos verslo kolegija

LT VERSLO KOLEGIJA

Lietuvos verslo kolegijos studentai daro apšilimą prieš bėgimą

LTVK Etaplius web konferencija