International School of Law and Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till ISLB

ISLB erbjuder moderna grund utbildningsprogram som gör det möjligt för eleverna att utveckla kunskaper, färdigheter och attityder som krävs i den globala arbetsmarknaden och viktiga att klara sig i omvärlden i framtiden. Det pedagogiska processen är skräddarsytt för praktikinriktade studier och yrkesutbildning som omfattar samarbete och upplevelse undervisnings- och inlärningsmetoder som en återspegling av elevfokus. Läroplanen består av två branschbaserade praktikplatser som ger eleverna hand erfarenhet i verkliga arbetsplatser. ISLB starka bransch länkar bidra till samtida och relevanta studier och forskarutbildning sysselsättning.

Den FAKULTETEN FÖRVALTNING har över 2000 studenter med en växande andel internationella studenter från 12 olika länder i världen. För internationella studenter ISLB erbjuder fyra utbildningsprogram i engelska, inklusive International Business Law, turism och Hotel Management, Business Management och marknadsföring med en mängd olika affärsorienterade inriktningar. Fakulteten består av erkända akademiker och praktiker som garanterar utvecklingen av starka teoretiska grunder och omfattande praktiska färdigheter.

ISLB erbjuder två typer av studier: heltidsstudier (3 år) och deltidsstudier (4 år). Möjligheter E-lärande erbjuds för att möta individuella studenternas behov. Eleverna kan välja det lämpligaste sättet att studera på ISLB.

Välkommen till Litauen

Litauen är ett land i Centraleuropa, en av de tre baltiska staterna, som ligger vid korsningen mellan öst och väst.

Litauen är den största av de tre baltiska staterna, som täcker området av 65 200 kvm. km Litauen delar sina gränser med Lettland, Vitryssland, Polen och Kaliningradregionen i Ryska federationen.

Litauen har en 99 km lång del av Östersjökusten.

Litauen är uppdelad i fyra kulturellt och språkligt distinkta regioner: Aukštaitija, Dzukija, Suvalkija och Zemaitija.

År 1989, en fransk National Geographic Institute forskare, Jean-Gregoire Affholder konstaterat att den geografiska centrum av Europa ligger i Litauen, 24 km norrut från huvudstaden Vilnius.

Sedan 2004 Litauen har blivit medlem i EU och Nato, och en del av Schengenområdet sedan 2007.

Befolkning. Befolkningen i Litauen är 3,35 miljoner euro.

Språk. Den litauiska språket är den officiella statliga språk och är erkänt som ett av de officiella språken i Europeiska unionen. Litauiska språket är en av de två levande baltiska språken, tillsammans med lettiska. Litauiska, av AKK indoeuropeiska språk, har bäst behållit den gamla ljudsystem och många morfologiska egenheter. I detta avseende är det mycket likt sanskrit, forntida grekiska och latin. Studier inom området jämförande språk har visat att det är den mest arkaiska livin indoeuropeiska språk.

Valuta. Litas (LT) har varit den nationella valutaenheten sedan den 25 juni 1993. 1 Litas (LT) är lika med 100 cent. Litas är knuten till euron till en kurs av 3,4528.

Tid: GMT + 2, Vilnius Litauens huvudstad med en befolkning på cirka 600.000.

Snabbt förändras och utvecklas mångkulturell stad med ett rykte om en av de säkraste och vänligaste städer i Europa.

Den snabbast växande staden i Litauen med alla stora politiska, ekonomiska, sociala och kulturella centra.

Autentiska gamla stan med en unik och skiftande arkitektur, inskriven på Unescos världsarvslista.

Platser

Vilnius

Address
Laisves Ave. 58,
LT-05120 Vilnius, Vilnius län, Litauen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium