International Business College Mitrovica (IBCM)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

om IBCM

Välkommen till International Business College Mitrovica!

IBCM studenter

Välkommen till IBCM, en unik högskola som stoltserar nya sätt att tänka, lärande, och tillämpa kunskap. Baserat på våra två vackra, moderna campus i norra och södra Mitrovica, vi är specialiserade på att förbereda våra studenter för arbetslivet.

Historia, givare och partners

International Business College Mitrovica (IBCM) grundades i mars 2010 som ett internationellt registrerat icke-vinstdrivande stiftelse som drivs under överinseende av den holländska icke-statlig organisation SPARK.

IBCM

Det konstaterades med donationer från:

  • Svenska för internationellt utvecklingssamarbete (Sida)
  • Danska utrikesministeriet
  • Nederländska ministeriet för utvecklingssamarbete
  • Brittiska ambassaden Pristina
  • Schweiz
  • Europeiska unionens kontor i Kosovo
  • Germany Embassy Pristina

IBCM utvecklat utbildningar tre högkvalitativa tillsammans med lärosäten i Danmark: Lillebaelt Academy of Professional högre utbildning, Tietgen Business College och University College Lillebaelt. Efter flera år av intensiv kunskaper och färdigheter utbyte, där utbildningarna anpassades till de lokala förhållandena och personal och lärare fått intensiv träning, var läroplanen utvecklingsstadiet av partnerskapet avslutades i 2014. Programmen har nu helt överlämnats till IBCM.

Samarbetet med de danska institutioner arbetar nu på en underhållsnivå, med viktiga danska lärare fortsätter att genomföra sin kvalitet tillsyn av IBCM bedömning och undersökningar process. Genom att upprätthålla detta avtal IBCM elever får dubbla examina, vilket innebär att de får ett diplom från både IBCM och från den relevanta partner college i Danmark efter avslutad deras utbildningsprogram.

IBCM har ackrediterats av tyska ackrediteringsorgan EVALAG sedan 2013.

IBCM

NÄRMA SIG

På IBCM vår strategi är elevcentrerad. Vårt mål är att bygga eleverna i personal med kompetens att göra en skillnad i sin arbetsplats och samhällen. Detta är en högskola där fokus ligger på utbildningens kvalitet, dess tillämpning för att öva, och integrationen av internationell bästa praxis inom alla områden.

Vårt motto, från teori till praktik, infuseras i utformningen och läroplaner för alla våra utbildningsprogram. Med hjälp av professionell yrkes bästa praxis som införts genom våra danska partners, våra utbildningar lokalt anpassade och använda en pedagogisk modell som garanterar maximal inlärning.

IBCM

IBCM Vision

Mitrovica blir ett ekonomiskt vibrerande nav i västra Balkan som visar socio etnisk integration av de olika grupperna och samhällen i regionen. Högkvalitativ utbildning kommer att bidra till detta genom att tillhandahålla avgörande kompetensutveckling samt exponering till det internationella samfundet, och genom att överbrygga de etniska grupperna i Mitrovica.

Tom

IBCM Mission & Uppdrag

IBCM kommer att bli en självgående högre yrkesutbildning institution som ger hög kvalitet internationell utbildning till ett överkomligt pris. Genom att tillhandahålla utmärkt utbildning, kommer det att ge ungdomar och vuxna i Mitrovica-regionen med ekonomiska möjligheter och stödja den ekonomiska utvecklingen i regionen. Genom att tillämpa IBCM mottot "Från teori till praktik" IBCM studenter är utrustade med en up-to-date uppsättning färdigheter som gör det möjligt för dem att utveckla yrkeskarriärer.

IBCM
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Associate Degrees »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Ungkarl i förvaltningen av de offentliga tjänster

Campusstudier Heltid Deltid October 2019 Kosovo Mitrovica

Den IBCM Public Service Management (PSM) ungkarlar programmet ger eleverna möjlighet att möta de utmaningar som en modern förvaltning och reformera den offentliga sektorn. [+]

Kandidatexamen i Public Service Management

Kandidatexamen i Public Service Management IBCM

Den IBCM Public Service Management (PSM) ungkarlar program ger eleverna möjlighet att möta de utmaningar som en modern förvaltning och reformera den offentliga sektorn. Det omfattar en rad sociala, demokratiska och ekonomiska begrepp såsom mänskliga rättigheter, innovation, utveckling och den europeiska integrationen. Vi strävar efter att ge våra studenter med en problemlösning tänkesätt och en tydlig värdegrund för att hjälpa dem att möta utmaningarna offentliga tjänstemän och moderna medborgare idag.

Internationella och godkända examina

Programmet ges på engelska och baseras på European Credit Transfer System (ECTS). Kurserna är internationellt erkända och överlåtas.... [-]


Ungkarl i internationell försäljning och marknadsföring

Campusstudier Heltid Deltid October 2019 Kosovo Mitrovica

Den IBCM International Sales och Marketing program har specialiserat sig på företagsekonomi med ett starkt fokus på internationell marknadsföring, ekonomi, kommunikation, organisation management och entreprenörskap och innovation. [+]

Kandidatexamen i internationell försäljning och marknadsföring

Den IBCM internationell försäljning och marknadsföring (ISM) Programmet har specialiserat sig på företagsekonomi med ett starkt fokus på internationell marknadsföring, ekonomi, kommunikation, organisation management och entreprenörskap och innovation. ISM-programmet kommer att förse dig med problemlösning och företagande mind-set som du behöver för att lyckas.

Internationella och godkända examina

Programmet ges på engelska och baseras på European Credit Transfer System (ECTS). Kurserna är internationellt erkända och överlåtas.

Alla IBCM Studenterna får en dubbel examen. Detta innebär att du kommer att få ett diplom från IBCM och ett diplom från vår partnerinstitution, Lillebaelt Academy för Professional högre utbildning i Danmark.... [-]


Ungkarl i miljö- och jordbruksmetoder

Campusstudier Heltid Deltid October 2019 Kosovo Mitrovica

Den IBCM Miljö- och jordbruksmetoder (EAM) Programmet ger studenterna en tvärvetenskaplig erfarenhet av hantering av kritiska miljöfrågor som jordbruksproduktionen, biologisk mångfald, naturresurser och förnybar energi. [+]

Kandidatexamen i miljö- och jordbruksmetoder

Den IBCM Miljö- och jordbruksmetoder (EAM) Programmet ger studenterna en tvärvetenskaplig erfarenhet av hantering av kritiska miljöfrågor som jordbruksproduktionen, biologisk mångfald, naturresurser och förnybar energi. Som en EAM student kommer du att få verkliga insikter i moderna miljö- och jordbruksaffärsmetoder och trender, ger dig de kunskaper du behöver för en framgångsrik karriär.

Internationella och godkända examina

Programmet ges på engelska och baseras på European Credit Transfer System (ECTS). Kurserna är internationellt erkända och överlåtas.

IBCM erbjuder två examina:

Kandidatexamen: 3,5 år (motsvarande 210 hp) Academy Professional (AP) examen: 2 år (motsvarande 120 hp).... [-]