Läs den officiella beskrivningen

Vi är ett partnerskap mellan Zhejiang University och University of Illinois i Urbana-Champaign. Vi erbjuder extraordinära inlärningsupplevelser med gränslösa möjligheter. Vi är engagerade i att utbilda innovatörer inom teknik och ledare i morgon.

ZJU-UIUC INSTITUTET

Zhejiang University-University of Illinois vid Urbana-Champaign Institute (ZJU-UIUC-institutet eller ZJUI) är ett nytt cooperative-run engineering college. Genom att introducera globalt kända tekniska läroplaner och resurser från UIUC, kompletterat med bidrag från kollegor och institutioner från ZJU, kommer ZJU-UIUC-institutet att ge en världsledande teknisk utbildning.

  • Zhejiang University

Zhejiang University grundades 1897 och är en av Kinas äldsta och mest prestigefyllda institutioner för högre utbildning. Rapporterar direkt till utbildningsdepartementet, Zhejiang University är ett "211 Projekt" och "985 Projekt" universitet med starkt stöd från centrala, provinsiella och lokala regeringar. Det är medlem i C9 League och Association of Pacific Rim Universities. Teknikprogrammen vid Zhejiang University rankades som nummer 4 i världens bästa globala universitets rankningar publicerade av US News

  • University of Illinois i Urbana-Champaign

Universitetet i Illinois i Urbana-Champaign (UIUC) grundades 1867 och är ett offentligt forskningsintensivt universitet i USA. Det är en grundare av Big Ten Conference och en medlem av Association of American Universities. Universitetet anses vara en "Public Ivy" -institution. UIUC rankades 4: a i akademiska rankningen av världsuniversitet inom teknik / teknik och vetenskap, publicerad 2015.

Forskning

ZJU-UIUC-institutet bryter ner gränserna mellan traditionella tekniska discipliner och planerar inte att inrätta disciplinbaserade avdelningar eller institut. I stället skapar det tvärvetenskapliga team och aktiviteter och uppmuntrar tvärvetenskaplig kunskapskonvergens och korssamarbete. I överensstämmelse med denna tvärvetenskapliga inriktning organiseras experimentella klasser som inkluderar teknik- och systemvetenskap, informationssystem och digitalvetenskap samt energi- och miljöteknikvetenskap för avancerade studenter. Kurser som understryker entreprenörskap och kreativ problemlösning ingår i hela läroplanen. Designkurser inkluderar studenter från flera gradsprogram, som arbetar tillsammans. Dessa aktiviteter odlar innovativa talanger med tvärgående och tvärvetenskaplig kunskap.

Fakultetspool

  • Utestående forskare som är etablerade inom sina områden
  • Professorer av internationell karaktär
  • Medlemmar av National Thousand Youth Talents Plan

Fakultetskälla

  • University of Illinois i Urbana-Champaign
  • Talanger rekryteras från högskolans internationella universitet som inkluderar MIT, UC Berkeley, UIUC, CalTech, ZJU, Tsinghua, Cambridge, etc.
  • Zhejiang University

International Campus

ZJU-UIUC-institutet är baserat på Zhejiang University International Campus. För att utforska nya modeller för högre utbildning som kombinerar öst och västs bästa praxis, dra nytta av avancerade utbildningsupplevelser runt om i världen och odla innovativ talang med en internationell vision startade Zhejianguniversitetet en internationell campus i februari 2013. Planen var godkänd av utbildningsdepartementet i oktober 2015 och de första studenterna inskrivna i september 2016. International Campus betonar en bostadskollegemodell. Varje bostadskollegium ger en vänlig och stödjande inlärnings- och levnadsmiljö. Varje elev har ett privat sovrum, delat badrum och gemensamt bostadsutrymme. Varje högskola erbjuder biblioteksfaciliteter, studierum, diskussioner och interaktiva utrymmen, tvättmöjligheter, aktivitetsutrymmen och gym.


Plats

International Campus ligger i Haining i nordöstra Zhejiang-provinsen. Haining ligger i hjärtat av den ekonomiska zonen i Yangtze River Delta, med Hangzhou i väster, Suzhou i norr, och Shanghai endast 120 kilometer i öster. Det finns fem inhemska och internationella flygplatser inom 2 timmar, Shanghai-Hangzhou höghastighetståg passerar staden. Flera motorvägar i och runt staden ansluter till Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo och resten av Kina.

stipendier

1) International Excellence Stipendier

De högst kvalificerade sökande får ett internationellt utmärkelsestipendium som omfattar:

· Fullundervisning: 200 000 CNY per år

· Boende på Haining campus: 8 000 CNY per år

· Internationell student sjukförsäkring: CNY 800 per år. (Relevanta sjukförsäkringsposter finns på www.lxbx.net).

· Boendebidrag: CNY 1400 per månad

Varje forskare kommer att granskas årligen och förnyas upp till fyra akademiska år om villkoren för att studenten uppfyller kraven för tillfredsställande framsteg mot graderna och följer reglerna för Zhejiang University och University of Illinois i Urbana-Champaign.

2) Stöd stipendier

År 2018 kommer varje internationell student medgett, men som inte får ett internationellt utmärkelsestipendium, att få ett stipendium som täcker:

· Delvis avhämtning: 80 000 CNY per år

· Internationell student sjukförsäkring: CNY 800 per år. (Relevanta sjukförsäkringsposter finns på www.lxbx.net).

Förnybar upp till 4 akademiska år, underställd en liknande årlig granskning som för International Excellence Scholarship.

Vänligen sök via https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder civil- och miljöteknikprogram. Programmet producerar civila och miljömässiga ingenjörer ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder civil- och miljöteknikprogram. Programmet producerar civila och miljömässiga ingenjörer som ansvarar för konstruktion och konstruktion av landets civila och marina infrastruktur (byggnader, broar och offshore-strukturer, motorvägar, flygplatser och energitransporter, dammar, lås, lopp och kanaler; alla vattenbehandlings- och distributionssystem samt alla aspekter av miljöledning och förhindrande av föroreningar och sanering.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Kandidater arbetar på områden som:

konstruktion och projektledningföroreningar och ekologivattenkvalitet och behandlinghydrologibiohazards och kontamineringunderjordisk dynamik och avfallshanteringtransportstadsplanering och förvaltningmotorväg och trafikteknikstrukturellt beteende, analys och designsmarta städer och intelligent infrastrukturkatastrofförebyggande och begränsning... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Engelska
Heltid
4 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder datateknik. Datorteknik utvecklar elevernas förståelse av ett datorsystem från topp till ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder datateknik. Datorteknik utvecklar elevernas förståelse av ett datorsystem från topp till botten - från applikationsprogram till operativsystem till hårdvara och kretsar. Den förbereder eleverna att skapa det breda utbudet av datorsystem och enheter som vi alla använder och beror på varje dag.

Studenter som lyckats slutföra programmet och uppfyller kraven för båda universiteten kommer att få två kandidatexamen på sina respektive huvudområden:

-Bachelor of Science från University of Illinois

-Bachelor of Engineering från Zhejiang University

KARRIÄRMÖJLIGHETER... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Engelska
4 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder elteknikprogram. Elektroteknik är en mångfacetterad disciplin och har skapat en förbluff ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder elteknikprogram. Elektroteknik är en mångfacetterad disciplin och har skapat en förbluffande utveckling av tekniska innovationer som har format nästan alla aspekter av det moderna livet. Det är en snabbt utvecklande disciplin baserad på tillämpningen av matematik, fysik och beräkning för att tillgodose behoven hos vårt nätverksbaserade informationsåldersamhälle.

Studenter som lyckats slutföra programmet och uppfyller kraven för båda universiteten kommer att få två kandidatexamen på sina respektive huvudområden:

-Bachelor of Science från University of Illinois

... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Engelska
Heltid
4 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute erbjuder mekanikprogram. Maskinteknik är ett av de mest olika program inom teknikområdet. Det påv ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT

Maskinteknik är ett av de mest olika program inom teknikområdet. Det påverkar nästan alla aspekter av våra liv och omfattar många specialområden: bilsystem; bioteknik; förbränning och framdrivning; design metodik och tribologi; dynamiska system och kontroller; energisystem och termodynamik; fluidmekanik; värmeöverföring; tillverkning och produktion; material beteende och bearbetning; och mikroskala och nanoskala fenomen och system.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Kandidater kommer att arbeta i teknisk ledarskap och ledande befattningar på sådana områden som:

Tillverkning, energi och transport.AerospaceFörsvar och säkerhetDatorsoftware och elektronikBilMiljöHälso- och bioteknikForskning och utvecklingRoboticsTermiska systemIndustriell automationDISTINCTIVE CHARACTERISTICS... [-]
Kina Hangzhou
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska