Vatel Hotel & Tourism Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera hotellhantering vid Vatel School i Suzhou, Kina

Vatel Suzhou är unikt i Kina och erbjuder en blandning av teoretiska kurser och praxis på hotell, restauranger, resorts och andra samarbetsinstitutioner

Vatel Suzhou erbjuder två grader (en kandidatexamen på tre år och en MBA på två år) och skräddarsydda kortvariga program för chefer och chefer. Alla kurser undervisas på engelska för att ge våra studenter den internationella exponering de behöver för att utföra i den alltid mer krävande gästfrihetsbranschen. Vatel Suzhou kommer att föra en av de mest avancerade gästfrihetskunsterna, den franska ”art de Vivre”, till Kina. Vatel Suzhou samarbetar med tre 5-stjärniga hotell mindre än 30 minuter från campus för att organisera de yrkesmässiga praxis där studenterna alternativt kommer att arbeta i köket, F

Lärarpersonalen spelar en mycket viktig roll i din framtida framgång. På Vatel vidarebefordrar lärarna sin kunskap och sin passion till dig. Tack vare interaktiva träningsmetoder som ligger nära gästfrihetsfältets verklighet. De ger dig verktygen för att utveckla dina tekniska, konceptuella och analytiska färdigheter som framtida chefer. Det långvariga engagemanget från Vatels lärarpersonal, oavsett om det är universitetslärare eller gästföreläsare som väljs ut för sin spetskompetens inom sitt specifika område, bidrar till din framgång.

Välj Vatel Suzhou

På grund av dess professionella och personliga utbildning

I en global och mycket konkurrenskraftig ekonomi är det inte längre att ha en examen längre. Nya kandidater från Vatel föredras framför andra för sina mänskliga och yrkesmässiga egenskaper.

På grund av dess värderingar av ansvar och solidaritet

Vatel Spirit tar sina rötter i värderingar som delas av lärarteamet och studenter: på Vatel har alla rättigheter men också ansvar, men alla har befogenhet att delta i den framtida Vatelexamens professionella framgång.

På grund av Marco Polo-utbytesprogrammet

Kandidaterna, medan de fortsätter sina studier i Vatel, är nedsänkta i en annan kultur, ett annat språk, blir mer öppna mot andra, är bättre förberedda på att ha en internationell karriär.

På grund av dess innovationer

I den årliga internationella konventionen kan alla Vatel-skolledare träffas för att diskutera undervisningsinnovationer i sina skolor. Det bästa av dessa innovationer integreras sedan i Vatels undervisningsprogram.

På grund av sina 35 000 studenter, ett nätverk du kan lita på

Var och en av de 7 000 studenterna, var hans eller hennes värdskola befinner sig, kan räkna med alla i Vatel-gruppen och på dess 35 000 studenter som arbetar i de vackraste hotellen på jorden. Detta nätverk är starkare än något annat för att hjälpa dig hitta ett jobb som matchar dina drömmar och ambitioner.

På grund av stöd med JHM-hotell

Det finns många hotell under JHM Group, som ger praktik och formella jobb för våra studenter och akademiker. JHM hjälper eleverna att växa till en framgångsrik karriär inom gästfrihetsbranschen.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) erbjuder en hög företagskultur och ett strikt företagsledningssystem med ett globalt ledningsperspektiv av internationella standarder. Ett internationellt team bestående av högsta ledande talang för gästfrihetsstyrning är på ett ställe för att säkerställa att varje gäst som besöker våra fastigheter kan njuta av upplevelsen av högsta kvalitet.

JHM: s varumärkesportfölj består av Tonino Lamborghini Hotels övre klass

För att stödja den snabba expansionen och säkerställa tillräcklig tillgänglighet av talanger för dess växande antal fastigheter, Vatel Hotel

En gästfrihetsskola som erbjuder toppmoderna anläggningar

ett 3500 kvadratmeter miljövänligt helt nytt campus | 14 moderna utrustade klassrum med en videoprojektor och wifi | Vatelcafé för att öva dina cocktails och baristafärdigheter | ett håligt hotellrum för att öva dina rengörings- och inställningsförmågor.

Praxis och praktikplatser finns tillgängliga i de bästa hotellen i Suzhou och Kina

Totalt finns 2376 rum på 7 hotell tillgängliga för våra studenter för professionell praktik och praktikplatser:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 rum
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 rum
 • Suzhou Kempinski: 458 rum
 • Suzhou Hyatt: 355 rum
 • Suzhou Nikko: 469 rum
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 rum
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 rum

Vatel Cafe och Vatel Restaurant finns tillgängligt för våra studenter att utöva sina kunskaper

 • Vatel Cafe ligger på campus och erbjuder det bästa tillfället för våra studenter att öva kaféhantering.
 • Restaurangen Vatel ligger i Suzhou Tonino Lamborghini, och erbjuder autentiska franska rätter till lokala kunder. under tiden ger det en avancerad utbildning för våra studenter.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Njut av Suzhou livsstil, tradition mött med modern

Med berömda kanaler och sjöar över hela staden har Suzhou kallats '' The Venice of the East '. Det är en av de äldsta städerna i Kina, med en historia på mer än 2500 år, belägen i Yangtzefloddeltaet.

Marco Polo besökte Suzhou och blev förvånad över hennes olika kultur och välmående industri.

Som turiststad är Suzhou känd för sin historia, turistattraktioner och dess ekonomiska utveckling.

Paradis i himlen, Suzhou på jorden

Suzhou är rankad som den bästa levande staden i Chino och kallas "fisk- och risland" av naturresurser och känsliga hantverk. Kända specialiteter inkluderar Suzhou-siden, Suzhou-broderier, fons, traditionella kinesiska musikinstrument, lyktor, möbler, jade-snideri, silkestickor, Biluochun-te, sjökrabbor etc.

Transportcentrum

Suzhou Industrial Park är den mest dynamiska och viktigaste industriparken i Kina, där det finns mer än 3 000 företag, tiotals avancerade hotell och resorts och det största shoppingcentret i Asien Suzhou Center. Suzhou ligger i det viktigaste transportnavet och är 30 minuter till Shanghai med höghastighetståg.

Historisk och kulturell pärla

Denna stad har mer än 60 bevarade klassiska trädgårdar som är listade som världskulturarv, till exempel Humble Administrator Garden, Lingering Garden. Dessutom finns det berömda Kunqu Opera och Pingtan (ballad-sjunga i Suzhou uppringd). Gatorna och banorna i det gamla stadsområdet är av Song-dynastin stil. Ta dig tid och träffa den mest traditionella kulturen här i Suzhou.

Vater, ett globalt nätverk av skolor för skötsel och gästvänlighet

Vatel har 50 skolor för gästfrihet som ligger i Europa, i Amerika, i Asien och i Afrika. De delar samma uppdrag: att förbereda de yngre generationerna för att bygga upp sina yrkesmässiga framtider i den internationella branschen för gästfrihet och turism.

Vatel har beslutat att:

 • Lär ut ledningstekniker baserade på två århundraden av historia i gästfrihetsbranschen, baserad på högkvalitativa tjänster och kundnöjdhet. Detta inkluderar alla kulturella aspekter av klienter, från det land där hotellet ligger till den personal som arbetar i det.
 • Förmedla den franska gästfrihetskonsten, erkänd över hela världen som ett tecken på kvalitet, god smak och excellens.
 • Lär dig franska i alla icke-fransktalande länder där vår grupp är verksam.

Vi har nu 35 000 studenter som arbetar över hela världen och som är stolta över att kalla sig Vateliens och att arbeta i de vackraste hotellen på jorden.

Vatel går internationellt

I början av 2000-talet, 20 år efter att den första Vatel-skolan öppnades i Frankrike, var alla internationella utvecklingsfaktorer redo att gå: vårt utbildningskoncept, baserat på den progressiva och kontrollerade blandningen av teori och yrkeserfarenhet, har bevisats; det är hållbart och redo att rullas ut utomlands. Sedan den tiden har nya campus öppnats i Europa, Asien, Amerika och Afrika.

Nätverket för Vatel-skolor, som ligger på fyra kontinenter, utgör den 1: a Worldwide Business School Group in Hospitality and Tourism Management, som väljs av proffs som den bästa Hospitality Management School.

Vatelånden, livslånga värden

Vatels framgång bygger på fem pelare. Över hela världen har våra fakultetsmedlemmar lärt sig att:

 • har djupa band med sina studenter.
 • skapa dynamiska inlärningsvillkor.
 • förmedla deras kunskap och kunskap.
 • introducera begreppet korrekt uppförande i alla situationer.
 • ha nära relationer med proffs som arbetar i hotell- och turismledningsställningar

Vatel Groups undervisningsteam består lika av professorer från universitet och yrkesverksamma som har gett sitt namn på sina områden.

Platser

Suzhou

Address
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Suzhou, Jiangsu, Kina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium