The Sino-British College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

sbcbanner101

Välkommen till den kinesisk-brittiska College

Den kinesisk-brittiska College (SBC) är en internationell högskola, gemensamt fastställts av universitetet i Shanghai för vetenskap och teknik (USST) och nio ledande brittiska universitet: The University of Bradford, University of Huddersfield, University of Leeds, Leeds Metropolitan University; Liverpool John Moores University; Manchester Metropolitan University; University of Salford, University of Sheffield, Sheffield Hallam University.

SBC blev en fullt licensierad högskola den 1 september 2006. Det är den enda Shanghai-baserade högskola tilldelas en licens av den kinesiska utbildningsministeriet för att erbjuda kompletta utbildningsprogram undervisas helt på engelska till flera utländska universitet (den så kallade "ett till N Consortium Model"), antingen lärt helt på Shanghai campus eller med en studieperiod utomlands. Akademiker tilldelas grader från en av partnerbrittiska institutioner.

SBC har sitt säte i en vacker historisk campus i hjärtat av staden Shanghai. För närvarande har det ca 1600 heltidsstudenter och över 70 internationella studenter från cirka 20 länder och regioner. Degree program undervisas helt på engelska över hela spektrumet av ekonomi och teknik med högt kvalificerad akademisk team bestående nästan 80 internationella personal från 15 olika länder plus ca 80 tvåspråkiga administrativ personal varav många har studerat för internationella grader.

Under sommaren 2015, SBC värd tre examen ceremonier för studenter examen från Liverpool John Moores University (Engineering), University of Huddersfield (Events Management) och University of Sheffield (Business Management). Som femte kohort SBC / USST studenter som full brittiska kandidatexamen helt på engelska i Shanghai, har 2015 studenter erkänts ha nått stora framgångar både i fråga om utestående studieresultat, socialt ansvar genom sitt välgörenhetsarbete och hög anställningsbarhet med över 98% redan är anställda eller Graduate program på utmärkta universitet i Storbritannien, USA, Kanada och Australien etc.

SBC team är beredda att erbjuda internationell examen utbildning på högsta nivå med fortsatt stöd från partneruniversitet i både Kina och Storbritannien.

Vision 2025

SBC: s vision är att vara känd som en internationell knutpunkt och kompetenscentrum, locka studenter och lärare från hela världen, med ett rykte om att utveckla socialt ansvarstagande och innovativa ledare som kan arbeta i olika kulturer.

PRME

Att bli undertecknat de Principles for Responsible Management Education (PRME) är i linje med vår vision 2025, eftersom vi kommer att samarbeta med nätverk, internationellt, nationellt och lokalt, på ett sätt som stärker vår strategiska positionering och länkar till de övergripande teman som vi vill vara kända, det vill säga ett ansvarsfullt ledarskap, företagande och innovation och kulturell empati.

International Advisory Group (IAG)

IAG upprättas för att bistå College Executive om genomförandet av, och varje senare översyn, akademins vision 2025 strategiska planen och för att hjälpa högskolan uppnå och upprätthålla en hög profil i viktiga nätverk.

Fakta på ett ögonkast

Den kinesisk-brittiska College (SBC) fick sina tillstånd under 2006 att erbjuda brittiska grader ges på engelska vid sitt flaggskepp campus - tänkt som "Model Campus för lärande" - inrättas vid Fuxing Campus vid universitetet i Shanghai för vetenskap och teknik .

(Som av hösten 2016)

Student kropp

Antal studenter: Cirka 1600 studenter, inklusive 74 internationella studenter från 21 länder och regioner.

Fakulteten

SBC har för närvarande nästan 80 internationella lärare spridda bland 3 akademiska skolor. För närvarande är majoriteten av året 4 föreläsningar genomförs av Fly-in lärare från partneruniversitet med handledare från SBC. Alla USST moduler omfattas av undervisning lärare från USST campus.

Studiefält

SBC har tre skolor enligt följande: School of Business and Management

Institutionen för teknik och beräkningsvetenskap

School of Languages, utbildning och kultur

OBS: Fakta i ett ögonkast uppdateras med jämna mellanrum, med hjälp av de senaste tillgängliga uppgifterna.

SBC Campus

sbcbanner102

historiska Campus

Byggd nästan ett sekel sedan, har SBC unika campus klassisk europeisk arkitektur och ligger i hjärtat av Shanghai. Byggnaderna omfattar tyska, franska och brittiska designfunktioner och campus trädgårdar upprätthålls med en kombination av kinesiska och europeiska funktioner. Ända sedan campus byggdes, har det varit en plats för framstående lärande och forskning, men det är också en plats som är en resurs för det lokala samhället.

fantastiskt läge

SBC: s studenter och personal kan njuta av en av de mest bekväma platser av alla universitet i Kina, med restauranger, affärer, biografer och transport inom några minuter från campus. Till exempel, gångavstånd från campus är: tunnelbanestation - Shaanxi South Road, Linjer 1, 10 och 12, busshållplatser, barer och restauranger, teater, sjukhus, bibliotek och idrottsanläggningar.

Shanghai Library och Harmony sjukhus ligger nära varandra bara två minuter med buss eller taxi från SBC campus och nybyggda Shanghai Culture Square ligger tvärs över Shaanxi South Road.

Shanghai Hongqiao flygplats ligger 30 minuter med taxi och Shanghai Pudong International Airport ligger 60 minuter med taxi. Alternativt bullet train ger ankomster från Pudong International Airport till centrum i ca 30 minuter då besökare kan överföra till tunnelbana eller taxi till SBC Campus.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Företagsledning

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kina Shanghai

Business Management examen erbjuds av Sheffield Hallam University i SBC är idealisk för studenter som vill fördjupa sina kunskaper, färdigheter och karriär i företagsledning. Tyngdpunkten ligger på att utveckla praktiska färdigheter och affärsförståelse, tillsammans med akademisk kunskap. Undervisning genom projekt och fallstudier i samband med verkliga organisationer och scenarier förbättrar anställbarheten. Det finns ett fokus på kompetens välbehövlig i branschorganisationer såsom problemlösning, beslutsfattande, förhandling, forskning och projektledning. [+]

BA (Hons) Företagsledning

Årskurs 2 Pathways:

Business Management 2 + 2s (1 + 2s) Business Management relaterade 2 + 2s (1 + 2s)

Se kurs Sök sektion för mer 2 + 2 (1 + 2) alternativ.

* Internationella studenter som har tillräcklig akademisk och engelska språkkrav kan undantas från att ta basår och avlägga examen på bara tre år.

Det övergripande syftet med designen för denna kurs är att det är specialisering-centrerad, akademiskt utmanande och erbjuda en stimulerande elev upplevelse. Kursen underlättar elevernas:

Studie av organisationer, deras ledning och den föränderliga yttre miljön i vilken organisationer fungerar; Förberedelse för och utveckling av en karriär inom näringsliv och förvaltning; Förbättring av färdigheter för livslångt lärande och personlig utveckling för att bidra till samhället i stort. ... [-]

BA (Hons) händelser förvaltning

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kina Shanghai

Denna kurs är utformad för att producera akademiker som är utrustade med den kunskap och kompetens för att hantera händelser, som kan samarbeta med specialister inom planering och utför en rad rutin och komplexa händelser. Detta kan inkludera plats val, allmän säkerhet och folksamlingar, tillhandahållande av personal, marknadsföring, design och byggnadsställning, musik marknadsföring och sponsring. [+]

BA Events (Hons) Förvaltning

Årskurs 2 Pathways:

Events Management 2 + 2s (1 + 2s) Händelser Management 2 + 2s (1 + 2s)

Se kurs Sök sektion för mer 2 + 2 (1 + 2) alternativ.

* Internationella studenter som har tillräcklig akademisk och engelska språkkrav kan undantas från att ta basår och avlägga examen på bara tre år.

Vad är det här kursen om?

Events Management blir allt viktigare som en specialist inom ämnesområdet. Händelser är mycket varierande och kan variera från små privata tillställningar till storskaliga festivaler, idrottsturneringar, popkonserter, karnevaler och internationella mega-evenemang såsom de olympiska spelen.

... [-]

Kandidatexamen

Beng (hons) industriell elektronik och reglerteknik

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kina Shanghai

Kursen ger ett studieprogram, som utvecklar grundläggande kunskaper, och förståelse för tekniska principer, matematik och beräkning lämpligt att inom industriell elektronik och reglerteknik. Det gör det möjligt för dig att utveckla specialistkunskap, intellektuella och praktiska färdigheter som kommer att hjälpa dig att analysera, undersöka och utveckla robusta lösningar på tekniska problem. [+]

BEng (Hons) Industriell elektronik och reglerteknik

Årskurs 2 Pathways:

Elektriska och elektronik-relaterade 2 + 2s (1 + 2s)

Se kurs Sök sektion för mer 2 + 2 (1 + 2) alternativ.

* Internationella studenter som har tillräcklig akademisk och engelska språkkrav kan undantas från att ta basår och avlägga examen på bara tre år.

Denna grad kursen ges av Liverpool John Moores University och levereras på SBC.

Vad är det här kursen om?

Kursen ger ett studieprogram, som utvecklar grundläggande kunskaper, och förståelse för tekniska principer, matematik och beräkning lämpligt att inom industriell elektronik och reglerteknik. Det gör det möjligt för dig att utveckla specialistkunskap, intellektuella och praktiska färdigheter som kommer att hjälpa dig att analysera, undersöka och utveckla robusta lösningar på tekniska problem.... [-]


Beng (Hons) tillverkningssystem teknik

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2019 Kina Shanghai

Kursen ger ett studieprogram, som utvecklar grundläggande kunskaper, och förståelse för tekniska principer, matematik och beräkning lämpligt att inom produktionsteknik. Det gör det möjligt för dig att utveckla specialistkunskap, intellektuella och praktiska färdigheter som gör det möjligt för dig att analysera, undersöka och utveckla robusta lösningar till tillverkningstekniska problem. [+]

BEng (Hons) Manufacturing Systems Engineering

Årskurs 2 Pathways:

Maskinteknik Relaterade 2 + 2s (1 + 2s)

Se kurs Sök sektion för mer 2 + 2 (1 + 2) alternativ.

* Internationella studenter som har tillräcklig akademisk och engelska språkkrav kan undantas från att ta basår och avlägga examen på bara tre år.

Denna grad kursen ges av Liverpool John Moores University och levereras på SBC.

BEng (Hons) "med Management" Option

Dessa två BEng (Hons) ingenjörsprogram är utformade för att leverera de första utbildningskrav för en ingenjör tillsammans med ett lämpligt urval av överförbara och ledarförmåga. Båda utmärkelser kan vidare väljas på ett "med Management" alternativet, vilket ger en förändrad sista året inklusive en Strategic Management modul och en ledning tema Engineering Project, om så önskas.... [-]