Institute for Tourism Studies, Macau

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Institutet för turismstudier (IFT) har 2017 fått en framgångsrik internationell kvalitetsgranskning från Storbritanniens kvalitetssäkringsbyrå för högre utbildning, vilket gör IFT till världens första högskolor för att få detta internationella erkännande. IFT har rankats av "QS World University Rankings by Subject 2017" som den 2: a bästa högskolan i Asien inom området gästfrihet och fritidshantering och den 18: e bästa högskolan inom detta område i världen.

Institute for Tourism Studies, Macau (IFT), Grundat 1995, är en offentlig institution för högre utbildning som faller under styrningen av sekreterare för sociala frågor och kultur i särskilda administrativa regionen Macao regering, Folkrepubliken Kina. IFT erbjuder examen och professionella program inom ett brett spektrum av turistrelaterade discipliner såsom gästfrihet, turism företag, arv, händelser, detaljhandel och marknadsföring, fritid och underhållning, sport och rekreation, kreativa och kulturella studier, och kulinarisk konst. IFT levererar också olika program på ledningsnivå i samarbete med ledande turismskolor i världen. Institutet har fått i uppdrag av de lokala myndigheterna för att bedriva politisk nivå forskning om turism planering och utveckling.

Den uppdrag av IFT är att bli ett internationellt högskole val för turism och service industrin studier. Inte bara för fördelarna med Macao, men också för Asien och Stillahavsområdet, kommer det att ge de studerande yrkeskunskaper och tekniska kompetens som förberedelse för deras framtida ledaransvar i branschen. För att uppfylla ovanstående uppdrag, har institutet följande tre egenskaper:

  1. Unik identitet - Institutet arbetar oberoende, som specialiserat sig på att tillhandahålla högre utbildning och yrkesutbildning inom turism-och servicebranschen hantering.
  2. Integration - Den förenar de bästa sätten för akademisk utveckling och yrkesutbildning.
  3. Internationalisering - Det syftar ömsesidigt fördelaktigt samarbete med liknande institutioner i utlandet, att aktivt främja internationellt lärande mellan lärare och studenter.

År 1997, nätverket av Asien-Stillahavsområdet Utbildning och utbildningsinstitut i turism (Apetit), ett organ fullt stöd av FN: s ekonomiska och sociala kommission för Asien och Stillahavsområdet (UNESCAP) vald IFT som "träna tränaren center" erbjudande utbildning och rådgivning för Apetit medlemmarna i Asien och Stillahavsområdet. Under samma år, IFT fått från Pacific Asia Travel Association (PATA) Gold Award i "Utbildning", som erkände innehållet och kvaliteten i IFT: s program. Under 2002 IFT presenterade, igen, med samma pris för att ha satt upp "Macao yrkeskunskaper Recognition System" (MORS) för den lokala turismen och tjänstesektorn, i samarbete med Europeiska unionen (EU).

År 1999, i samarbete med EU, Macao-Europa-centret för högre Turismvetenskap (ME-CATS) bildades institutet, införliva nya europeiska koncept för turism och tjänstesektorn hantering i turismens utveckling i Asien och Stillahavsområdet. Detta centrum siktar på att bli en bas för utbildning i Asien och Stillahavsområdet. Det främjar utbyte av kunskap och erfarenheter mellan högskolor i Europa och i regionen.

År 2000 blev IFT den första läroanstalten för att beviljas TedQual Certifiering av FN: s World Tourism Organization (UNWTO). Detta bekräftade den internationella standard och kvalitet uppnås genom IFT i utbildning. År 2003 var IFT inbjuden av Förenta nationernas organisation för utbildning, vetenskap och kultur (UNESCO) och Internationella centret för studium av konservering och restaurering av kulturegendom (ICCROM) vara det av grundarna av den asiatiska akademin för Heritage Management (AAHM ). Detta konsortium nätverk institut för högre utbildning i hela Asien-Stillahavsområdet som är engagerade i forskning och undervisning av bevara kulturarvet och kulturinstitution hantering.

"2008 års Prisutdelningen av medaljer och titlar heders av Macaos regering, Folkrepubliken Kina" hölls den 16 januari 2009. Fyrtio personer och organisationer medgavs utmärkelser och priser för sina personliga prestationer, anmärkningsvärda bidrag till Macao och deras engagerade allmänheten och samhällstjänst. Institutet för Turismvetenskap delades förtjänstmedalj för turism som ett erkännande av dess betydande bidrag för att påskynda den lokala turismutveckling.

IFT kommer att fortsätta att sträva framåt i sin jakt på lärande och pedagogisk innovation, främja proffs och lämnar bidrag till turismutveckling i Macao och i Asien och Stillahavsområdet.

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium