Hunan University of Science and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hunan University of Science & Technology (HNUST), sammansatt av staten Administration of Science, Technology and Industry för National Defense och People's Government i Hunan-provinsen, är ett omfattande och viktigt provinsiellt universitet med multidiscipliner och särdrag. Den är hedrad som en "Outstanding College" av utbildningsministeriets utbildningsutvärdering; Ett högskola bland utbildningsdepartementet "Excellent Engineer Training Program". Dessutom är det bland de första "Topp 50 universiteten för innovation och entreprenörskap" och en av "Top 50 Universities for Graduates Employment".

HNUST, som utvecklas från Northern Hunan Construction College grundades 1949, grundades november 2003 genom sammanslagning av två separata universitet: Xiangtan Polytechnic University och Xiangtan Normal University. Det har ackrediterats av ministeriet för utbildning och folks regering i Hunanprovinsen. Beläget i Xiangtan, omfattar HNUST ett område på 3 107 mu (207,2 hektar) med en yta på 974 300 m². Som ett komplex av 19 skolor, en grundskola, en självständig högskola, ett college för vuxenutbildning och en internationell utbildningsskola, erbjuder HNUST 90 grundutbildningsprogram i elva genrer av discipliner-filosofi, ekonomi, lag, utbildning, historia, vetenskap, teknik , Jordbruk, ledning, litteratur och konst, 188 doktorandprogram och 24 doktorandprogram. HNUST har en lärarutbildning på cirka 1 700 av över 3500 anställda, varav 355 är full professorer och 800 är doktorandägare. Från och med nu har HNUST en rikstäckande registrering av över 35 000 heltidsstudenter, tillsammans med en växande gemenskap av internationella studenter.

Campus livet

HNUST fäster vikt vid internationell akademisk utbyte och samarbete. Hittills har universitetet samarbetat med över 40 universitet, inklusive USA, Storbritannien, Australien, Japan och över 10 universitet i Taiwan. Internationella studenter inskrivna är från 16 olika länder. Under de senaste tre åren har HNUST rekryterat de avancerade utländska experterna för 6 patchar och behållt över 10 utländska lärare ständigt

Platser

Changsha

Address
Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province
Changsha, Hunan, Kina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium