Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

skolprofil

Guangdong Israel Institute of Technology (förkortning GTIIT) är en världsberömd lärosäte i Israel Institute of Technology (förkortning Technion) och Shantou University (förkortning STU) kooperativ utbildning är en kinesisk-utländska kooperativa universitet med oberoende juridisk person, som ligger i Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology på December 5, 2016 godkändes av den kinesiska utbildningsministeriet inrättades formellt, det första året av inskrivning i 2017, var först med att introducera högkvalitativa högre utbildningsresurser israeliska utländska partneruniversitet en självständig juridisk person i Kina. Välkända ekonom Li Jiange 2004 Nobelpristagare i kemi Aaron Ciechanover var första president, vice vd.

Israel Institute of Technology, kommer Guangdong att sträva efter att bygga själv i ett internationellt erkänt forskningsuniversitet hög utbildning, forskning och innovation, införandet av en omfattande världsberömda pedagogiska resurser högkvalitativa, Israel Institute of Technology, genomföra innovation undervisning och utbildning, odla innovationsförmåga, har världens utmärkta ingenjörer och teknik yrkesverksamma vision och humaniora. Människor regering i provinsen Guangdong, Shantou City folkpartiets regeringen och Li Ka Shing Foundation för att stödja inrättandet av skolan.

Israel Institute of Technology i Guangdong undervisningsspråket är engelska, så småningom kommer att ställa täcker teknik, 10 för vetenskap och tre områdena biovetenskap, storleken på elev i skolan på 5000 personer. Law School bidrag kandidat-, master- och doktorsexamen får ett diplom Israel Institute of Technology i Guangdong, diplom och examensbevis Israel Institute of Technology.

Logga på uppdrag av Israel Institute of Technology i Guangdong kulturella ursprung varje partner och enighet.

Det hebreiska bokstaven "Tet" på uppdrag av Israel Institute of Technology, på uppdrag av röda buttercup på uppdrag av Shantou, Shantou University of Phoenix.

Vision

  • Med målet att bygga en förstklassig universitet, driver innovation och forskning, miljöskydd och socialt välstånd.
  • Höja innovation och konkurrenskraft i provinsen Guangdong, för utveckling och framsteg i Kina och Israel, för att bidra till människors välbefinnande.

Mission

  • Som Israel Institute of Technology "mästerverk", Guangdong Israel Institute of Technology kommer att förankras i den djupa, jorden rikt arv av den kinesiska kulturen, har åtagit sig att entreprenörskap och innovation, byggd för ett av världens ledande forskningsuniversitet.
  • Guangdong Israel Institute of Technology i nära kontakt med den lokala industrin och Dr. Shuo, postdoc forskare högsta forskning, insatser för att utbilda ledare och banbrytande forskare.

Varför Guangdong Israel Institute of Technology?

· Ett sekel elit gen

Guangdong Israel Institute of Technology är de första att införa högkvalitativa högre utbildningsresurser israeliska utländska kooperativa universitet med oberoende juridisk person i vårt land, samarbete från Shantou University och Israel Institute of Technology Held, arbetar vi för att utveckla överlägsen förmåga att konstruera innovativa, global vision och humaniora och tekniska proffs, syftar till att bygga in sig i en internationell hög nivå utbildning, forskning och innovation har erkänt forskningsuniversitet.

Israel Institute of Technology är världens bästa lärosäten i världens främsta forskningsuniversitet som perenn topp 50 listan. Under de senaste åren, vann tre lärare Nobelpriset. Sedan starten 1912 har Israel Institute of Technology varit engagerad i utvecklingen av ny teknik, är erkänd som en av världens ledande entreprenörs ekosystem, framgångsrika entreprenörer i framtiden "inkubator."

Shantou University under de senaste åren har varit ansluter sig till internationella, fin skolvägen, löpning kvaliteten och nivån på uppmärksamhet och få den högre utbildningen allmänt erkänd hemma och utomlands. För två år i rad för att komma in i Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings), 2016-2017 år delad 22: a plats på listan över universitet i Kina.

· Den grundläggande skollagstiftning - Innovation

"Kunskap triangeln"

Guangdong Israel Institute of Technology Israel införde en utmärkt akademisk tradition och akademiska styrkor Institute of Technology, i synnerhet för att införa ett omfattande israeliska Institute of Technology, baserat på "kunskapstriangeln" mönster av utbildningsstrategi, ge full spela för att fördelarna med co-utbildning, forskning och innovation som genereras av en kombination av tre områden, Guangdong Israel Institute of Technology för att bli en "annan" universitet.

Affärspoängskurser

För att uppmuntra innovation och entreprenörskap, Guangdong Israel Institute of Technology, är alla elever krävs för att delta i en affärspoängskurser för att få inblick i teknik och process innovation och entreprenörskap. Programmet inte bara tillåter eleverna att lära sig att skapa ett företag, men också lära sig att marknadsföra sina idéer till ett befintligt företag, bidra till förverkligandet av nya produkter eller ny teknik.

"Besökare och Innovation Center" School (Visitors & Innovation Center) är att visa eleverna brainstorma, öppna ett nytt tänkande, en speciell plats i innovativ verksamhet.

Stärka tekniköverföring

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology kommer att bygga på erfarenhet inom teknik kommersialisering, snabb etablering av en effektiv mekanism för att uppmuntra forskare till sina uppfinningar och upptäckter av teknik kommersialisering, förklarade immateriella patent, katalys, inkubation av nya produkter, nya processer. Samtidigt kommer vi att arbeta nära med Shantou kommunstyrelsen, till (Shantou) vetenskaplig och teknisk innovation och samarbete zon Shantou University i närliggande områden.

Funktioner · Undervisning - internationell

Storbritannien undervisning

Guangdong Israel Institute of Technology använda specialiserade kurser på engelska undervisningen. Studenter i de lägre klasserna scenen kommer att genomgå rigorösa engelska utbildning, för att ge de studerande med samma språknivå som krävs för att studera vid universitetet i engelskspråkiga länder, och dess vidare lägga grunden för att lära sig engelska.

Förstklassig internationell fakultet

Israel Institute of Technology, Guangdong global rekrytering av lärare, mer än 60% av lärarna som skickas av Israel Institute of Technology. Inte bara lärare krävs samtidigt som man försöker spela en viktig roll i tre områdena utbildning, forskning och innovation, men också för att till fullo etablera synergier som härrör från verksamhet inom tre områden. Lärarna är båda engagerade i upptäckten av ny kunskap, nytänkande och metoder för aktiva forskare i undervisningen uppmuntrar också eleverna att fokusera på innovation och uppfinning av nya produkter, eleverna blir förebilder.

internationellt utbyte

Guangdong Israel Institute of Technology studenter under fyra års grundutbildning, Israel Institute of Technology har möjlighet att delta i en sommarkurs eller en termin utbytesstudent. Guangdong Israel Institute of Technology kommer att skapa öppen, aktiva utbyten, pulserande atmosfär för studenter från utlandet inspirerade varandra och lära tillsammans.

· Utbilda människor filosofi - att göra det möjligt för studenter att bli riktig hjälte

Israel Institute of Technology i Guangdong pedagogisk filosofi kräver studenter under hela sin karriär för att anpassa sig till utvecklingen av deras yrkesansvar, om nödvändigt, kan även självutveckling gör. Därför Israel Institute of Technology, Guangdong att använda mer interaktiva utbyte av CLT genom guidad, forskningsbaserat lärande så att studenterna kan verkligen bli huvudpersonen i lärandet.

Guangdong Israel Institute of Technology fokuserar på kapacitetsuppbyggnad och ledarskap av studenter för livslångt lärande, så att den kan fortsätta att tänka inte bara på yrkesområdet, föreslå förbättringar och förmåga att utveckla nya produkter, nya processer, eller skapa sina egna företag.

· Karriärmöjligheter

Israel Institute of Technology School i början av Guangdong kommer att fokusera på områden som är nära relaterade till miljöskydd och energi, tryggad livsmedelsförsörjning, människors hälsa och sociala och ekonomiska tre. Hur man handskas med miljöförstöring, och hur man kan expandera förnybar energi, hur man använder högteknologiska bioteknik för att garantera livsmedelssäkerheten, dessa är de utmaningar som världen står inför ekonomisk och social utveckling. Utmaningar samhälle kräver en hel del talang, Guangdong Israel Institute of Technology kommer att göra sina egna ansträngningar och bidrag.

Efter Guangdong Israel Institute of Technology doktorand, kan du välja direkt sysselsättning, forskarskola i skolan, eller ansöka om studier utomlands.

· Strikt strikt av college inskrivning

Guangdong Israel Institute of Technology sedan 2017 för inhemska och utländska inskrivning, lära av Israels högre utbildning kvalitetssäkringssystem, strikt posten, stringent exit.

Alla Israel Institute of Technology i Guangdong, är studenter som krävs för att lägga en solid teoretisk grund och vetenskaplig disciplin i deras professionella lärande skede göra en djupare förståelse och tillämpning av ny teknik och förmågan att vara innovativa lösningar i ansiktet av nya problem. Alla studenter är skyldiga att förstärka grunden för matematik och naturvetenskap i årskurs skede baserat på kravet att tillbringa en hel del tid att göra experimentell design och verifiering används i undervisningen laboratorium.

Enligt nationella antagnings och inskrivning av studenter i Guangdong Israel Institute of Technology har gjort en formell studerande, fyll de obligatoriska kurserna inom den föreskrivna tidsfristen på deras officiella total krav när examen krav, och beviljade examensbevis utgivna av Guangdong Israel Institute of Technology. För att uppfylla villkoren för beviljande kandidatexamen utexaminerade, tilldelades Israel Institute of Technology kandidatexamen, en kandidatexamen i Guangdong Israel Institute of Technology och tilldelas diplom.

Platser

shantou

Address
No. 241, Daxue Road
515063 shantou, Guangdong, Kina
Telefon
86-754-88087077