Pioneer International University PIU

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår vision & mission

Vision

Att vara en världsklass marknadsdriven universitet kompetenscentrum för det goda i samhället.

Pioneer International University är en marknadsdriven universitet i en klass för sig för att utbilda socialt ansvarsfulla medborgare för aktiva och engagerade liv så hög kaliber och kompetenta ledare inom sina yrken och deras samhällen.

PIU s elevcentrerad lärare och personal inspirerar akademiskt kvalificerade studenter från olika bakgrunder och alla åldrar kan dra nytta av rigorösa högre utbildning och yrkes utvecklingsmöjligheter i den dynamiska globala miljön. Djupt rotad i praktiska stipendium och principer för social rättvisa uttryckt som etisk medvetenhet, ledarskapsutveckling, ekonomiska framsteg och medborgerligt engagemang, uppmuntrar Pioneer International University gemenskap partnerskap och förbereda sina olika studerande för ansvarsfullt medborgarskap i ett globalt samhälle.

Mission

PIU riktar sina olika resurser på kunskapsutveckling genom banbrytande forskning och innovation, melding dess rika upplevelser i holistiska uppfostrande processer som expanderar horisonter, producerar höga kaliber ledare, vårda kreativitet och möta de behov och ambitioner en kulturellt och internationellt varierat utbud av intressenter.

PIU främjar och stöder en synlig nätverk av handlingsinriktade inlärningsupplevelser för studenter och alumner som stöds av spetsforskning och innovation som en del av sitt uppdrag att tillgodose behoven och ambitionerna hos en mångfald olika aktörer. Det är också en levande lärande gemenskap som förbinder de akademiska och serviceresurser genom en effektiv användning av personal, anläggningar och state-of-the-art-teknik.

PIU tjänar internationellt erkännande för sin distinkta globalt fokus och dess dynamiska, mycket innovativa kursplaner i branschen, elektroniska / teknik och medicinska områden.

PIU fortsätter attrahera, utveckla och behålla högt kvalificerade kreativa och ansvars föreläsare och yrkesverksamma från olika bakgrunder som debiteras med att göra en betydande skillnad i livet för sina elever och samhället de lever i.

Pioneer International University Strävan

Inspirerad av en önskan att tjäna samhället genom utbildning, förklarar PIU dess syfte att vara utbildning av hela människan. Universitetet är alltså tillägnad:

Beredningen av studenter att ta ledande roller i samhället genom en utbildning som expanderar horisonter, vårdar kreativitet, betonar moraliska och andliga samt intellektuella och estetiska värden.

En kompromisslös standard av hög akademisk kvalitet och en stark vilja att akademisk frihet, frihet förhöras, och yttrandefriheten i sökandet efter sanningen.

Rigorös och fantasifull stipendium; god undervisning i och utanför klassrummet; och utbildningsprogram utformade för att ge bredd och djup, för att främja integrationen av olika former av kunskap, och att stimulera inte bara förvärvet utan också kreativa och ansvarsfull användning av kunskap.

Kärnvärden

Vi håller oss själva ansvariga för att leva ut dessa kärnvärden, som är avgörande för att utföra vårt uppdrag i jakten på vår vision:

Akademisk excellens och påverkan - företräde i undervisning och forskning stipendium som förändrar livet och fördjupa förståelsen. Kreativitet och innovation kommer att vara kännetecken våra ansträngningar.

Individuell utveckling - eftersom varje människa är unik och full av löften för intellektuell och personlig utveckling, vi främja individuell framgång och självbestämmande och tror att utbildning av hela människan bygger karaktär, främjar aktivt engagemang i världen och producerar bättre medborgare.

Etisk gemenskap - erkänner värdighet varje medlem och behandlar alla med respekt. Våra handlingar styrs av rättvisa, ärlighet och integritet.

Delaktighet - främja mångfald och tillgång till utbildning och socioekonomiska möjligheter för alla oavsett individuella bakgrunder.

Innovation - uppmuntra uppfinningsrikedom, kreativitet och upptäckter.

Samarbete - utvecklingen av samhället genom att bygga partnerskap med studenter, alumner, näringsliv, statliga organ, ackrediteringsorgan och de samhällen universitetet tjänar.

Teamwork - att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål.

Kommunikation - dela information öppet och i tid.

Ledarskap - vi värde ledarskap bygger på förtroende, integritet och hövlighet.

Möjlighet - med fokus på att utveckla karriär färdigheter och kunskaper, ger vi en möjlighet för medborgerligt engagemang, ledarutveckling, avancemang och framgång.

Kritiskt tänkande - vi lär och uppmuntrar våra elever att utveckla analytiska och beslutsfattande färdigheter, så att de kan formulera och lösa problem och komma med en väg framåt.

Varför Pioneer International University

Högt kvalificerade och engagerade föreläsare. Prisvärda avgifter som betalas i omgångar. Utbildnings lån tillgängliga från högre utbildning Lån styrelsen och i partnerskap med Equity Bank. Ett välutrustat bibliotek, inklusive digitala / resurser på nätet. Toppmoderna datorsalar och IKT-resurser. 24-timmars snabb tillgång till Internet, idealisk för forskningsarbete. Hotspots - Internet via trådlöst nätverk. Hands-on erfarenhet av forskning - elev forskning betonade från allra första året av forskarutbildningen Socialt problem orientering - Vi inser att forskare har ett ansvar för att producera forskning som behandlar aktuella frågor och försöker förklara eller lösa sociala problem. Vibrant intellektuella kultur - respektive avdelningar är en del av en större blomstrande universitetskulturen, utrustad med extra resurser och består av levande och kreativa intellektuella. Gireringar / befrielser ges till diplomhållare inom relevanta områden. Flexibel schemaläggning av kurser - dag, kväll och helg inställningar säkerställer möjligheter till andra aktiviteter inte går förlorade. Mentorskap Matters - Lunds är djupt engagerade för att mentorskap studenter. Personlig professionell utveckling - studenter har möjlighet att utveckla sin yrkesskicklighet genom Certificate i industristudier (CIS) program som erbjuds till alla studenter och genom den unika industri Placering (IP) program. Dessa erbjuder eleverna möjlighet att uppleva industrin och utveckla färdigheter som hjälper dem i deras grader och därefter. Vi erbjuder en chans att träffa arbetsgivare och få vägledning om alla aspekter av jobbjakt, från att skriva CV att intervjua färdigheter. Teambuilding - alla våra elever genomför projektarbete går för teambuilding på anvisade platser. Detta ger en "utåt bunden" upplevelse där eleverna gå samman för att möta utmaningar som lag. De återvänder till universitetet och i samma lag, börjar sitt projektarbete har redan upplevt toppar och dalar för att arbeta som ett team. En riktig gemenskap - en öppen och stödjande miljö, där lärare och studenter ofta samarbetar. Serene och främjar miljö för lärande. Separata vandrarhem för herrar och damer. Transport till och från elevernas destinationer tillgängliga. Gångavstånd från Central Business District.

Platser

Nairobi

Pioneer International University

Address
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Nairobi, Nairobi län, Kenya
Telefon
00 254 700 372 354