EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Edulink International College Nairobi grundades 2014 och erbjuder sedan september 2016 ett brett utbud av affärsmöjligheter både på grundnivå och grundnivå, vilket kommer att leda till en högskolepoäng i Northampton.

University of Northampton, Storbritannien beviljades myndigheten att samarbeta med Edulink International College, Nairobi av kommissionen för universitetsutbildning (CUE), Kenya.

Samarbetet med universitetet i Northampton och Edulink International College är ett sätt att stödja kenyanska studenter för att uppnå sina pågående utbildningsmål genom att få en kvalificerad brittisk examen i Nairobi samtidigt som de inte behövde resa utomlands och hantera den kostnad som utländsk utbildning bär.

Vår vision

Vår vision är att vara ett nationellt erkänt, omfattande studiecentrum, som levererar universitetsutbildning i världsklass genom en "liten högskolans" inlärningsmiljö som erbjuder möjligheter till "stora universitet".

Vår mission

Edulink International College Nairobi (EICN) är en mångkulturell institution vars uppgift är att ge utbildning i världsklass till Kenya genom ett dynamiskt partnerskap med ett ledande brittiskt universitet.

  • Vi kommer att ge excellens genom att kontinuerligt förbättra kvaliteten på utbildning, stipendium och service till våra studenter genom sysselsättningsmässigt lärande och moderna, fullt utrustade faciliteter.
  • Alla EICN-kandidater kommer att lyckas i Öst- och Centralafrika och globalt när det gäller att säkra och skapa framtida anställning

Om Edulink Group

Edulink Consultants i ett internationellt företag med huvudkontor i Dubai. Den äger och förvaltar ett antal högskolor på 3 kontinenter och förvaltar även hälso- och tandläkare och ett sjukhus i Dubai. Det är privatägt och professionellt förvaltat. Hälso- och sjukvården i verksamheten grundades 1987 med en enda klinik, från vilken den har vuxit till att omfatta kirurgiska och tandtekniska specialiteter med i genomsnitt 6000 patientbesök per månad. Våra utbildningsintressen går tillbaka till 2005 med inrättandet av Middlesex University Dubai i samarbete med Middlesex University London. Detta har blomstrat till en blomstrande campus som har lagt grunden för vår utbildningsutbyggnad till Asien och Afrika. Vi har nu över 3000 studenter som studerar ett brett utbud av grundutbildning och forskarutbildning på 3 kontinenter. Våra program levereras i samarbete med 3 brittiska universitet och 2 andra leverantörer av kvalitetsutbildning. Vår strategi tillåter studenter att få en identisk kvalifikation till det som tilldelas studenter i hemmet campus, men att förbli inom sin egen regionala miljö samtidigt som det görs. Vår framtida strategi omfattar expansion och utveckling av både Dubai-baserade vård och internationella utbildningsavdelningar i vår verksamhet.

Platser

Nairobi

Address
Ndemi Rd- Ngong Road Juncation,
Nairobi, Nairobi län, Kenya

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium