Läs den officiella beskrivningen

Edulink International College Nairobi grundades 2014 och erbjuder sedan september 2016 ett brett utbud av affärsmöjligheter både på grundnivå och grundnivå, vilket kommer att leda till en högskolepoäng i Northampton.

University of Northampton, Storbritannien beviljades myndigheten att samarbeta med Edulink International College, Nairobi av kommissionen för universitetsutbildning (CUE), Kenya.

Samarbetet med universitetet i Northampton och Edulink International College är ett sätt att stödja kenyanska studenter för att uppnå sina pågående utbildningsmål genom att få en kvalificerad brittisk examen i Nairobi samtidigt som de inte behövde resa utomlands och hantera den kostnad som utländsk utbildning bär.

Vår vision

Vår vision är att vara ett nationellt erkänt, omfattande studiecentrum, som levererar universitetsutbildning i världsklass genom en "liten högskolans" inlärningsmiljö som erbjuder möjligheter till "stora universitet".

Vår mission

Edulink International College Nairobi (EICN) är en mångkulturell institution vars uppgift är att ge utbildning i världsklass till Kenya genom ett dynamiskt partnerskap med ett ledande brittiskt universitet.

  • Vi kommer att ge excellens genom att kontinuerligt förbättra kvaliteten på utbildning, stipendium och service till våra studenter genom sysselsättningsmässigt lärande och moderna, fullt utrustade faciliteter.
  • Alla EICN-kandidater kommer att lyckas i Öst- och Centralafrika och globalt när det gäller att säkra och skapa framtida anställning

Om Edulink Group

Edulink Consultants i ett internationellt företag med huvudkontor i Dubai. Den äger och förvaltar ett antal högskolor på 3 kontinenter och förvaltar även hälso- och tandläkare och ett sjukhus i Dubai. Det är privatägt och professionellt förvaltat. Hälso- och sjukvården i verksamheten grundades 1987 med en enda klinik, från vilken den har vuxit till att omfatta kirurgiska och tandtekniska specialiteter med i genomsnitt 6000 patientbesök per månad. Våra utbildningsintressen går tillbaka till 2005 med inrättandet av Middlesex University Dubai i samarbete med Middlesex University London. Detta har blomstrat till en blomstrande campus som har lagt grunden för vår utbildningsutbyggnad till Asien och Afrika. Vi har nu över 3000 studenter som studerar ett brett utbud av grundutbildning och forskarutbildning på 3 kontinenter. Våra program levereras i samarbete med 3 brittiska universitet och 2 andra leverantörer av kvalitetsutbildning. Vår strategi tillåter studenter att få en identisk kvalifikation till det som tilldelas studenter i hemmet campus, men att förbli inom sin egen regionala miljö samtidigt som det görs. Vår framtida strategi omfattar expansion och utveckling av både Dubai-baserade vård och internationella utbildningsavdelningar i vår verksamhet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Graden är utformad för att komplettera många andra ämnen som erbjuds inom Joint Honors-programmet. ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbetar i partnerskap med University of Northampton, Storbritannien

Graden är utformad för att komplettera många andra ämnen som erbjuds inom Joint Honors-programmet.

Detta program gör det möjligt för gemensamma hedersstudenter att utveckla en förståelse för affärsfrågor och täcker en rad områden som marknadsföring, CRM, gränsöverskridande marknadsföring och erbjuder eleverna möjlighet att utveckla försäljnings- och affärsutvecklingsförmåga.

[-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Om din framtid innefattar att starta och driva ditt eget företag, jobba självständigt som frilansrådgivare eller utveckla ett online-venture medan du studerar, är det här ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbetar i partnerskap med University of Northampton, Storbritannien

Om din framtid innefattar att starta och driva ditt eget företag, jobba självständigt som frilansrådgivare eller utveckla ett online-venture medan du studerar, är det här programmet utformat för att ge de kunskaper och anställningsförmåga du behöver för att lyckas.

Programmet är praktiskt i fokus och erbjuder möjligheter att arbeta med egna affärsidéer och nätverk med entreprenörer.

[-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programmet är baserat på en rad kärnämnen och valfria ämnen. Kärnämnena ger en solid utbildning inom de väsentliga verksamhetsområdena, medan utbudet av alternativ gör de ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbetar i partnerskap med University of Northampton, Storbritannien

Programmet är baserat på en rad kärnämnen och valfria ämnen. Kärnämnena ger en solid utbildning inom de väsentliga verksamhetsområdena, medan utbudet av alternativ gör det möjligt för studenter att välja mellan en rad specialämnen.

Detta tillvägagångssätt uppfyller ett brett spektrum av individuella intressen och karriärförhoppningar och fokuserar inte bara på kunskap utan även på utvecklingen av grundläggande färdigheter som krävs i verksamheten.

[-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programmet levereras kring en rad kärnämnen som ger en solid utbildning inom de viktigaste verksamhetsområdena. Dessutom kan ett valfritt smörjår i industri / handel tas ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbetar i partnerskap med University of Northampton, Storbritannien Programmet levereras kring en rad kärnämnen som ger en solid utbildning inom de viktigaste verksamhetsområdena. Dessutom kan ett valfritt smörjår i industri / handel tas under år tre. [-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska