Läs den officiella beskrivningen

AlmaUs historia startade 1988 med en liten Management School, som blev det första tecknet på en ny generation chefer för vårt unga land. År 1996 omvandlades Almaty School of Managers (ASM) till International Academy of Business (IAB) när den första utvecklingsfasen avslutades. Och 25 år efter att jag skapade, gick universitetet till nästa utvecklingsspiral som gick upp - Akademin fick status som UNIVERSITET . Enligt AlmaUs nya strategi för universitetet i 2014 tog kursen om att skapa en modell av ett entreprenörs universitet.

Universitetet krediteras med undervisningshantering av de första kasakhstanska entreprenörerna, de första MBA- och DBA-programmen i Kazakstan, de bästa lärarna och populära kandidater.

AlmaU kan kallas en förare av Kazakstans utbildning, ett universitet som alltid ligger högst upp på pedagogiska innovationer och går framåt, accepterar nya utmaningar och erövrar nya höjder. Detta framgår av många utmärkelser från universitetet.

Almaty Management University ligger i topp 3-rankningen av de bästa handelshögskolorna i Central- och Sydasien enligt Eduniversal International Ranking Agency (Frankrike); TOP-3 i nationellt betyg "Kazakhstans bästa humanitära-ekonomiska universitet", en ledare inom internationell utveckling och i Internetteknologi som använder och främjar universitetet i Internetutrymme enligt IQAA-betyg - Oberoende kasakhiska byrå för kvalitetssäkring i utbildning, Kazakstan .

AlmaU är ett universitet som skapar betydelser.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Ryska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Almaty Management University

Kandidatprogrammen är professionella högskoleutbildningsprogram, för fyra år med tilldelning av "Bachelor" -grad i en viss specialitet. På AlmaU finns skolor (fakulteter) ... [+]

Kandidatprogrammen är professionella högre utbildningsprogram, för perioden 4 år, med tilldelning av "Bachelor" -grad i en viss specialitet. På AlmaU finns skolor (fakulteter) inom de studier som kan effektivisera och fokusera på att utbilda yrkesverksamma inom olika områden.

Vem är det här programmet förgymnasieskolanhögskoleexamen

Utbildning ges på ett av tre språk: Kazakiska, ryska eller engelska.

Studieform

heltid (efter skolan och högskolan) och avstånd (efter college för relaterad specialitet).

Arbetsbelastning av program mäts i kreditenheter.

Till studerandes förfogande:

Klassrum med hög teknisk utrustning, dator- och science rum med gratis internetåtkomst (inklusive Wi-Fi), tillgång till det elektroniska biblioteket av de ledande vetenskapliga och forsknings tidskrifterna och böckerna.Creative Zone AlmaU.SportSpecialitet "Marknadsföring"... [-]
Kazakstan Almaty
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University