Winston College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Winston College , beläget i hjärtat av Metro Vancouver, och i den historiska staden New Westminster, är en av de mest dynamiska och ansedda privata, post-sekundära akademiska institutionerna i British Columbia. Winston College erbjuder en solid kärna av akademiska program till internationella studenter och praktiska och användbara karriärutbildningar till lokala och nyinvandrade studenter.

Vi erbjuder karriärrelaterade program för internationella, lokala och nyinvandrade studenter som får dem JOBB KLAR på bara några månader. Våra program är utformade för dagens arbetsmarknad och de snabbt föränderliga kraven i den globala ekonomin; Vi erbjuder program inom Business Administration, Hospitality Management, Sports Management och Fortsättningskurser i Business Administration och hospitality management med fokus på karriärer som är mest efterfrågade. Vi erbjuder också flexibla scheman för att tillgodose våra elevers behov.

Winston College campusaktiviteter ger en balans mellan personliga, kulturella och intellektuella utmaningar. Genom att säkerställa en säker, säker och stödjande miljö, ge våra studenter flexibla och innovativa inlärningsmöjligheter, hjälper kollegiet studenterna att uppnå sina personliga och pedagogiska mål och förbereda dem för kompetens på arbetsplatsen som ligger inom deras räckhåll.

Platser

New Westminster

Address
New Westminster, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: