Läs den officiella beskrivningen

Den moderna världen kräver personer som är kunniga, anpassningsbar och flexibel med ämneskategorier som ständigt förändras. Vår unika läroplan utmärker sig i denna kapacitet och gör att studenter att specialisera sig i sin utbildning.

framgångsrika karriärer

WAS instruktörer är alla professionella och mycket framgångsrika i sina respektive discipliner. Med hjälp av sina kunskaper, förbereder vi våra elever för framgång. Vår fakultet kommer att inspirera studenter att uppfylla sina karriärmål och lyckas i arbetslivet.

Snabba fakta

  • WAS har en helt ny Apple sponsrade undervisning anläggning i Function Junction, Whistler.
  • WAS har en helt ny produktion labb, verkstad och klassrum i vår anläggning.
  • VAR kurser ge eleverna verkliga kunskaper från experter arbetar för närvarande i sina områden.
  • WAS eleverna bor, arbetar och spela på bergen i Whistler byn och uppleva det bästa av västkusten.

Sammandrag

Whistler Adventure School ger studenter från hela världen för att uppleva bor i den vackra västkusten i British Columbia, Kanada. WAS ligger inom några minuter från basen av både Whistler och Blackcomb bergen, en världsklass skidort som värd för vinter-OS 2010.

VAR är en nyöppnad anläggning som erbjuder certifiering i ett varierat utbud av karriärbyggande ämnen. Vår fakultet är experter inom sina områden och har valts ut baserat på deras specialkunskaper och förmåga att undervisa. Berg städer som Whistler och arbetsgivare i snabbt tempo actionsportvärlden kräver anställda med specialkunskaper var stödjer samhället och arbetsgivare genom att öppna upp de nödvändiga utbildningsmöjligheter.

VAR ger möjlighet utanför klassrummet med arbete co-op möjligheter och karriär byggnad placeringar. Din utbildnings resan haft när du spelar i bergen och bor i den prisbelönta mång staden Whistler.

Eleverna kan fylla enskilda kurser eller hela program genom att schemalägga deras tidsplan kring deras Whistler livsstil.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School