University of Toronto

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Etablerat i 1827, Den University of Toronto har en av de starkaste forsknings- och undervisnings fakulteter i Nordamerika, presentera toppstudenter på alla nivåer med en intellektuell miljö oöverträffad i djup och bredd på någon annan kanadensisk campus.

Mission

Den University of Toronto strävar efter att vara en internationellt betydande forskningsuniversitet, med grundutbildning, forskarutbildning och professionella program av utmärkt kvalitet.

Syfte med universitetet

Den University of Toronto är tillägnad främja en akademisk gemenskap där lärande och stipendium på varje medlem kan blomstra, med vaksamma skydd för enskilda mänskliga rättigheter och ett resolut engagemang för principerna om lika möjligheter, jämlikhet och rättvisa.

Inom den unika universitets sammanhang den mest avgörande av alla mänskliga rättigheter är rätten till yttrandefrihet, akademisk frihet, och forskningens frihet. Och vi konstatera att dessa rättigheter är meningslösa om de inte medför rätt att höja djupt oroande frågor och provokativa utmaningar för omhuldade föreställningar i samhället i stort och för själva universitetet.

Det är denna mänskliga rättighet till radikal, kritisk undervisning och forskning som universitetet har en skyldighet framför allt att vara oroliga; för det finns ingen annan, ingen annan institution och ingen annan kontor, i vår moderna liberala demokratin, som är vårdnadshavare för detta mest värdefulla och sårbara just av den frigjorda mänskliga anden.

Mål för University of Toronto

Den University of Toronto bestäms att bygga vidare på sina tidigare insatser och så öka sin forskning och undervisning. Universitetet räknar med att det kommer att förbli ett stort universitet. Den kommer att fortsätta att utnyttja fördelarna med storlek genom att uppmuntra stipendium i ett brett spektrum av discipliner inom humaniora, samhällsvetenskap, naturvetenskap och yrken. Den kommer att fortsätta att värdera sitt arv av högskolor och universitet federerade som ger många elever en institutionell hem inom den stora universitet. Det kommer att sträva efter att göra sina campus attraktiva inställningar för vetenskaplig verksamhet.

forskning

Universitetet kommer att fortsätta att främja forskning av hög kvalitet. Universitetet har åtagit sig att:

Att skapa en miljö som främjar forskning; Betona forskning, publicering och tillhörande professionella bidrag i att definiera karriär förväntningar professors personal; Att se till att fakulteter och skolor som bedriver grundutbildning engagera även i forskarutbildning och forskning; Att upprätthålla en förmåga att svara selektivt på nya forskningsområden som de uppstår; Kräver nationell och internationell inbördes utvärdering av kvaliteten på sina program; Samarbeta med andra universitet, industri, företag, yrken, institutioner och regeringar offentliga sektorn, där så är lämpligt för att forskningsmålen; Tillhandahållande av information, bibliotek och forskningstjänster av högsta internationella standard.

undervisning

Universitetet kommer att sträva efter att se till att dess studenter utbildas i vidaste bemärkelse, med förmågan att tänka klart, döma objektivt och konstruktivt bidra till samhället.

Universitetet vill öka sin förmåga att attrahera studenter från andra håll i Kanada och utomlands, i tron ​​att när dessa studenter få en utbildning deras närvaro kommer att berika upplevelsen av studenter från det lokala samhället. I alla sina undervisningsprogram, är universitetet åtagit sig att:

Uppnå högsta akademiska normer; Att locka studenter vars förmågor och ambitioner matchar programmen tillgängliga; Att tillgodose behoven hos en heterogen studentkår befolkning; Att ge bästa möjliga faciliteter, bibliotek och läromedel; Insistera på vikten av att lära i karriär förväntningar på professors personal, erkänner kvalitet i undervisning och ger möjligheter att förbättra undervisningen; Att se till att professors personal visar normalt både forskarstuderande och studenter; Fortsätter att locka studenter från andra provinser i Kanada och från utlandet; 8 Berika upplevelsen av studenterna genom att samarbeta med och bistå dem i förverkligandet av sina utbildningsmål särskilt som dessa innebär deras livslånga lärande och karriärutveckling, deras fysiska och känslomässiga tillväxt och välfärd, deras behov, inklusive särskilda eller tillfälliga och deras kultur-och fritidsaktiviteter.

Campus

Vid University of Toronto, studenter, lärare och personal studera, arbeta och leva på tre campus. Med några av de mest prestigefyllda arkitektur och vackra grönområden i Toronto och Greater Toronto, och mer än 1.000 fritidsaktiviteter tillgängliga för studenter, U av T erbjuder en enastående miljö att lära och arbeta.

University of Toronto ligger i ett av världens mest levande stadsmiljöer. Rankad mest skiftande staden i Nordamerika, Toronto och den omgivande Greater Toronto är dynamiska, inbjudande områden med något för alla. Från idrottslag till kulturella evenemang, festivaler att gatan mässor, har Toronto allt.

Det finns tre campus att välja mellan på U av T - Downtown Toronto (St George), Mississauga (i väst) och Scarborough (i öst).

Mississauga (UTM)

University of Toronto Mississauga (UTM) ades 1967, är U av T: s näst största division med en student befolkning som uppgår till över 12.000.

Med 15 akademiska institutioner, ett institut för kommunikation, kultur och informationsteknik, 148 program och 89 områden i studien, erbjuder UTM grundutbildning och tvärvetenskapliga forskar studier program.

Campus har också en levande forskningsmiljö och många av dess lärare och forskare internationellt erkända för sitt innovativa arbete. UTM prisbelönta anläggningar ligger på 225 hektar av skyddade Greenbelt längs Credit floden, 33 kilometer väster om U av T: s Downtown Toronto (St George) Campus.

Downtown Toronto (St George)

The Downtown Toronto (St George) campus blandar historisk arkitektur och inbjudande grönområden som en bakgrund till en helt fantastisk gemenskap.

Beläget i centrum av Toronto, en av världens mest dynamiska och skiftande städer är det en plats där elever, personal och lärare samarbeta med ett pulserande akademiska livet och otaliga co-fritidsaktiviteter.

Strax bortom campus är de många evenemang, stadsdelar och industrier som Toronto har att erbjuda. Från Scotiabank Nuit Blanche, en årlig konstfestival som går från skymning till gryning, för sportspel på en av Varsity centrumets högpresterande anläggningar, är denna plats ett naturligt samband med stadens berömda kulturutbud för att skapa en rik och unik upplevelse för alla.

Scarborough (UTSC)

Experiential utbildning är ett kännetecken för University of Toronto Scarborough Campus (UTSC). Eleverna får ett försprång på sin framtid genom U av T: s enda co-op-program samt praktikplatser, hands-on forskning, samhällsengagemang och ett levande campus liv.

Ligger intill populära naturliga landmärken i Toronto grönaste området är UTSC campus upplever dynamisk tillväxt. Den nya Aquatics Centre och Field House representerar Kanadas största investering i amatöridrotten infrastruktur, och kommer att öppna för Pan Am / Para Pan American Games 2015.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram » Se Health BScs » Se Health Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Ungkarl av konst i nationalekonomi

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Ekonomi handlar fråga som uppstår ur konflikten mellan efterfrågan på varor och tjänster, samt ett begränsat utbud av resurser för att uppfylla dessa krav. Grundutbildning utbildning i ekonomi bekanta studenterna med disciplin ekonomiskt tänkande, och utrustar dem för intelligent bedömning av samtida ekonomiska ... [+]

Bachelor of Art i ekonomi

Ekonomi handlar fråga som uppstår ur konflikten mellan efterfrågan på varor och tjänster, samt ett begränsat utbud av resurser för att uppfylla dessa krav.

Grundutbildning utbildning i ekonomi bekanta studenterna med disciplin ekonomiskt tänkande, och utrustar dem för intelligent bedömning av samtida ekonomiska problem.

Ekonomi erbjuder program som leder till både Hon. BA och Hon. BSc grader.

Första-år kurser ECO 100Y1 - Introduktion till nationalekonomi MAT 133Y1 - Analys och linjär algebra för Commerce MAT 135H1 - Analys I (A) MAT 136H1 - Analys I (B) MAT 137Y1 - Calculus MAT 157Y1 - Analys I Råd till första året ... [-]

Utmärkelser Bachelor of Arts i dramat

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Programmet för Centrum för Drama, teater och teatervetenskap kombinerar höga krav på praktisk, professionell teater utbildning med en bred, rik, och strikt akademiska program. Erbjuder kurser i dramatisk litteratur, dramaturgi, världsteater, och kritisk teori och historia, samt praktiska strömmar i skådespeleri, produktion och design, och dramatiker och regi, betonar Drama Centre integrationen av akademiska och ... [+]

Heder Bachelor of Arts i Drama

Programmet för Centrum för Drama, teater och teatervetenskap kombinerar höga krav på praktisk, professionell teater utbildning med en bred, rik, och strikt akademiska program. Erbjuder kurser i dramatisk litteratur, dramaturgi, världsteater, och kritisk teori och historia, samt praktiska strömmar i skådespeleri, produktion och design, och dramatiker och regi, betonar Drama Centre integrationen av akademiska och praktiskt arbete i sin helhetssyn på klassisk genom samtida teater och prestanda.

Första-år kurser DRM 100Y1 - Drama: Form och stil Råd till första året

DRM 100Y- Drama: Form och stil är en obligatorisk före eller co förutsättning för alla DRM kurser, inklusive infarterna till de tre praktiska strömmar: DRM 200Y - Introduktion till Performance, DRM 228H - Introduktion till Playwriting, och DRM 254Y - Produktion, som alla är öppna för första årets studerande. Godkännande i DRM 200Y är baserad på en audition och intervju som hölls i april och igen i augusti; acceptans i DRM 254Y är baserad på en intervju som hölls i april; och acceptans DRM 228H är baserat på en portfölj inlämnande grund i maj.... [-]


Utmärkelser Bachelor of Arts i engelska

Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Toronto

Våra utbildningsprogram och kurser introducera studenterna till hela utbudet av litterära genrer och traditioner i engelska, från elfte-talets elegier skrivna på Old English samtida postkoloniala romaner. Kurser kan fokusera på utvecklingen av särskilda former (t.ex., den lyriska dikt), en viss period (t.ex. den viktorianska ålder), eller en viss författare (Shakespeare, till exempel, eller Jane Austen). Studenterna får fördjupad utbildning i ... [+]

Heder Bachelor of Arts i engelska

Tillsammans med bildkonst och musik, har litteratur i årtusenden förutsatt mänsklighet med medel för att skildra, reflektera över och förstå vår existens, från de mest personliga uppgifter i det dagliga livet till grand filosofiska eller religiösa ansträngningar att förstå världen som helhet. De litterära konsten är avgörande för vad det innebär att vara människa; deras studie spelar nödvändigtvis en central roll i det moderna universitetet. Våra program specifikt fokusera på hur litteratur på engelska har utvecklats genom århundradena, över hela världen, och i ett rikt utbud av olika former och lägen, från muntliga recitationer till digitala medier. ... [-]


Utmärkelser Bachelor of Arts i internationella relationer

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Den internationella relationer programmet tar ett tvärvetenskapligt synsätt och innehåller kurser departementen historia, statsvetenskap och nationalekonomi. Programmet utforskar de bestående frågor ursprung krig och upprätthållande av fred, naturen och utöva makt inom ett internationellt system, och den föränderliga karaktären av aktörerna (både statliga och icke-statliga) som deltar i de olika nivåerna i ... [+]

Heder Bachelor of Arts i internationella relationer

Den internationella relationer programmet tar ett tvärvetenskapligt synsätt och innehåller kurser departementen historia, statsvetenskap och nationalekonomi. Programmet utforskar de bestående frågor ursprung krig och upprätthållande av fred, naturen och utöva makt inom ett internationellt system, och den föränderliga karaktären av aktörerna (både statliga och icke-statliga) som deltar i de olika nivåerna i internationellt beslutsfattande.

Lediga

Den primära funktionen med programmet är att erbjuda studenterna den bästa utbildningen som finns i Kanada när det gäller typen av internationella relationer. Vissa examen gör ytterligare arbete i internationella relationer vid forskarskolan. Andra söka ytterligare kompletterande utbildning, till exempel genom att delta i juridisk fakultet, masterprogram i affärer eller offentlig förvaltning, lärarutbildning, eller journalistskolor, som förberedelse för karriärer inom den privata eller offentliga sektorn.... [-]


Utmärkelser Bachelor of Arts i journalistik

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 5 år September 2019 Kanada Toronto + 1 fler

Studenter i journalistik kan tjäna en Honours Bachelor of Arts examen och en Ontario College Advanced Diploma samtidigt lära från ledande akademiker och yrkesverksamma. Programmet fokuserar på de kritiska tänkande, forskning, etik, skrivande och kommunikation färdigheter som behövs för att granska de föränderliga frågor om nyhetsmedia, journalistik och samhälle ... [+]

Heder Bachelor of Arts i journalistik

Studenter i journalistik kan tjäna en Honours Bachelor of Arts examen och en Ontario College Advanced Diploma samtidigt lära från ledande akademiker och yrkesverksamma. Programmet fokuserar på de kritiska tänkande, forskning, etik, skrivande och kommunikation färdigheter som behövs för att granska de föränderliga frågor om nyhetsmedia, journalistik och samhälle.

Eleverna lär sig att berätta historien ur alla vinklar i alla mediaform som är relevanta för dagens publik. Akademiker tar med sig en portfölj som visar erfarenheterna från att producera en verklig gemenskap tidning, online-publikationer och internetradio, och är redo för yrkeslivet inom media eller i offentliga och privata kommunikation sektorn. Få ett försprång på din karriär genom att kombinera det bästa inom universitets- och högskoleutbildning. University of Toronto och Centennial College gemensamma program erbjuder exceptionell fakultet i spetsen för sina områden och verklig erfarenhet banbrytande miljöer.... [-]


Utmärkelser Bachelor of Arts i lingvistik

Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Toronto

Lingvistik är det vetenskapliga studiet av mänskligt språk. Den omfattar teorier om språklig struktur i alla områden: talljud (fonetik och fonologi), ord (morfologi), meningar (syntax), vilket innebär (semantik), och texter eller samtal (diskurs). Andra underfält lingvistik inkluderar psykolingvistik (språkinlärning, språkbehandling, lära sig läsa, och tillhörande sjukdomar, liksom den neurala ... [+]

Heder Bachelor of Arts i lingvistik

Lingvistik är det vetenskapliga studiet av mänskligt språk. Den omfattar teorier om språklig struktur i alla områden: talljud (fonetik och fonologi), ord (morfologi), meningar (syntax), vilket innebär (semantik), och texter eller samtal (diskurs). Andra underfält lingvistik inkluderar psykolingvistik (språkinlärning, språkbehandling, lära sig läsa, och tillhörande sjukdomar, liksom neural arkitekturen bakom alla dessa): sociolingvistik (språkvariation enligt region, kön, klass, etc. samt de sociala språkets funktioner); historisk lingvistik (hur språk förändras över tid, och varför); och tillämpad lingvistik (t.ex. andraspråksinlärning, översättning, kliniska lingvistik).... [-]


BBA

Kandidatexamen i företagsekonomi i ledningen (BBA)

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

University of Toronto Scarborough erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA) grad studenter som full en av Specialist program i Management. Vi erbjuder också ett kooperativ version av Management Program samt en icke-Co-op Certificate in Business ... [+]

Bachelor of Business Administration i Management (BBA)

Utformningen av läroplanen i Management styrs av vår mission, som följer: "Uppdraget för institutionen för Management vid University of Toronto Scarborough är att ge våra elever den bästa pre-professionell grundutbildning ledarskapsutbildning i Kanada. Med särskild tonvikt på vår co-op modell för utbildning, strävar vi efter att erbjuda en sammanhängande uppsättning lärande upplevelser som samtidigt lär ledningskompetens och utvecklar förmågan att tänka analytiskt om chefs, ekonomiska och samhälleliga problem och möjligheter. Vår fakultet bedriver nationellt och internationellt erkänd forskning som avancerar kunskapens gränser, gagnar vårt samhälle, och ger nya insikter till våra studenter. Vi kommer att förbättra våra elevers nuvarande och framtida upplevelser genom att bygga och upprätthålla nära förbindelser med privata och offentliga sektorns organisationer, genom att hjälpa eleverna att överbrygga gapet mellan utbildning och sysselsättning, samt genom att tillhandahålla en fortsatt och livlig anslutning bland nuvarande och tidigare elever i Institutionen. "The University of Toronto Scarborough erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA) grad studenter som full en av Specialist program i Management. Vi erbjuder också ett kooperativ version av Management Program samt en icke-Co-op Certificate in Business.... [-]


BSc

Bachelor of Science i datavetenskap

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Datavetenskap är oroad i vidaste bemärkelse med studier av beräkning och tillämpningar av datoranvändning. Dess utveckling har stimulerats av samarbeten med många områden, inklusive teknik, de fysiska och biovetenskap, matematik och statistik och handel. Emellertid är datorvetenskap mycket mer än en uppsättning tekniker som används i dessa applikationsområden. Datavetenskap som disciplin omfattar ett brett spektrum av forskningsområden ... [+]

Bachelor of Science i datavetenskap

Datavetenskap är oroad i vidaste bemärkelse med studier av beräkning och tillämpningar av datoranvändning. Dess utveckling har stimulerats av samarbeten med många områden, inklusive teknik, de fysiska och biovetenskap, matematik och statistik och handel. Emellertid är datorvetenskap mycket mer än en uppsättning tekniker som används i dessa applikationsområden. Datavetenskap som disciplin omfattar ett brett spektrum av forskningsområden. Till exempel är "människa-datorinteraktion" studiet av datoranvändningsmönster och utformning av gränssnitt mellan användare och datasystem. "Programvaruteknik" omfattar både processen att bygga mjukvara och studiet av produktions programvara som ett företag. "System" (nätverk, operativsystem, databaser, kompilatorer) handlar om design och analys av komplexa datorsystem. "Numerisk analys" omfattar konstruktion, testning och analys av numeriska metoder för att lösa beräkningsproblem inom vetenskap och teknik. "Kryptografi" är studiet av den gömda informationen. "Teori" omfattar beräkningsbarhet - vad kan och inte kan beräknas av maskiner; komplexitet - den relativa ansträngning som krävs för att utföra olika beräkningar; och verifiering - formellt bevis på riktigheten av programmen. ... [-]


Hedrar fil kand i forensisk vetenskap

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

U av T Mississauga s Forensic Science BSc program, det första i sitt slag i Kanada, är utformad för att ge den studerande en förståelse för vetenskapliga analyser, teorier, laboratoriekunskaper, program och fälttekniker - samtidigt som eleven att betona en viss område i mer detalj. Detta sker genom kravet på en antingen en Forensic Science Major programmet - som måste bedrivas tillsammans med en ... [+]

Heder Bachelor of Science i kriminaltekniska

Forensic Science är studiet av fysiska bevis i ett modernt rättsligt sammanhang. Det är bäst definieras som "vetenskap i tjänst till domstol." Det finns många delområden av Forensic Science inklusive Forensic Anthropology, Forensic Biology, Forensic Chemistry, Forensic datavetenskap, Forensic Psychology, etc. Singeln, samlande paradigm kriminaltekniska är sökandet efter sanning och meningen med bevis i såväl brottsutredningar och genom domstolar.

U av T Mississauga s Forensic Science BSc program, det första i sitt slag i Kanada, är utformad för att ge den studerande en förståelse för vetenskapliga analyser, teorier, laboratoriekunskaper, program och fälttekniker - samtidigt som den studerande att betona ett visst område i större detalj. Detta sker genom kravet på en antingen en Forensic Science Major programmet - som måste bedrivas tillsammans med en andra vetenskap stort program i en godkänd studieområde eller en Forensic Science Specialist program där eleverna bedriver någon av de strömmar av specialisering. ... [-]


Hedrar fil kand i miljövetenskap

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Mänsklig aktivitet är en viktig orsak till miljöförändringar. Studie av dynamiken i både naturliga och antropogena förändringar kräver kunskap spänner många vetenskapliga discipliner. Senaste miljöförstöring som och under markytan vattenföroreningar, luft- och markföroreningar, klimatförändringar, utarmning av resurserna, utrotning av arter och problem med avfallshantering är alla ett resultat av brist på förståelse för ... [+]

Heder Bachelor of Science i miljövetenskap

Mänsklig aktivitet är en viktig orsak till miljöförändringar. Studie av dynamiken i både naturliga och antropogena förändringar kräver kunskap spänner många vetenskapliga discipliner. Senaste miljöförstöring som och under markytan vattenföroreningar, luft- och markföroreningar, klimatförändringar, utarmning av resurserna, utrotning av arter och problem med avfallshantering är alla ett resultat av bristande förståelse för miljösystem och processer. Miljöförstöring påverkar inte bara på människor utan på alla arter och de flesta naturliga system, så att dess förståelse kräver strategier och kompetens från många discipliner som biologi, kemi, geologi, geografi, matematik, fysik, och ekologi.... [-]


Hedrar fil kand inom bioteknik

Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Kanada Toronto

Bioteknik har praktiserats av det mänskliga samhället sedan början av historien i sådana aktiviteter som att baka bröd, brygg alkoholhaltiga drycker, eller avel livsmedelsgrödor eller tamdjur. I det moderna samhället är bioteknik tillämpningen av vetenskaplig kunskap i samband med molekylärbiologiska, genom och proteiner för att stärka eller skyddet av organismer. Bioteknikindustrin hoppas att förbättra framtida potential ... [+]

Heder Bachelor of Science i bioteknik

Bioteknik har praktiserats av det mänskliga samhället sedan början av historien i sådana aktiviteter som att baka bröd, brygg alkoholhaltiga drycker, eller avel livsmedelsgrödor eller tamdjur. I det moderna samhället är bioteknik tillämpningen av vetenskaplig kunskap i samband med molekylärbiologiska, genom och proteiner för att stärka eller skyddet av organismer. Bioteknikindustrin hoppas att förbättra framtida bioteknikens möjligheter när det gäller drog, jordbruk, skog och miljöprodukter. Denna specialistprogram i bioteknik erbjuder studenterna en solid grund i vetenskapen om bioteknik och en grundlig förståelse för branschen, och dess sociala och etiska konsekvenser i ett globalt ramverk. Fakulteten är hämtade från biologi och kemi avdelningar, med samarbete från fakulteten Management.... [-]


Hedrar fil kand inom neurovetenskap

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Neurovetenskap omfattar aspekter av en mängd olika discipliner som har det gemensamma målet att förstå hur nervsystemet fungerar. Tekniker från ingående discipliner såsom anatomi, biokemi, molekylärbiologi, farmakologi, fysiologi, psykologi och zoologi används för att reda ut några av mysterierna i hjärnan och dess verkningsmekanismer. Utredare i neurovetenskap har också gjort grundläggande bidrag till kliniska aspekter av neurodysfunction och beteende ... [+]

Heder Bachelor of Science i neurovetenskap

Neurovetenskap omfattar aspekter av en mängd olika discipliner som har det gemensamma målet att förstå hur nervsystemet fungerar. Tekniker från ingående discipliner såsom anatomi, biokemi, molekylärbiologi, farmakologi, fysiologi, psykologi och zoologi används för att reda ut några av mysterierna i hjärnan och dess verkningsmekanismer. Utredare i neurovetenskap har också gjort grundläggande bidrag till kliniska aspekter av neurodysfunction och beteende.

Major Programmet är avsett för studenter som vill kombinera sina studier av neurovetenskap med andra områden av intresse. Specialisten är utformat för studenter som har ett särskilt intresse i neurovetenskap och vill fokusera sina studier på detta område. Specialisten (Co-operative) Program ger studenten en bred bakgrund inom neurovetenskap, med intensiv lab erfarenhet och praktisk erfarenhet av riktiga jobbinställningar.... [-]


Hedrar fil kand i psykologi

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Psykologi är att vetenskapsgren som syftar till att förstå beteenden och sinne. Varför organismer - människa och infrahuman - agera som de gör är en av de mest övertygande och långvariga frågorna i historien om människans tänkande. Filosofer, konstnärer, författare, teologer och andra har sökt svaret genom en mängd olika sätt. Psykologi använder metoderna för vetenskaplig undersökning för att ta itu med frågan ... [+]

Heder Bachelor of Science i psykologi

Psykologi är att vetenskapsgren som syftar till att förstå beteenden och sinne. Varför organismer - människa och infrahuman - agera som de gör är en av de mest övertygande och långvariga frågorna i historien om människans tänkande. Filosofer, konstnärer, författare, teologer och andra har sökt svaret genom en mängd olika sätt. Psykologi använder metoderna för vetenskaplig undersökning för att ta itu med frågan.

De intresseområden som omfattas av disciplinen psykologi är: Hur människan lär, anpassa, och kom ihåg; hur de förändras över sin livstid; hur de påverkas av närvaron av andra; hur deras beteende avser deras fysiologiska funktioner; hur mentala processer kan uppvisa patologier och hur dessa sjukdomar kan behandlas. Våra kursutbud i psykologi omfattar alla dessa ämnen, som omfattar hur psykologer går om att svara på viktiga frågor i varje, och vad vi har lärt oss om varje.... [-]


Kandidatexamen

Bachelor of Commerce

Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Toronto

De handel program kombinerar ekonomi och de olika underdiscipliner för företag och förvaltning ge alla elever att utveckla analytisk förmåga och få kunskap om institutioner. Denna bakgrund är användbart för att lösa problem och fatta beslut i företag och offentliga miljöer ... [+]

Bachelor of Commerce

De handel program kombinerar ekonomi och de olika underdiscipliner för företag och förvaltning ge alla elever att utveckla analytisk förmåga och få kunskap om institutioner. Denna bakgrund är användbart för att lösa problem och fatta beslut i företag och offentliga miljöer.

Commerce akademiker blir ofta professionella revisorer, ekonomer, aktuarier, finansanalytiker, marknadsanalytiker, chefer för företag och myndigheter, eller innehavare av små företag. Vissa handelsstudenter väljer att göra forskarutbildningen; lag skolor och MBA-program har gynnats av nyutexaminerade.

Specialisten Program i bokföring gör att studenter kan slutföra de nödvändiga studier för professionella redovisningskvalifikationer inom BCom. Det finns också Specialist Program i finans och marknadsföring. ... [-]


Rotman handel programmet

Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Toronto

Erbjuds gemensamt av Rotman School of Management och University of Toronto Humanistiska fakulteten och vetenskap, ger vårt program en balanserad inställning till verksamheten som är unik inom grund verksamhet utbildning i Kanada. I strävan din BCom hos oss kommer du att få en fast grund i förvaltnings fundamenta, och samtidigt ha frihet att välja mellan en flexibel och innovativ läroplan. [+]

Erbjuds gemensamt av Rotman School of Management och University of Toronto Humanistiska fakulteten och vetenskap, ger vårt program en balanserad inställning till verksamheten som är unik inom grund verksamhet utbildning i Kanada. I strävan din BCom hos oss kommer du att få en fast grund i förvaltnings fundamenta, och samtidigt ha frihet att välja mellan en flexibel och innovativ läroplan.

Du kommer att spendera din första året blir introducerade till de stora affärsområden studie samt utforska ämnen som tilltalar dig i konsten och vetenskapen. Under ditt andra år, kommer du att välja en specialisering inom ett av tre kärnområden: Redovisning, finans och ekonomi, eller förvaltning. Beroende på dina egna personliga intressen, kan du också välja att mindre eller större i en andra ämne. Dina tredje och fjärde år kommer att spenderas i avancerade kurser för att tillfredsställa din specialist, större eller mindre (i förekommande fall), och valbara krav.... [-]


Ungkarl av tillämpad vetenskap i datateknik

Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Toronto

Datavetenskap erbjuds av fakulteten för Konst och vetenskap vid University of Toronto. Det är i första hand sysslar med programmeringen sidan av datorer samt beräkningsteori, numerisk analys och artificiell intelligens. Datateknik erbjuds av fakulteten för tillämpad vetenskap & teknik vid U av T, vilket innebär att du kommer att bli en ingenjör när du uppgraderar. Computer teknologer lär hårdvaran och ... [+]

Bachelor of Applied Science i datateknik

Datavetenskap erbjuds av fakulteten för Konst och vetenskap vid University of Toronto. Det är i första hand sysslar med programmeringen sidan av datorer samt beräkningsteori, numerisk analys och artificiell intelligens. Datateknik erbjuds av fakulteten för tillämpad vetenskap & teknik vid U av T, vilket innebär att du kommer att bli en ingenjör när du uppgraderar. Computer teknologer lär hårdvara och mjukvara för datorer. De studerar datorarkitektur och hur datorer kan användas i industri, medicin och andra system, som kommunikation eller transitsystem. De kan välja mellan många områden i studien, inklusive elektronik, fotonik, energisystem, elektromagnetism, kommunikationsnät, nano teknik, medicinsk teknik, för att bara nämna några.... [-]


Ungkarl av tillämpad vetenskap i kemiteknik

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Kemiska ingenjörer kombinerar kemi, biologi, matematik och teknik för att lösa akuta problem och skapa innovativa processer och produkter. Som Kemiteknik student får du lära dig att hantera frågor med en stor inverkan på samhället: behovet av att minska vår miljöpåverkan, skapa hållbara processer och förbättra människors hälsa. Våra professorer är i framkant av forskning för att utveckla förnybara bränslen och material, använder bioteknik för att ... [+]

Bachelor of Applied Science i kemi

Kemiska ingenjörer kombinerar kemi, biologi, matematik och teknik för att lösa akuta problem och skapa innovativa processer och produkter.

Som Kemiteknik student får du lära dig att hantera frågor med en stor inverkan på samhället: behovet av att minska vår miljöpåverkan, skapa hållbara processer och förbättra människors hälsa. Våra professorer är i framkant av forskning för att utveckla förnybara bränslen och material, använd bioteknik för att rensa upp föroreningar, tillverka produkter på ett hållbart sätt, skapa artificiella organ, och stärker livsmedel för att ta itu med undernäring.

U av T rankas som det bästa universitetet i Kanada för kemiteknik och erbjuder en av de bästa programmen i världen. Under de första två åren, kommer du att få en solid grund i kemi, fysik, matematik och tekniska principer. I din övre år, kan du utforska någon av fakultetens sex minderåriga och välja kurser inom områden som Bioprocessteknik, medicinsk teknik, hållbar energi, vatten & avloppsrening, och miljöteknik. Du är också berättigade att göra ett forskningsprojekt som en del av programmet.... [-]


Ungkarl av tillämpad vetenskap i maskinteknik

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Kanada Toronto

Mekaniska ingenjörer konstruktion, tillverkning och driva system som sträcker våra fysiska förmågor. En maskiningenjör arbete ses varje dag i allt som rör sig. Detta innefattar att utforma ett flygplan, planerar en byggnads ventilationssystem och förbättra en bils bränsleekonomi. Verkstadsindustrin sparar också liv genom bioteknik teknik. Världens första konstgjort hjärta delvis utformade, tillverkade och ... [+]

Bachelor of Applied Science i maskinteknik

Mekaniska ingenjörer konstruktion, tillverkning och driva system som sträcker våra fysiska förmågor. En maskiningenjör arbete ses varje dag i allt som rör sig. Detta innefattar att utforma ett flygplan, planerar en byggnads ventilationssystem och förbättra en bils bränsleekonomi. Verkstadsindustrin sparar också liv genom bioteknik teknik. Världens första konstgjort hjärta delvis utformade, tillverkade och implanteras med mekaniska tekniska principer.

Som maskiningenjör, du är en innovatör. Du är intresserad av de fysikaliska principer som är inblandade i en produkts konstruktion, dess tillverkning och montering, är det säker drift och slutförvaring. Du måste också överväga utseende och användarvänlighet, kostnaderna för konstruktion, tillverkning, drift och effekter på miljön av din produkt. Robotics, automation för tillverkning, miljövänlig elproduktion eller någon form av transport är bara några av de områden där din produkt kan användas. I själva verket skulle det vara svårt att hitta ett område eller ett föremål i vardagen som inte på något sätt påverkas av en maskiningenjör.... [-]


Utmärkelser Bachelor of Arts i arkitekturstudier

Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Toronto

Arkitektur är både ett yrke och en disciplin studier, som avser ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Som ett yrke den spelar en central roll i produktionen av den byggda miljön, att överbrygga den tekniska och sociala, praktiska och teoretiska. Det är en kulturell och konstnärlig praktik som kritiskt är engagerad med krafter urbanisering och tekniska förändringar, utmaningar miljö ... [+]

Heder Bachelor of Arts i Architectural Studies

Arkitektur är både ett yrke och en disciplin studier, som avser ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Som ett yrke den spelar en central roll i produktionen av den byggda miljön, att överbrygga den tekniska och sociala, praktiska och teoretiska. Det är en kulturell och konstnärlig praktik som kritiskt är engagerad med krafter urbanisering och tekniska förändringar, utmaningar miljömässig hållbarhet, och kampen för kulturella uttryck. Det handlar om design, produktion och organisation av materiell kultur från skalan av inhemska föremål till omfattningen av huvudstadsregionen. Som sådan, studier i arkitektur samverkar med många relaterade discipliner inom samhällsvetenskap och humaniora, samt teknik, teknik och medier. Dessa studier kan leda till professionella forskarutbildning inom arkitektur, landskapsarkitektur, planering och stadsplanering samt karriärer inom närliggande design discipliner, konst, historia, näringsliv, journalistik, och allmän ordning.... [-]