St. Stephen's University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Stolt minsta universitetet i Kanada, är Stefans University en premier Liberal Arts universitetet, bara acceptera upp till 30 studenter varje år. Att tro att utbildning sker bättre i en liten lärande gemenskap där alla kan bidra med, professorer dela vardagen med studenter, faktiskt lära känna dem som vänner. I denna unika miljö, kan varje elevs medfödda anlag erkännas och utforskas, förbereda dem för en karriär som passar vem de är.

Eleverna bor tillsammans i ett före detta hotell i en liten stad i New Brunswick, delta i matlagning och städning tillsammans samt studera och avkopplande. Och för två hela termer de resa världen tillsammans som en klass, Besöker mer än ett dussin länder i Europa och Asien.

I kärnan av universitetet, personalen och fakulteten är kristna, vilket ger samhället en vårdande grund för acceptans och integration. Studenter från alla bakgrunder, är andliga perspektiv och skeden i livets resa välkomnas, utan några religiösa behörighet eller obligatoriska metoder. SSU värderingar och åtnjuter denna mångfald, och vill vara en plats där unga vuxna kan vara vem de verkligen är, och växa i mognad i sina intellektuella, andliga, praktiska, och relationella liv.

SSU erbjuder grader i humaniora, psykologi och internationella studier. Alla examina ge akademiker med flexibilitet i sinnet, en mångfald av perspektiv och en ökad innovationsförmåga. SSU fokuserar på att lära eleverna hur man tänker, hur man presenterar ett argument, hur man kan lösa problem och hur man relaterar väl till olika människor. Arbetsgivare älskar detta! SSU erfarenhet öppnar upp en värld av möjligheter för antingen vidareutbildning eller en givande karriär, förbereder eleverna för livet och arbetet och hjälpa dem att räkna ut vad de vill göra. SSU studenter har gått vidare till studier eller arbete i ett enormt utbud av områden, bland annat följande: konstterapi, affärer, katastrofhjälp, utbildning, film, konst, journalistik, juridik, management, departement, omvårdnad, politik, socialt arbete, teologi och stadsplanering.

Platser

Saint John

St Stephen's University

Address
8 Main Street St. Stephen
E3L 3E2 Saint John, New Brunswick, Kanada
Telefon
+1 506-466-1781

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium