Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Som en ledande innovatör inom global fostran, söker Fairleigh Dickinson University nya sätt att erbjuda sina unika möjligheter till lärande för studenter över hela världen. Universitetets nyaste campus öppnades 2007 i Vancouver, British Columbia. Beläget i västra Kanada nära den amerikanska gränsen, är Vancouver en av världens mest natursköna, kosmopolitiska och mångkulturella städer.

Vancouver Campus ger studenterna en av de få möjligheter att tjäna en amerikansk högskoleexamen medan de studerar i Kanada. Alla utbildningar som erbjuds på Vancouver Campus har godkänts av British Columbia ministeriet för högre utbildning. Fairleigh Dickinson University - Vancouver välkomnar studenter från hela världen för att skapa en mångkulturell inlärningsmiljö. Vancouver erbjuder resurser till elever som behöver extra stöd i att utveckla sina engelska språkkunskaper innan examensstudier.

Varför Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University är ett centrum för akademisk excellens tillägnad beredning av världsmedborgare genom global fostran. Universitetet strävar efter att ge studenterna med tvärvetenskapliga, inter och etiska överenskommelser som krävs för att delta, bly och frodas i den globala marknadsplatsen av idéer, handel och kultur.

Grundades 1942, är FDU New Jersey största privata universitet, som betjänar nästan 12.000 doktorander och studenter, inklusive mer än 1000 internationella studenter från hela världen. Universitetets två amerikanska campus är i norra New Jersey, nära New York City. Förutom Vancouver Campus äger universitetet och driver ett campus i Wroxton, England.

Vancouver Campus drivs genom Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, som är en icke-vinstdrivande enhet i British Columbia, Kanada.

Ackrediteringar och godkännanden Universitetet är ackrediterat av de mellersta staterna kommissionen om högre utbildning och licensierat av delstaten New Jersey kommissionen om högre utbildning. FDU: s Silberman College of Business Administration har prestigefyllda ackreditering av AACSB International - Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business. Många av universitetets individuella akademiska utbildningar är ackrediterade av lämpliga professionella och utbildningsorgan.

Termen "universitet" används enligt skriftligt medgivande från British Columbia ministeriet för högre utbildning effektiv 8 maj 2006, efter att ha genomgått en process för kvalitetsbedömning och befunnits uppfylla de kriterier som fastställts av ministeriet. Fairleigh Dickinson University är den första icke-kanadensiska institution för att få godkännande enligt de stränga normer som antagits av British Columbia i 2003.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Området Vancouver är en av Kanadas mest populära resmålen och som ett resultat en plats rik med karriärmöjligheter för personer som söker anställning i gästfrihet och tur ... [+]

Specialisering inom Hospitality och Tourism Management En KRAFTFULL UTBILDNING Ett program för dig att tjäna referenserna du behöver för att börja eller förskott i din karriär i världens snabbast växande industri.

Området Vancouver är en av Kanadas mest populära resmålen och som ett resultat en plats rik med karriärmöjligheter för personer som söker anställning i gästfrihet och turistnäringen. The Bachelor of Arts i Individualiserad Studies (Bais) Programmet ger ett utmärkt tillfälle för både individer som vill förbereda sig för en karriär inom besöks och turistnäringen lokalt eller internationellt, och för dem som arbetar inom branschen som vill få en grundexamen för avancemang i sitt yrke. På FDU Vancouver, kan du tjäna pedagogiska meriter som behövs för en givande karriär inom besöksnäringen genom denna specialiserade program som erbjuds av universitetets International School of Hospitality och Tourism Management.... [-]

Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
120 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

International Business koncentrationen förbereder eleverna för att förstå och effektivt delta i ledningen av affärs företag som är verksamma i en multinationell miljö. K ... [+]

International Business koncentrationen förbereder eleverna för att förstå och effektivt delta i ledningen av affärs företag som är verksamma i en multinationell miljö. Kurser undersöka djupgående teorier och tillämpas begrepp som är relevanta för att göra affärer i en konkurrensutsatt global arena. Internationella affärer kurser inkluderar: International Business, International Management, International Marketing och International Trade.

Affärshöjdpunkter Praktikmöjligheter

Under deras sista studieår har studenterna möjlighet att anmäla sig till praktik antingen för kredit eller inte för kredit. Detta har många fördelar eftersom det gör att de kan få värdefull arbetserfarenhet, utveckla och bygga på färdigheter, få en fot i dörren vid ett företag etc.... [-]

Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
150 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

The Bachelor of Science (BS) program i informationsteknik (IT) erbjuder en tvärvetenskaplig läroplan med fokus på informationsteknologi och datavetenskap. Dessutom är pro ... [+]

The Bachelor of Science (BS) program i informationsteknik (IT) erbjuder en tvärvetenskaplig läroplan med fokus på informationsteknologi och datavetenskap. Dessutom är programmet unikt genom att det går samman traditionella akademiska ämnen med framkant och nuvarande IT-metoder och teknik.

Det övergripande målet med programmet är att förbereda studenterna med bred, integrerad IT-kunskaper, inklusive kommunikation, datornätverk, datorbaserade system, databashantering, mjukvaruutveckling, webbutveckling, digitala medier och elektronisk publicering. Eleverna lär sig att utvärdera befintlig och ny teknik; identifiera användarnas behov; konstruktionsanvändarvänliga gränssnitt; tillämpas, konfigurera och hantera teknik; och bedöma effekterna av teknik på individer, organisationer och samhälle.... [-]

Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
122 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Kanada
Webbplats
Telefon
+1 604-682-8112