Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Beläget i Kootenay Rocky Mountains i sydöstra BC, erbjuder vi dig livsstil och lärande möjligheter för att matcha vår spektakulära miljö.

Vår huvudkampus och Gold Creek Campus ligger i Cranbrook. Vi har också regionala campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere och Kimberley, som erbjuder unika program och kurser.

Vad är College of the Rockies fördel?

  • Mindre klassstorlekar
  • Personlig instruktion
  • Uppdaterad teknik
  • Bra supporttjänster
  • Professionell, vänlig personal som är tillägnad studentens framgång gör College of the Rockies det bästa stället att leva, lära och leka!

Vårt uppdrag

ATT TRANSFORMERA LIV OCH FÖRSKYRA GEMENSKAPER UNDER UTBILDNINGSFÖRLIGHET.

Vår vision

Att skapa och leverera den mest personliga studentupplevelsen i Kanada.

Våra värderingar

Det är inte vad vi säger, men vad vi gör är viktiga.

Student Framgång driver vår framgång

Från ytterdörren till klassrummet är vi passionerade i vårt engagemang för att ta ett personligt intresse för att upptäcka vad som motiverar och uppskattar varje elev.

Uppskatta människor, mark och kultur

Oavsett om det är student, medarbetare eller medlem i samhället, söker vi efter och vårdar varandras potential. Vi närmar oss varandra med vänlighet och omsorg för vår framtid och framtiden för våra samhällen. Vi firar varandras historier och prestationer, och vet att när andra gör det bättre, gör vi alla bättre.

Lyssna och accelerera förståelsen

Vi lyssnar först så att vi kan främja varandras framgång. Förbättra vårt lyssnande ökar vårt lärande, våra relationer och vår produktivitet samtidigt som konflikter och missförstånd minimeras.

Var nyfiken och kreativ

Vi lär oss här! Och när vi närmar oss inlärning och liv med öppet sinne, redo för förändring och kan se saker på nya sätt, kan vi bättre stödja de omkring oss för att växa och lära oss också. Vi kommer att döma mindre och fråga oftare "Vad lärde vi oss?" och "hur skulle vi kunna närma oss detta?"

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


College of the Rockies

Bachelor of Business Administration (BBA) är ett innovativt program som är utformat för att integrera de begreppsmässiga metoderna och metoderna för ett företagsekonomisk ... [+]

Handla om

Bachelor of Business Administration (BBA) är ett innovativt program som är utformat för att integrera de begreppsmässiga metoderna och metoderna för ett företagsekonomisk utbildningsprogram med specialkunskap om hållbara affärsmetoder. Det fyraåriga programmet innehåller liberal konst och laborationer utöver specifika affärsfunktioner som redovisning eller marknadsföring och tar upp det ökade behovet för organisationer att begå och visa hållbarhet. Studenter utvecklar kapacitet för oberoende intellektuellt arbete och förbereder sig för utmaningarna i karriär inom redovisning, marknadsföring, finansiella tjänster, gästfrihet, lokal styrning och andra positioner i olika organisationer, inklusive företag, småföretag, ideella organisationer eller lokala myndigheter. BBA-kandidater kan också fortsätta sina studier mot professionella certifieringar och beteckningar. Programmet är utformat för att vara flexibelt och tillgängligt. Studenterna kan studera på heltid eller deltid i traditionella klassrum eller onlineformat, välja att fokusera med specifika valmöjligheter och ange eller avsluta programmet på olika punkter. Kvalificerade kurser från andra institutioner kan användas för att möta upp till cirka 75% av kurserna på högnivå... [-]

Kanada Cranbrook
September 2019
Engelska
4 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
College of the Rockies
Address
College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500
V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Kanada
Webbplats
Telefon
+1 250-489-2751