Carleton University Undergraduate

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Carleton University, Canadas Capital University!

Carleton University ger högkvalitativ utbildning till mer än 24 000 heltids- och deltidsstuderande på grundnivå och forskarutbildning. Vi drar studenter från mer än 140 länder till vår mångsidiga och inkluderande campus och har över 153 000 alumni som bor i över 160 länder runt om i världen.

Våra 22 grundutbildningar - med över 100 majors, koncentrationer och specialiseringar - ger kunskaper och kunskaper för att lösa verkliga problem.

Carletons 875 akademiska personal erkänns internationellt för sitt stipendium och spetskompetens inom mer än 50 discipliner. Carleton-studenterna dra nytta av det tvärvetenskapliga, aktiva och praktiska tillvägagångssättet för undervisning och forskning som praktiseras av fakultetsmedlemmar och av de många partnerskap som universitetet har med federala regeringen, andra universitet och privata partners.

Vårt campus och stad ger en vacker och välkomnande miljö för att leva och studera. Campus ligger strax söder om Ottawas centrum och gränsar till Rideau-floden, den historiska Rideau-kanalen och trevliga bostadsområden. Vår plats i landets huvudstad ger dig tillgång till otroliga off-campusresurser som statliga anläggningar, museer och arkiv, utländska ambassader, medicinska och biovetenskapliga laboratorier och en blomstrande högteknologisk industri.

Kom och bli en del av detta extraordinära universitet!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Vad definierar Carleton?

 • Vi strävar efter innovation inom forskning, undervisning och lärande.
 • Vår plats i Ottawa, landets huvudstad, förbinder oss till världen.
 • Vi uppmuntrar praktisk erfarenhet i klassrummet.
 • Vi erbjuder exceptionellt studentstöd.

Vad definierar våra studenter?

 • De har en entreprenörsanda.
 • De är beredda för karriär inom vår snabbt växande arbetsmarknad.
 • De drivs av en önskan att förändra världen.
 • De är 153 000 starka.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, Kanadas nationella huvudstad

Carleton närhet till statliga institutioner, bibliotek, media och en blomstrande kunskapsekonomi gör Carleton till en utmärkt plats att lära och leva.

Studenter, personal, fakultet och besökare på Carleton University kan dra nytta av vad Ottawa har att erbjuda året runt: konsten, utomhus, professionell sport och ett spännande, levande nattliv och en stark känsla av gemenskap.

Carleton University ligger nära Kanadas majestätiska parlamentskonstruktioner, den livliga bywardmarknaden och den vackra Gatineau Park.

Bra att veta:

 • Majoriteten av Carletons grundutbildningsprogram inkluderar arbetsstudiemöjligheter. Carleton co-op studenter har arbetat med många arbetsgivare, inklusive: Blackberry, Bombardier Aerospace, Kanada Revenue Agency, miljö och klimatförändring Kanada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Kanada, National Research Council, Nokia, Ross Video, Scotiabank och mycket mer.
 • Efter examen från ett examensprogram kan internationella studenter ansöka om arbetstillstånd för att vara kvar i Kanada i upp till tre år för att få arbetslivserfarenhet.
 • Carleton är hem till ett omfattande nätverk av mer än 200 aktiva klubbar och samhällen - ett bra sätt att träffa nya människor, få värdefulla färdigheter och driva dina intressen utanför klassrummet.

Platser

ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 ottawa, Ontario, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium