Skolor & universitet på Jungfruöarna

Bästa skolor & universitet på Jungfruöarna 2018/2019

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor som erbjuder kandidatexamina i Jungfruöarna. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Jungfruöarna här. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna kandidatprogrammen.

Hitta kandidatexamen universitet i Jungfruöarna och bläddra igenom deras kandidatprogram att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika grundutbildning alternativ i Jungfruöarna och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Jungfruöarna direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Jungfruöarna

University of the Virgin Islands

Kandidatexamen BSc BA BBA Jungfruöarna Charlotte Amalie Amerikas förenta stater September 2019 + 2 fler

Varför gör University of Virgin Islands ditt universitet förstahandsval? Undervisningen är mycket prisvärd. UVI erbjuder ett varierat utbud av utbildningsprogram. UVI erbjuder fortbildning icke-examen och intyg kurser genom samhällsengagemang och livslångt lärande (CELL) Center. UVI är ackrediterat av kommissionen om högre utbildning i mellersta staterna Association. Den genomsnittliga klasstorleken är tillräckligt liten för att låta eleverna delta på ett meningsfullt o… [+] ch få individuell uppmärksamhet som krävs för att lyckas. UVI är tekniskt avancerade och har flera vetenskapliga och datorsalar för studenter användning. UVI erbjuder on-campus boende på öarna St Thomas och St Croix (dubbel-och enkel boende). UVI är en del av National Student Exchange (NSE) program med över 170 institutioner på den amerikanska fastlandet. UVI deltar också i utbytesprogram med Emory University i Atlanta, GA, Oxford College i Atlanta, GA. State University of New York i New Paltz, New Paltz, NY; och Universidad Internacional (UNINTER) i Cuernavaca, Mexiko. UVI erbjuder en hälsosam campusmiljön. Det har akademiskt orienterade, student ledarskap, atletisk och religiösa organisationer. Det finns också bröderna med a Cause (BWC) organisation och kvinnoföreningar med nationell tillhörighet. Även små i storlek och geografiskt åtskilda från den amerikanska fastlandet, har UVI en student befolkning som är internationell i smink och global i Outlook. UVI erbjuder en utbildning av hög kvalitet, med användning av innovativa undervisningsmetoder och state-of-the-art datorutrustning i en personlig och pittoreska inställningar. UVI Mission Uppdragsbeskrivning University of Jungfruöarna är en elevcentrerad institution som ägnar sig åt framgången för sina studenter och åtagit sig att förbättra livet för människorna i de amerikanska Jungfruöarna och bredare Karibien genom utmärkt undervisning, innovativ forskning och lyhörd samhällstjänst. Vision University of Virgin Islands blir en exceptionell amerikanska högskola i Karibien dedikerad till elev framgång, åtagit sig att kvalitet, och lovade att förbättra den sociala och ekonomiska omvandlingen av den amerikanska Jungfruöarna. [-]