International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Eller de fria konsterna Därför behöver vi nu?

Grunderna i utbildning i iCLA är
Det är liberal arts.
Kärnan i liberal arts typ utbildning
Snarare än att fokusera på specialområden
Det är att lära sig ett brett spektrum av områden.

Läroplanen, humaniora och humaniora, samhällsvetenskap, sifferuppgifter, har delats in i naturvetenskapen, hälsa och idrott fem kunskapsområden. Genom att länka och integrera kunskap från olika områden, vi växer personal med en hög grad av frihet utan fokus på en viss bärare val. Med tanke på det internationella samfundet är det skede av framtida verksamhet, de flesta av de klasser sker på engelska. Engelska är också internationellt erkänd som ett andra främmande språk i ett land som inte är engelska som modersmål. Därför från ingången till skickar en bor i sovsalen på campus, har dem att fokusera på att behärska engelska.

Humaniora iCLA Vad är skillnaden?

Erfarenhet och lärare som har samlats in från hela världen
En hög nivå av kvalitet,
Utländska lärare mer än 80% av heltidsanställda lärare

Och lektionen av de små klasstorlekar
Höga nivåer av utländska lärare

Standard antalet elever per klass 1 läsår kapacitet på 80 personer 20 personer eller mindre. Student-to-fakulteten förhållandet är högst 12: kommer att vara interaktivt (student deltagande) lektion i ett. Utländska lärare antas från hela världen liksom USA och Storbritannien endast har lockat de bästa talangerna med erfarenhet visat vid akademiker, eller de vid University of kända skolor runt om i världen. Dessutom är akademisk engelska program som består av medlemmar som förstår vikten av andra språk inlärningsteori för den japanska studenter som inte har engelska som modersmål. Dessa Därför är det möjligt att lära sig som är lämplig för varje elev, och sedan i uppdrag att gå för företaget lektionen. När du trycker på en mängd olika discipliner, som studenter lutar passionen (passionen), och är en miljö roll universitetet är också möjligt att anordna som institution, såsom talang och passion skär när som helst. I en diskussion format snarare än föreläsningen formatet iCLA eleverna främst att lära sig, ledare om bristande förståelse medan du tittar på situationen är Yuki och kurskorrigering.

Och sovsalen av state-of-the-art anläggningar
tvärvetenskaplig läroplan

Lärt sig i klassrummet med en state-of-the-art anläggningar av den världsberömde arkitekten Toyo Ito design, lever vi i state-of-the-art studentkorridor (1 grad boarding). Även utländska studenter och utbytesstudenter bor i samma sovsal, alltid ingår utländska studenter i en grupp. Därmed blir livet för inlagda engelska på en dag, även fäster att lära sig en ny fantasi på grund av kommunikation mellan olika kulturer. Egenskaper hos de fria konsterna stil utbildningsprogram är "tvärvetenskaplig läroplan". Humaniora utbildning, samhällsvetenskap, sifferuppgifter, utöver kunskapsområdet för naturvetenskap, finns det också en iCLA I Japan forskningsprogram. I kunskapsområdet har det vidgade området från konst som musik och målning upp till kampsport. Japan Shakuhachi och koto i studien, över ett brett spektrum, såsom kalligrafi, blomster teceremoni, kurser och workshops av antalet hela handlar också om 140. Samtidigt upplever dessa utforska "korsningen av kunskap", intuition och fantasi, främjar det ett brett utbud av synfältet.

Åtta av de funktioner du skulle vilja välja iCLA internationell liberal arts grund

punkt 1 amerikansk stil humaniora baserad utbildning

Lär dig ett brett spektrum av discipliner utanför genre

Humaniora snarare än att koncentrera sig på en av de kurser du lär den akademiska inom en rad olika områden. Därmed kan vi odla en rik känsla och uttryck kraft agnostiska stereotyper. Sedan humaniora och humaniora, samhällsvetenskap, numerisk resonemang, naturvetenskap, letar efter sina egna möjligheter till fritt val av ämnen från området fem består av en hälso- och idrott, finner vi saker som lämpar sig för sin egen förmåga. Vi strävar efter att internationella som kan svara för samhället att diversifiera.

punkt 2 i de flesta klasser erbjuds på engelska

Cirka 80 procent av heltidsanställda lärare medlemmar är utländska medborgare

I heltidsanställda lärare medlemmar är utländska medborgare cirka 80 procent av den internationella humaniora grundutbildning, kommer de flesta av de klasser bedrivs på engelska. Lär dig mycket akademisk engelska färdigheter genom att lära sig multilateral på engelska och bär förmågan att kommunicera på grund av akademisk engelska.

punkt 3 Intensive English program EAE

Academic English EAE

Engelska är ett intensivt program för att bära den engelska kraft som krävs för klasser och studera utomlands på engelska. Vi har etablerat ett system där en person kan vara rimligt säker på att nivån upp. Och intensiv lära EAE från det första året. Utför varje klassificering enligt nivån på studenter, läsa, skriva, lyssna och övergripande förbättra de allmänna kunskaper i allmänhet, som talar i ett av ämnena.

punkt 4 studera utomlands under ett år krävs

Ett brett utbud av utlandsstudier

I iCLA, samarbetar med universitet i 28 skolor i utlandet, har det antagit en elev system för utbyte som kan arbeta hårt för att studera utan undervisning börda. Studera utomlands information kan hittas inom ett brett område, men det är inte fastnat bara den engelskspråkiga världen. Det är också hos människor av icke-engelskspråkiga länder som inte har engelska som modersmål, eftersom möjligheten att ta ett meddelande som ökar väntas i det kommande av det internationella samfundet på engelska.

punkt 5 liten interaktiv undervisning i

Tonvikt på kommunikation med lärare

Förhållandet mellan lärare och elever skapa en lärande miljö små grupper 1:12. Det lilla antal människor system kommunikation mellan studenter samt avståndet mellan lärare och elever är nära också kommer att vara noga. Om så är fallet lärare kan ringa in det första namnet på eleven, bör det vara tätheten av mörk lektion i engelska. Små klasser till nivå upp i engelska är nödvändigt.

punkt 6 kritisk, kreativ, självbärande, behärska den globala (CCIG) Thinking

Tänker att läsa på baksidan av saker

Granska att det är en kritiskt tänkande att han har rätt igen, se till att det inte finns några misstag. Det är en kreativ är den energi att växa sina kunskaper. Och autonoma globalt tänkande är att odla internationella mening.

punkt 7 läroplan kors skriva program Skrivbord Across the Curriculum; WAC

Lär kommunikationsförmåga genom att tänka och engelska

Studenter om en av de utmaningar som tema, är ett program som konsekvent på examen för att skapa en rapport på engelska och japanska på temat löpande. Tema kommer att välja en från standardtema 12 iCLA var beredd. Dessutom är det också möjligt att välja ditt eget tema av studenterna själva utöver det. Det är vid rapportering kommer att arbeta kontinuerligt och samtidigt erhålla vägledning och råd av instruktören och språkinlärning Center (LAC) tillhör rådgivare.

Upplev samhällslivet av eleverna vid punkten 8 senaste studentkorridor

Rich dormliv internationell

1 år efter antagning, har sovsal alla är obligatoriskt. Eftersom det är den studerande sovsal lever också studenter från utlandet, blir det engelska inlagd bara från morgon till kväll. Rummen är i princip privata rum. De sovsalar har kommunikation utrymme så att var och en av eleverna med varandra kan utbyta artigheter säkerställs. Dag för dag utbyten med utländska studenter bör faller i framtiden.

Det blir personalresurser som erhållits från världen.

Nu skulle det vara vilken typ av mänskliga resurser i det internationella samfundet söker?

Att det finns en hög grad av kommunikation och presentationsteknik i både japanska och engelska flytande engelska talar. Var kritisk, kreativ, är autonom Global (CCIG) tänker kraft tillhandahålls. Att du förstå de grundläggande kunskaper i ekonomi och verksamhet. Det kommer att övervägas, till exempel att du har en förståelse och förtrogenhet med de olika kulturer och främmande språk.
I iCLA liberal arts utbildningsprogram fäster det att skaffa utbildad och känsla för att bli en personalresurser som erhållits från världens framtid.

Efter examen, global verksamhet.

EAE (Academic engelska) och genomfört kurser i engelska, i en studie utomlands campus livet och 1 års utbytesstudenter Du kan bära den engelska kraft på hög nivå, bland annat de engelska kommunikationsförmåga på arbetsplatsen. Genom humaniora typ läroplan som täcker ett mycket brett spektrum av områden, fäster det att förvärva attityden att leva med den höga nivån på allmän utbildning för att finna de områden som jag pour passionen framtiden. Efter examen kan du vara aktiv i det skede av en rad internationella samfundet att vapnen en global känsla av att du lär dig. Dessutom har vi går vidare till forskarskolan också inklusive utomlands kommer också att uppmuntras att få utbildning av fler kompetensområden.

Personalresurser med globalt tänkande världen väntar.

Japan unik och utvecklats Garake (Galapagos Mobile) hade en hög grad av teknik och prestanda, men världsstandard har ersatts av smartphone (smartphone) inte vana vid. Det måste näring ett globalt tänkande för att vara aktiva i världen. Oavsett hur studerar engelska, även lära sig fria konsterna, är den verkliga syn på världen inte praktiseras i främmande länder ut ur Japan anses inte hålla sig till kroppen. Studera utomlands i syfte att göra detta har vi en stor betydelse. Först att uppleva ut världen utomlands. Ett år skulle vara att ge oss en stor dröm och riktningen av banan av efter Kimi examen. Efter examen, fast Fumishime jorden på dina egna fötter, kommer du att du är i samhället som har förmågan att vidta åtgärder för att gå flyga någonstans i världen. World är motståndaren, kommer destinationen att vara i det oändliga.

Examen från antagning

1 år

Internationella fria konsterna studenter som har gått grundutbildningen (iCLA) kommer att föras i studentkorridor (privata rum) som ligger inom alla campus.

2 år

Studera utomlands är obligatorisk för ett år (det andra året eller tredje året).
Den använder sig av utbytesprogrammet för värdinstitutionen att studera utomlands.

tre år

Engelska lärt sig i 1-2 år, kunskapskraft är tänkande fast förankrade, lådan av utbildade kommer att höjas med mer och mer.

4 år

Examen erhålls när examen från den internationella liberal arts grund (iCLA) planerar en "Bachelor (International Liberal Arts) (Bachelor of International Liberal Arts)".

Fält av internationellt utbyte

Eftersom studentkorridor är sovsal också utbytesstudenter från utlandet, kommer du vill uppleva på en daglig basis det internationella utbytet under vistelsen i Japan. När samlas endast i den japanska kommer att tala endast med japanska. International studentrummet är en once-in-a-lifetime miljö för iterativ inlärning av engelska av EAE (Academic engelska) för att lära sig iCLA. Dessutom utbildar vi en dramatiskt engelska i en kort tid att ta fördel av LAC (språkinlärning Center).

Studera utomlands i ett år

Studenterna har skyldighet att studera utomlands under ett år. Denna studie är utomlands på grund av utbytesprogram med partneruniversitet, om en person från denna förmåga har studerat utomlands, kommer att vara studenter på en person från Storbritannien eller universitetet som utbytet kommer att lära sig att denna förmåga. Det är inte att bära en separat undervisning medan de studerar för detta. Att studera utomlands destination är också det land där universitetet som icke-engelska som modersmål, kan den andra också lära sig ord av landet, är att bära en mycket global känslighet som inte är begränsad till den engelskspråkiga Om du sätter en tanke på framtiden för verksamheten kan du.

Bindning av kunskap

Engelska som överliggande skolåret också Yuki skicklighet upp mer och mer. I detta fall kommer det att vara att arbeta med kostymer kategori själv bland den akademiska inom olika områden. Därför läroplanen över skriva program binda kunskap genom ett brett spektrum av discipliner lärt sig i humaniora kommer att ge mening. Studenter, glider det in Koshite lära med naturen ett flexibelt sätt att tänka, som att koppla den högra hjärnhalvan och vänster hjärnhalva.

Graduation krav enheter är 124 enheter

I varje årets slut, men det inte bestämmer specialerbjudande. För har antagits under kurserna baserad på den globala standarden "kurs nummer (Course Number)" system. Studenter tillsammans med att utföra de planerade ämnen av kvaliteten på innehållet lära sig att utföra den valda garanti från omedelbart efter ankomsten, eftersom det förutsätts läroplanen management i beaktande så att det också kvaliteten på garantin för Mål samtidigt uppmuntra en steg-för-steg lärande .

Platser

Kofu

Yamanashi Gakuin University

Address
Yamanashi Prefecture, Japan
Kofu, Yamanashi Prefecture, Japan