NUCB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Nagoya Japan - hjärtat av östra Asien

Inbäddat i hjärtat av östra Asien består Japan av fyra stora öar med en befolkning på över 126 miljoner. Känd för sin avancerade utbildning har Japan det högsta antalet nobelprisvinnare i något asiatiskt land och det näst högsta i något land sedan 2000. Japan är den tredje största nationella ekonomin i världen, med större Nagoya, centrum för tillverkning av hantverk , som producerar nästan 1% av världens BNP årligen. Som den tredje största staden i Japan ligger Nagoya mellan Tokyo och Kyoto och är känt för sin närhet till många natursköna och turistattraktioner och är en utmärkt plats att studera och njuta av din tid i Japan.

En oförglömlig upplevelse i Japan

Att studera i Japan erbjuder en fascinerande upplevelse för internationella studenter som hjälper dig att utvecklas som person och se saker från nya perspektiv. Japan är ett av de säkraste länderna i världen och är känt för sin utbildning i världsklass i nyskapande av innovation. Omgiven av fantastisk natur terräng, fyra fantastiska olika årstider, rik kultur och enastående mat kan du se till att din tid här kommer att bli minnesvärd. Japan med över 250 000 internationella studenter och stigande är en av de mest populära destinationerna för internationella studenter.

Campus

Ett viktigt inslag i vår Nisshin-campus är att utbildningsfaciliteterna och sportanläggningarna ligger på en enda campus som leder till ett aktivt studentliv. Huvudcampusen är ungefär 1,5 gånger så stor som Tokyo Disneyland och omgiven av vacker natur.

Sysselsättning och utländska alternativ

Vi har en 99% framgångsrik sysselsättning med ett dedikerat team som hjälper studenter att hitta sin karriär. Vi har också alternativ

NUCB har redan etablerat partnerskap med studentutbyten med mer än 100 ledande handelshögskolor i över 40 länder. Under studentutbytesprogrammet kan eleverna lägga till en ny dimension av professionell utveckling. Studieavgift på partnerskolor upphävs och studenter med utmärkt akademisk status är berättigade till ytterligare stipendier för att täcka kostnaderna för resor och levnadskostnader.

Platser

Nagoya

Address
470-0193 Nagoya, Aichi Prefecture, Japan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar