Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Institutet för humaniora (ILA) vid Doshisha universitet, En av Japans äldsta och mest framstående universitet, erbjuder en världsklass akademisk erfarenhet. Som studerar för sin examen får de internationell erfarenhet i Japan och har möjlighet att skaffa sig erfarenhet utomlands, till praktikant, och att lära sig japanska på vår hyllade Center för japanska språket och kulturen. Studerar på ILA erbjuder det bästa av två världar: en liten Institute inom ett stort universitet.

Våra olika internationella fakultet är alla aktiva forskare och innovatörer inom sina egna områden. Institutets liten humaniora college atmosfär och seminarier ger eleverna en bred tillgång till fakultetens kompetens. När eleverna studerar för sin examen, lärare utmanar eleverna att inte bara hitta intressanta svar, utan att formulera och ställa spännande frågor.

ILA: s inställning till grundutbildningen är tvärvetenskapligt och ger en fördjupad granskning av Japan som underlättar bredare jämförande forskning. Institutets team av akademiker och administratörer alla förstår vikten av både lokala och globala sammanhang, och tillsammans med studenter, utnyttja sina egna erfarenheter av att leva och forska i hela världen. I dagens värld, kommer en internationell utbildning, praktik erfarenhet, globala nätverk och språkkunskaper ger dig konkurrensfördelar för att hjälpa dig att lyckas.

Våra kursavgifter är mycket konkurrenskraftiga och alla inkommande internationella studenter (innehavare college visum) kommer att övervägas för en minskning av terminsavgifter. Doshisha erbjuder många andra konkurrenskraftiga stipendier för studenter.

Under 2011 välkomnade vi vår första studenterna och vi är övertygade om att expandera längre bort i framtiden. ILA klasser sällskap av Doshisha studenter från institutioner i hela universitetet och utbytesstudenter från vår världsomspännande nätverk av partneruniversitet.

Liksom den historiska och dynamiska staden Kyoto, har vi våra ögon fokuserade på den globaliserade värld framtiden med fötterna placerade stadigt på lokal kunskap om traditioner.

Inställningen Kyoto ger en exceptionell kulturell upplevelse som kombinerar det bästa av tradition, nattliv, och dynamiska arbetstillfällen i moderna Japan. Doshisha får värvningar för cirka 600 lediga jobb varje år för internationella studenter och 98% av de utexaminerade framgångsrikt hitta jobb.

Doshisha University viktiga fakta:

Privat universitet grundades 1875 14 fakulteter och 16 forskarskolor 2.000 lärare 25.000 studenter och 2.400 kandidater
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Ba i humaniora

Campusstudier Heltid 4 år April 2019 Japan Kyoto

BA i Liberal Arts Program på ILA representerar en kulmen av världsklass metoder för universitets de fria konsterna. Institutet kombinerar en privat nordamerikanska liberal arts college atmosfär och pedagogiska metoder med betoning på att bygga partnerskap mellan studenter och professorer i små interaktiva klasser undervisning i engelska. Eleverna utmanas att ta ansvar för sitt eget lärande, att utveckla en kritisk läskunnighet genom intensiv läsning, reflexion, skrift och diskussion. Institutet lärare utmanar eleverna att inte bara hitta intressanta svar, utan att formulera och ställa spännande frågor. [+]

BA i Liberal Arts

BA i Liberal Arts Program på ILA representerar en kulmen av världsklass metoder för universitets de fria konsterna. Institutet kombinerar en privat nordamerikanska liberal arts college atmosfär och pedagogiska metoder med betoning på att bygga partnerskap mellan studenter och professorer i små interaktiva klasser undervisning i engelska. Eleverna utmanas att ta ansvar för sitt eget lärande, att utveckla en kritisk läskunnighet genom intensiv läsning, reflexion, skrift och diskussion. Institutet lärare utmanar eleverna att inte bara hitta intressanta svar, utan att formulera och ställa spännande frågor.

Även koncentrering i en av tre grupper-japanska samhället och global kultur, japanska Business i den globala ekonomin, eller japansk politik och globala studier-studenter uppmuntras att utforma sin egen unika fyraårig läroplan för utbildningen, välja från ett brett spektrum av klasser erbjuds via institutet, centrum för japanska språket och kulturen, liksom bokstavligen hundratals grund klasser som erbjuds i japanska vid andra fakulteter, till exempel, fakulteterna växlingar, samhällsvetenskap, ekonomi, handel, juridik, och Samhälle. Dessutom, som en Doshisha universitet grund, alla institutet studenter har möjlighet att anmäla sig till kredit tjäna kurser vid andra universitet i "Konsortiet av universitet i Kyoto", inklusive Kyoto University, Ritsumeikanuniversitetet, Kyoto Seika University och Kyoto Sangyo University.... [-]


Kontakt

Doshisha University

Adress, rad 1 Doshisha University, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Kyoto Prefecture, Japan
Hemsida http://www.doshisha.ac.jp/
Telefonnummer +81 75-251-3120