愛知工科大学

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

愛知工科大学har den kraft ("motivation" och "motivation") som krävs för att uppnå det pedagogiska målet "självständighet och förverkligande av drömmar" genom samarbetsinlärning där människor möter varandra för att diskutera, interagera och förstå varandra och lära sig medan de undervisar varandra. Vi accepterar ett brett spektrum av människor som har motivation att växa sig själva och grundläggande akademisk förmåga (matematisk utforskningsförmåga, läsförmåga, vetenskapligt tänkande) genom att förvärva "mänsklighet" och "förmåga").

Matematisk utforskningskraft:
Studenterna måste ta och förvärva en grupp matematikämnen i gymnasiet med förmåga att ta reda på problemets egenskaper, använda relevant matematisk kunskap och logisk förmåga och lösa problemet.

Läsförmåga:
Studenter är skyldiga att ta och förvärva japanska och engelska på gymnasiet med förmåga att förstå, använda och begrunda japanska eller engelska läroböcker.

Vetenskapligt tänkande:
Studenter är skyldiga att ta eller förvärva kemi eller fysik i gymnasiet med förmågan att använda vetenskaplig kunskap, klargöra frågor och dra evidensbaserade slutsatser.

Platser

Gamagori

Address
愛知県蒲郡市西迫町馬乗50-2
443-0047 Gamagori, Aichi Prefecture, Japan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium