University of the Commonwealth Caribbean

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UCC - Tradition av Excellence

UCC är en affiliate / erkänd institution vid universitetet i London. UCC program är också ackrediterade av erkända regionala ackrediteringsorgan och betraktas som en av de bästa privata universitet i Karibien. UOL är internationellt ackrediterade och erkända som en av de mest prestigefyllda universiteten i världen.

VILKA VI ÄR

University of the Commonwealth Caribbean (UCC) är den största privat institution i Jamaica och är en medlem av Amerikanska samarbetsorganisationen (OAS) Consortium.

År 2002 Institute of Management Sciences (IMS - est Januari 1992) samman med Institute of Management and Production, (IMP - est. Januari 1976) att upprätta UCC, ett ledande tertiär undervisningshjälpmedel ger individer möjlighet att följa sina akademiska drömmar genom flexibla studiealternativ och problemfri betalningsalternativ.

VAD VI GÖR

Vi är stolta att erbjuda studenter med världsklass utbildningsprogram och välutbildade och kvalificerade lärare. Våra programutbud är jämföras med internationella standarder och utformade så att våra studenter kan tävla i en fartfylld globala marknaden.

Där det händer

Vår räckvidd sträcker sig utanför kusterna av Jamaica. Vi samarbetar med välrenommerade högskolor regionalt och globalt för att föra samman ett varierat utbud av möjligheter för alla blivande studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BScs » Se Health Pre-Meds » Se Health M.D. » Se Kurser » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Bachelor of Science i informationsteknik

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 4 - 5 år January 2019 Jamaica Kingston + 1 fler

Programmet är utformat för att producera IT-personal som är kapabla att tillämpa sina breda kunskaper om informationsteknik och affärsfrågor till design och konstruktion av nätverk. [+]

Bachelor of Science in Information Technology

Programmet är utformat för att ta fram IT-personal som är kapabla att tillämpa sina breda kunskaper om informationsteknik och affärsfrågor för utformning och byggande av nätverk, databaser eller webbplatser för att lösa organisatoriska frågor. Graden förbereder också eleverna att kunna förstå konsekvenserna av informationssystem i organisationer och ge information stöd för beslutsfattandet.

[-]

Bachelor of Science in Business Administration

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 4 - 5 år January 2019 Jamaica Kingston + 1 fler

[+]

Äldre inträde: Måste arbeta i 5 år eller mer, med en lägsta ålder av 25 år, lämna akademiska kvalifikationer, detaljerade CV, jobbbrev och 3 Professional References.

[-]

Kandidatexamen i produktions- och operationsledning

Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2018 Jamaica Kingston + 1 fler

Kandidatexamen i produktions- och verksamhetsledning har en stark affärsrelaterad bas av kärnmoduler, med specialiserade moduler som är inriktade på produktion i en tillverkningsmiljö och Operations Management. [+]

4 Årskurs Kurs

Kandidatexamen i produktions- och verksamhetsledning har en stark affärsrelaterad bas av kärnmoduler, med specialiserade moduler som är inriktade på produktion i en tillverkningsmiljö och Operations Management.

Denna kandidatexamen är ett 4-årigt program. Du har valet att välja dina kurser eller moduler, så att din kurs går igenom klasser på dagtid, kväll eller på söndagar.

Studenter har möjlighet att ta emot en ackrediterad vetenskapsekonom i produktions- och verksamhetsledning, efter 2 års studier (64 studiepoäng) i detta program.

Kursens mål

Studenterna kommer att vara kompetenta när de kan:

Skapa produktionsscheman Hantera en operativ miljö Hantera inköpsfunktionen Hantera lager och lagerstyrning Hantera projekt Accreditation ... [-]

Videoklipp

Study Jamaica

Kontakt
Besöksadress
University of the Commonwealth Caribbean - Main Academic Campus: 17 Worthington Avenue
Kingston, St. Andrew Parish, JM