Link Campus University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Link Campus University är ett privat universitet i Rom som står under det italienska universitetets förordning. Dess avtryck är internationellt på grund av dess historia och dess kallelse. Under 2011 erkändes universitetet av den italienska förordningen av minister för utbildning - universitet och forskning nr. 374 av den 21 september 2011. Link Campus University kombinerar det engelska systemets utbildningsstrategier med Italiens kultur och didaktiska metod. De flesta av kurserna lärs på engelska, med undantag för några som hålls på italienska. Dessutom har Link Campus University ett utökat nätverk av internationella universitet och företag. Här är särdragen hos varje Link Campus University : s studieperiod:

  • Högst 25 elever per klass är obligatorisk för att underlätta ett nära förhållande mellan studenten och professorn.
  • Non-Stop assistans från handledare.
  • Mentorprogram (En expert från fältet som kommer att ge vägledning till de studenter som är nära att slutföra sin examen.)
  • Ett stort bibliotek
  • En jämförande och tvärvetenskaplig studiemetod
  • Inte bara ex-cathedra utan interaktiv undervisning
  • Regelbundna lektioner berikade av fallstudier, seminarier och möten med testamente från olika yrkesområden, institutioner och företag.
  • En fullständig kalender med evenemang som bjuds in internationella betraktade gäster från alla relevanta områden som ekonomi, lag, politik och kommunikation.
  • Ett utökat nätverk av italienska och utländska partnerföretag.

Link Campus University huvudsyfte är att förbereda en ledande klass som kan fungera i olika system och länder genom att ge unga människor möjlighet att lyckas på den ständigt föränderliga globala marknaden.

Varför Link Campus University

Eftersom träningsmodellen syftar till att skapa professionella chefer och entreprenörer, kunna utforma och styra innovationsprocesser i den globala världen. Eftersom det mervärde som gör att Link Campus University erbjuds så anmärkningsvärt består av: - integrerad utbildning mellan universitet och företag - särskild uppmärksamhet ägnas åt metodlösningsproblem - användning av de mest avancerade IT-verktygen - obligatorisk närvaro - en säkerhet att ta tentamina på schema tack vare assistenter av handledare - individuell utbildning som syftar till en harmonisk utveckling av personlighet - anslutning till utländska universitet - välfärd

Platser

rom

Università degli Studi Link Campus University

Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 rom, Lazio, Italien
Telefon
+39 06 94800 190

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium