Link Campus University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Länken Campus universitet är ett privat universitet i Rom som står under det italienska universitetets förordning. Det är avtryck är internationellt på grund av dess historia och dess kallelse.

År 2011 var universitetet erkänts av den italienska regleringen dekret av ministern för utbildning - universitet och forskning nr. 374 av den 21 september 2011.

Länk Campus University kombinerar engelska systemets utbildningsstrategier med den italienska kultur och didaktik. De flesta utbildningar ges på engelska, med undantag för några som hålls på italienska.

Dessutom har Link Campus University ett omfattande nätverk med internationella universitet och företag.

Här är de egenheter varje länk Campus universitets studier:

Högst 25 elever per klass är obligatorisk för att underlätta en nära relation mellan student och professorn. Icke-Stop hjälp av handledare. Mentorprogram (En expert från fältet som kommer att ge vägledning till studenter som är nära att slutföra sin examen.) Ett stort bibliotek En jämförande och tvärvetenskaplig studie metod Inte bara ex cathedra, men interaktiv undervisning Regelbundna lektioner berikas av fallstudier, seminarier och möten med vittnesmål från olika yrkesområden, institutioner och företag. En fullständig kalender med händelser som är inbjudna internationella ansedda gäster från alla områden av betydelse, såsom ekonomi, juridik, politik och kommunikation. Ett omfattande nätverk av italienska och utländska partnerföretag.

Link Campus Universitetets främsta mål är att förbereda en ledande klass som kan fungera i olika system och länder genom att ge unga människor möjlighet att lyckas i den ständigt föränderliga globala marknaden.

VARFÖR LINK CAMPUS UNIVERSITET

Eftersom utbildningsmodell syftar till att skapa professionella företagsledare och entreprenörer, som kan utforma och styra innovationsprocesser i den globala världen.

Eftersom det mervärde som gör utbudet av Link Campus universitet så anmärkningsvärt består av: - integrerad utbildning mellan universitet och företag - särskild uppmärksamhet ägnas åt metod problemlösning - Användning av de mest avancerade IT-verktyg - obligatorisk närvaro - säkert att ta examen på schemat tack vare hjälp av handledare - individuell träning som syftar till en harmonisk utveckling av personlighet - samband med utländska universitet - Välfärd & Studentavdelningen - samband med företag för praktikplatser - orientering - placering

En gratis italiensk språkkurs kommer att erbjudas till alla studenter som på förhand tillämpar från den första veckan i juni.

Ansök om ett stipendium

Link Campus universitet har utfärdat för varje sökande som registrerar under ay 2015/2016 och kommer att omfatta i ekonomi eller internationella studier program, fem stipendier per stort program.

Stipendierna kommer att tillämpas på det första året terminsavgift enligt följande:

Ekonomutbildningar

Fyra stipendier kommer att täcka 30% av den totala avgiften för ett år. Ett stipendium kommer att täcka 50% av den totala avgiften för ett år.

Internationella Studies Program

Fyra stipendier kommer att täcka 30% av den totala avgiften för ett år. Ett stipendium kommer att täcka 50% av den totala avgiften för ett år.

För att ansöka om stipendiet vänligen gå till universitetets hemsida, fyll i formuläret och skicka det tillbaka till dem.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:


Ba I Digital Kommunikation

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Italien Rome

En god teknisk kunskap är grunden för framgångsrikt hantera planering och kreativitet. Digitala medier och hastigheten på utvecklingen av IKT (informations- och kommunikationsteknik) i själva verket utmaning ständigt nya proffs [+]

SAMMANHANG

En god teknisk kunskap är grunden för att lyckas med att design och kreativitet. Digitala media och utvecklingshastigheten för IKT (informations- och kommunikationsteknik), lansera en fortsatt utmaning för nya yrkesverksamma och inom ramen för detta Bachelor och Master of Arts kurser Program avsikt att ge de nödvändiga verktygen för att hantera dem.

Genom fortsatt forskning och studier kan du därför behärska den digitala världen för att använda den som ett verktyg för att skapa avantgarde-produkter och dra nya och mer engagerande användartjänster.

CHARATERISTTICS Kursens

Utbildningarna präglas av en markerad experimentell komponent, vilket är ett resultat av de olika laboratorieaktiviteterna som är avsedda att "göra det verkliga", i samarbete med universitetets interna forskningscenter och med andra realiteter relaterade till den, främst de teoretiska aspekterna av lektionerna i klassrummet.... [-]


BA I Scenkonst

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Italien Rome

Scenkonst, med sina tre linjer (Performer, filmare, producent), kan bilda eleverna kan arbeta i teater, film, tv, museer, liksom till sin egen kulturella start. [+]

SAMMANHANG

Idag, en värld av kultur och underhållning erbjuder stora möjligheter till jobb. Den Scenkonst, Med sina tre linjer (Performer, filmare, producent), kan bilda eleverna kan arbeta i teater, film, tv, museer, liksom till sin egen kulturella start.

UPPGIFTER OM KURSEN

Den Performing Arts kurs är typiskt unik i Italien, eftersom det kombinerar funktionerna i en modern akademi med en utbildning på universitetsrankning. Undervisning, leds av en lärare och yrkesverksamma som har en stark relation med arbetslivet, som använder integrerade metoder för teoretiska studier, språk av showen tillsammans med praktisk erfarenhet av seminarier och möten med mest kända figurer i showbusiness. Detta ger till eleverna en gedigen kulturell bakgrund och kompetens inom skådespeleri, regi och produktion. Särskild uppmärksamhet ägnas åt studiet av engelska, vilket är viktigt för aktörer, filmskapare och kulturarbetare som vill arbeta i den blomstrande produktionsmarknaden och internationell distribution.... [-]


BA I Internationella Studier Och Statsvetenskap

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Italien Rome

Den examen i statsvetenskap och internationella relationer och masterexamen i strategiska studier och diplomatiska vetenskap borga för dem som vill arbeta inom politik, administrativa och ekonomiska inlämnad på nationell och internationell nivå. [+]

SAMMANHANG UPPGIFTER OM KURSEN

Den Examen i statsvetenskap och internationella relationer

[-]

Ba I Idrott Ekonomi

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Rome

The Bachelor och masterkurser i nationalekonomi läggning "'Sport' 'kan bilda proffs som kan driva inom ramen för nationella och internationella idrotts. [+]

SAMMANHANG

Länk Campus University, Med sitt forskningscenter IDEMS har alltid varit intresserad av dynamiken i idrottsområdet, med 2% av BNP EU: s totala sysselsättning och totala intäkter från kvarvarande sport av 7,3 miljoner enheter, är då en viktig del av ett lands ekonomi .

Verksamma i ett globalt sammanhang, där sporten är inte bara en rätt på den person, utan också en social och ekonomiskt fenomen av största vikt, synen på dynamiken i idrott kräver professionalism i allt högre grad beredda att hantera komplexiteten i sektorn och för att möta marknadens behov utan att ändra friska idrottens värderingar. Så, nu chef för idrott måste inte bara ha den kompetens som krävs, men också lära om specificiteten av en sektor som bibehåller sina egenheter: en chef genetiskt utformad på sport verksamhet och inte bara "lånat" till sporten.... [-]


Värdshus I Internationell Företagsekonomi

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Rome

The Bachelor of Science in International Business Administration och Master of Science i Business Administration bildar proffs som kan arbeta i bolag med ett starkt fokus på internationella marknaden. [+]

SAMMANHANG

Strategisk vision av alla affärsfrågor, orientering till problemlösning, förmåga att integrera specifika färdigheter sektorn, dessa är de element som kännetecknar professionalism som krävs för hanteringen av innovativa företag och yrkesverksamhet inom tjänster, särskilt de av finansiell rådgivning och skatt.

UPPGIFTER OM KURSEN

Den Bachelor of Science in International Business Administration och Master of Science i Business Administration bildar proffs kunna arbeta i bolag med ett starkt fokus på internationella marknaden. Undervisningen leds av en stab av personal som har en stark relation med arbetslivet, bland annat ett teoretiskt och praktiskt tillvägagångssätt, som ger eleverna med specialistkompetens inom områdena företagsekonomi, förvaltning, organisation och innovation.... [-]


BA I Mode Design

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Rome

Kursen i Fashion Design syftar till att träna mångdesigners mångsidiga figur som ger de nödvändiga färdigheterna för att skapa en professionell profil som kan behärska både teoretiska och praktiska grundvalar och breda nivåer av självständighet och ansvar. [+]

Kursen i Fashion Design syftar till att träna mångdesigners mångsidiga figur som ger de nödvändiga färdigheterna för att skapa en professionell profil som kan behärska både teoretiska och praktiska grundvalar och breda nivåer av självständighet och ansvar.

Alla aspekter av yrket behandlas, från forskningstrender till utveckling av verkliga modersamlingar, förvärva de tekniker som behövs för att översätta elevernas kreativitet och stil till verkliga produkter och presentera dem för arbetslivet med möjligheten att täcka strategiska roller i modeområdet.

Banan är formad på ett sätt att träna en figur som kan professionellt designa en klädkollektion, komplett med skor, väskor och små lädertillbehör. Den tvärvetenskapliga bygger på utbildningskurser som förvaltas av lärare och branschfolk och undervisningsmetoder baserade på hantverk, teknik och hållbarhet.... [-]


Videoklipp

Link Campus University

Kontakt

Università degli Studi Link Campus University

Adress, rad 1 Link Campus University Via Nomentana, 335
00162 Rome, Lazio, Italien
Hemsida http://www.unilink.it/
Telefonnummer +39 06 4040 0201