Läs den officiella beskrivningenTa reda på vad som är rätt kurs för dig!

Kom och upptäck din framtid i modevärlden! Gå med i Ferrari Fashion School och bygga med oss ​​din yrkesmässiga framtid. Välj kursen "mått" för dig och testa din talang och din kreativitet. Ferrari Fashion School är ett sätt skola som förbereder nya huvudpersonerna i Fashion genom en högt specialiserad utbildning som överförs till hans studenter "veta" och "know how".

Ferrari Fashion School är ett sätt skola där är passionen att leverera konsekvent, ungdomar från hela världen, den energi och inspiration blir de bästa yrkesverksamma i morgon. Ferrari Fashion School upprätthåller förbindelser med konstant samarbete med många företag i modebranschen och studenter, nuvarande och redan examen, för att ge möjligheter till sysselsättning, utveckling och tillväxt i alla stadier av karriären. Att bli en del av detta sätt skola innebär att dela en hög nivå vägen och att tillhöra en enda grupp av erkända och eftertraktade proffs.

Sök vår webbplats information om professionella kurser och master stylist, modeillustration, mönster tillverkare, sömnad, mode Fotografi, Mönsterverktyg Cad 2D och 3D artist, och så många fler!

Vilka vi är

... Ferrari Fashion SchoolÄr en modeskola som har över 15 års erfarenhet av utbildning, förbereda och ge de nya stjärnorna i modevärlden. Utbildningen utvecklar Professionella kurser som gäller från 1 till 3 år och master Specialisering härkomst, Som syftar till bildande högt specialiserade siffror som är verksamma inom sektorn för mode och lyx.

Ferrari Fashion School ingår i registret över aktörer ackrediterad för utbildning regionen Lombardiet. Våra kurser är certifierade med Kvalitet ISO 9001: 2008För att garantera professionalism av den höga kvaliteten på utbildningen. De utbildningar beakta behovet av en mycket professionell förberedelse, där förvärv av tekniska färdigheter och metoder, blir det ett primärt målOch är möjligt tack vare förekomsten av ett stort antal workshops, seminarier och workshops, utöver jämförelsen med proffs som har arbetat i branschen och som vill förmedla sina erfarenheter och professionalism för studenter.

En stor uppmärksamhet ges till alla studenter genom en undervisningsmetod som erbjuder lektioner till särprägel och personliga utbildningar. Den nära relationen mellan utbildning och arbetsmarknad innebär att Ferrari Fashion School förbereder nytt dana aktiva spelare, tack vare samarbetet med Camera Nazionale della Moda i Milanomed Mode Platform Training System, Italienska modesystemet och tack vare direktkontakt med företag, Ateliers, stilistiska studier i Italien och utomlands. Skolan är aktiv i att främja unga talanger, föreslår inom läroplanen tvärvetenskapliga projekt och workshops med anknytning till världen av konst, mode, estetik, fotografering och kommunikationSamt erbjuda möjlighet till sina elever delta i internationella mässor, evenemang och modevisningar under Milan Fashion Week. Av denna anledning Ferrari Fashion School har viktiga samarbeten med internationella skolor och företag som Triennale i Milano, mode Training System Platform, den Ashcan Studio of Art i New York, Milano Mud Studio, Tiara International Academy och Academy of Communication Milan, Avon Cosmetics, Vibram, Les Hommes, och många andra, som erbjuder studenter många möjligheter till karriär och professionell utveckling.

.... inte en "skola", men en riktig "modeföretag" som utbildar framtida yrkesverksamma inom modevärlden ....

Modevärlden är alltid utvecklas och förändras och i allt högre grad söker ungdomar som har förvärvats under sin utbildning inte bara kompetens och teknisk kompetens på hög nivå, men också en strategi och en närmare arbetsmetod i arbetslivet och Aile företag.

Av denna anledning "vi trodde ett helt nytt sätt att göra utbildning och skiljer sig från traditionella normer. Våra studenter är placerade från dag ett i en dynamisk och multifunktionell miljö där det inte finns några klassrum, skrivbord, lärare osv .. men en miljö tänkt som en sann "Fashion Company": från "Office Style där Creatives och formgivare i Team arbetet med att utveckla och dra fler nya och innovativa idéer, Laboratoriet för modellering PackageDär expert och patient händer att utveckla och tillhandahålla prover av samlingar designade av våra designers, till mode~~POS=TRUNC slutlig och foto Set där fotografer, tillsammans med ett team av specialister (från Make-Up Artist, hårstylist, modeller och byråer etc ..) kan skapa verklig fotograferingar till hela samlingar.

Inlärnings hastigheten och kvaliteten på kurserna garanteras av flera faktorer:

  • Lektioner är individuella: läraren följer varje elev individuellt med full respekt för sin kreativitet och personlig smak.
Skräddarsydda program: Enligt studentens beredskap kan ställas in efter en konfrontation med läraren, ett program för undersökning "för att mäta."
<strong>Kropps f&ouml;rel&auml;sare:</strong> v&auml;ljs fr&aring;n de b&auml;sta proffs, som vill dela sina erfarenheter och professionalism, &ouml;verf&ouml;ring till v&aring;ra studenter "veta" och "know-how".
<strong>Test och &aring;terkommande kontroller:</strong> att utv&auml;rdera elevens framsteg och ingripa snabbt i h&auml;ndelse av sv&aring;righeter eller f&ouml;rsenat.
<strong>L&auml;romedel:</strong> avancerade och fullst&auml;ndiga och uppdaterade inneh&aring;ll, efter de senaste internationella trender och metoder. 
<strong>Arbeta i Team:</strong> att utveckla god samarbetsf&ouml;rm&aring;ga och erbjuder intressanta m&ouml;jligheter till diskussion med branschfolk.
<strong>Klassrum:</strong> klassrum &auml;r utrustade med moderna och professionella verktyg, som g&ouml;r det m&ouml;jligt f&ouml;r eleven att anv&auml;nda samma utrustning som sedan hitta i modev&auml;rlden.
<strong>M&ouml;jlighet att delta i workshops, seminarier och t&auml;vlingar</strong> alla v&aring;ra elever har m&ouml;jlighet att f&aring; tillg&aring;ng till insikter och f&auml;rdigheter och ett n&auml;ra samarbete med branschfolk.

Läroböcker och läromedel

Kursmaterialet består av läroböcker, dime och lag tillhandahålls gratis för alla våra studenter. Innehållet är fullständig och aktuell, efter de senaste internationella trender och metoder.

Dessutom alla elever ges möjlighet att använda biblioteket på skolan, där man kan konsultera texter och material som behövs för att utveckla en rad olika projekt under hela året.

Tillställningar

Milan har alltid setts som den obestridda huvudstad mode och erbjuder ett komplett evenemangskalender med anknytning till världen av modesystemet som äger rum under hela året.

Ferrari Fashion School Det är ett sätt skola som erbjuder sina studenter möjlighet att delta i evenemang och modevisningar under Milanos modevecka och besökande utställningar och museer samt de viktigaste mässor på den internationella scenen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Ferrari Fashion School

Huvudsyftet med kursen är att förbereda proffs som kan hantera hela produktionscykeln, från idéuppfattning till konkretisering, genom en personlig inlärningsväg. Kursen b ... [+]

Det är en komplett professionell figur som har de färdigheter som behövs för att designa och skapa en modesamling, framför allt tack vare möjligheten att översätta sin fantasi till linjer och färger.

Det är drivkraften för det team där han eller hon arbetar och ger talang för att skapa innovativa modeller och marknadens krav.

Fashion Designer jobbar med mode varumärken, med dem som utvecklar och bygger vävnader, med marknadsföringsexperter, med mönstertillverkare och skräddare, med modeller som bär sin samling, med de personer som ansvarar för showroom och fotografer.

Förutom intuition, kreativitet och precision måste en Fashion Designer veta hur man arbetar i team, hur man möter tidsfrister med hänsyn till kvalitets- och prissättningsstandarden för det företag han arbetar för.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelska
Heltid
20 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ferrari Fashion School

Fotokursen med modefotografispecialisering syftar till att träna en professionell figur som har djupa kunskaper och färdigheter inom modeområdet: en författare och en kon ... [+]

Fotokursen med modefotografispecialisering syftar till att träna en professionell figur som har djupa kunskaper och färdigheter inom modeområdet: en författare och en konstnär som har kreativa och designa färdigheter, tillsammans med en estetisk känslighet som syftar till mode och kan Använd den fotografiska bilden som en kanal för visuell kommunikation. Fashion Professional Fotograf kombinerar de tekniska kompetenserna med de kreativa och estetiska, med uppmärksamhet på uppfattningen och kommunikationen av livsstilar relaterade till mode.

Yrkesbutiker: I slutet av utbildningsvägen kan studenten arbeta inom modebranschens arbetssektorer: publicering, vi, tv, fotograferingsbyråer, efterproduktion, frilans, jobbar som fotograf, fotograf för fotografi, fotografering, konstnärlig konst Köpare, Studio Manager, Fotoredaktör.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ferrari Fashion School

Kursen illustrerar i detalj färg- och ritteknikerna genom att befria fantasin och skapa flera kläd- och tillbehörsmodeller. Kursen är komplett och låter studenten lära si ... [+]

Med tiden har modedesignerns siffra förändrats ganska mycket. Från och med andra efterkrigstiden, med industrialiseringen av mode, påverkar dess verksamhet den sociala och kulturella förändringen i vårt land, omvandlar sociala stämningar och vanor.

Modedesignern är idag inte någon som drar en samling, men den som skapar modetrender och förutspår ofta marknaden behöver genom sina stilistiska intuitioner.

En professionell siffra med stor teknisk kunskap om material, som ofta arbetar på konsulttjänster eller företag i nära kontakt med affärsområdet, prototyper, kvalitetskontroll och produktion.

Kursens mål

Kursen illustrerar i detalj färg- och ritteknikerna genom att befria fantasin och skapa flera kläd- och tillbehörsmodeller. Kursen är komplett och låter studenten lära sig insamlingens arbete och grafiska designmetod i alla sina steg: från studier av trender till modeskiss, från grafisk realisering via programvara (Adobe Photoshop och Illustrator), genom att gå igenom Studien av mode- och textilvaruhistoriens historia, tekniska blad och illustrationstekniker; Från studien av renderingstekniker till produktion av en portfölj.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
20 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska