ALCHIMIA Contemporary Jewellery School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Alchimia modern smyckeskola är regisserad av Lucia Massei. De expansiva tvååriga BFA- och MFA-programmen har utvecklats under mer än ett decennium av erfarenhet i nära samarbete med ett team av internationella lärare och rådgivare, alla ledare i sina respektive kreativa riker.

Alchimias mål är att lära eleverna att uttrycka sin kreativitet genom moderna smycken, utveckla högkvalitativa tekniska och teoretiska färdigheter. Genom att anta den tekniska utvecklingen i vår tid och de mest experimentella kulturella trenderna, uppmuntrar Alchimia sina elever att förbättra sina talanger. Dess fokus bygger på revision och antagande av traditionella tekniker och noga utvalda material kombinerat med experimentella och banbrytande tillvägagångssätt för att designa, undervisa studenter hur man förvandlar idéer och forskningsvägar i smycken och designobjekt och hur man får tillgång till arbetskontexten.

Eleverna av Alchimia är mentorerade och utbildade av ett team av experter inom smycken, design och bildkonst. Medan man använder sina egna erfarenheter som referens, lär lärare tekniker, tendenser och utveckling inom modern smycken och förhöjda framsteg i personlig kreativitet genom att erbjuda skräddarsydd vägledning och utvärdering under studenternas akademiska år.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

BFA-programmet i modernt smycke och smyckesdesign

Campusstudier Heltid September 2019 Italien Florence

Det tvååriga BFA-programmet erbjuder en omfattande grundning i samtida smycken och kroppsutsmyckning till de som saknar tidigare erfarenhet eller besitter smyckenskapande färdigheter på relativt kort tid. Kursen börjar med traditionella tekniker och färdigheter inom smyckets konstruktion och design och introducerar sedan eleverna till ny teknik, kreativ resursanvändning och materiellt uttryck för originalitet i design. [+]

Det tvååriga BFA-programmet erbjuder en omfattande grundning i samtida smycken och kroppsutsmyckning till de som saknar tidigare erfarenhet eller besitter smyckenskapande färdigheter på relativt kort tid.

Kursen börjar med traditionella tekniker och färdigheter inom smyckets konstruktion och design och introducerar sedan eleverna till ny teknik, kreativ resursanvändning och materiellt uttryck för originalitet i design.

Programmet är indelat i sex 14-veckors moduler som genom en utmanande men organisk fulldämpningsprocess ger en balanserad kombination av praktiska och teoretiska principer.

Inom ramen för Alchimias filosofi uppmuntrar programmet ett tillvägagångssätt för lärande som sammanfogar den teoretiska, den pragmatiska och den erfarenhet som krävs för att utveckla förtroende, skicklighet, kreativitet och fantasi. Det är skräddarsydd för varje elev individuellt, med lärare som tillhandahåller personlig coaching, och bygger på en rad olika yrkeserfarenheter, bland annat noggrant utvalda utflykter både lokalt och utomlands.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Piazza Piattellina 3/r
50124 Florence, Tuscany, Italien