Tel-Hai College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tel-Hai College erbjuder akademiska grundutbildning och examen som ligger i nivå med de ledande universiteten i landet och lockar begåvade studenter och forskare till norra periferin.

Introduktion

Tel-Hai College , inspirerad av sin grundare anda av banbrytande excellens och entreprenörskap, är en växande ledare för högre utbildning och vetenskaplig utredning i Israels norra Galilé.

Tel-Hai , med sitt unika Galilea-tecken, ligger i hjärtat av spektakulära landskap och har blivit ett nav som lockar utmärkta forskare och begåvade unga vuxna från hela Israel och runt om i världen. Tel-Hai läge, intill de olika ekosystemen i Hula-dalen, jordbruksfältet och fågelmigreringsvägarna längs Great Rift-dalen, speglar de främre samhällen som spridits längs Israels flyktiga norra gränser, sitt uppdrag att utforska och generera regionens resurser för att skapa akademi och vetenskap av global betydelse. Tel-Hai huvudområde inom disciplinområdet är erkänt 1996 som en självständig akademisk institution. Hälsa, miljö och bioteknik. Mycket av akademins bredd och vetenskapliga uthållighet härrör från dess strategiska anslutning till MIGAL - Galilee Research Institute i Kiryat Shemona. Tel-Hai är det enda högskolan i Israel som har ett associerat forskningsinstitut.

Uppdrag

Kollegiet utnyttjar områdets olika naturresurser för att skapa en utmärkt akademi och en innovativ vetenskaplig utredning som genererar tillväxt i Galiléernas samhällen. Tel-Hai drar talangfulla studenter och enastående fakulteter från Israel och världen och utnyttjar sin akademiska verksamhet för Galileins strategiska och ekonomiska utveckling.

Syn

Högskolan kommer att fungera som den akademiska och vetenskapliga ledaren för Galileen, som är engagerad i akademisk excellens, innovation och grundarna av grundarna.

värden

Tel-Hai utvecklar och upprätthåller en kultur av samarbete, kritisk diskurs, nyfikenhet, samtidigt som man letar efter ny kunskap och insikt. Högskolans ledning upprätthåller den akademiska friheten och yttrandefriheten hos alla individer i sin mitt.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtuell rundtur - Tel-Hai College

Platser

Kfar Giladi

Tel-Hai Academic College

Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, North District, Israel
Telefon
+972 4 8181785

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: