Tel Aviv University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Belägna i Israel, kulturella, ekonomiska och industriella centrum, ärTel Aviv University största universitet i Israel och den största judiska universitetet i världen. Det är ett stort centrum för undervisning och forskning, som består av nio fakulteter, 106 avdelningar och 90 forskningsinstitut. Dess ursprung går tillbaka till 1956, då tre små utbildningsenheter - The Tel Aviv School of Law and Economics, ett institut för naturvetenskap, och ett Institute of Jewish Studies - gick samman till universitetet i Tel Aviv.


Till en början knuten till Tel Aviv kommunen beviljades universitetet självständighet 1963, och dess campus i bostadsområdet avsnitt Ramat Aviv bildades samma år.

&nbsp

Tel Aviv University erbjuder ett omfattande utbud av studieprogram inom konsten och vetenskapen, inom sitt fakulteterna Engineering, exakta vetenskaper, biovetenskap, medicin, humaniora, juridik, samhällsvetenskap, konst och Management. Den ursprungliga 170-acre campus har utökats till att omfatta ytterligare 50 tunnland tarmkanalen, som nu utvecklas.

&nbsp

Universitetet har också akademisk tillsyn över Centrum för teknisk Design i Holon, det nya akademiska högskolan i Tel Aviv-Yaffo, och Tel Aviv Engineering College.

&nbsp

&nbsp

Inriktad på sociala aspekter

&nbsp

Förutom sina grundläggande forskning och utbildning, bidrar Tel Aviv University sin expertis till välfärden i samhället i stort, har en del i alla delar av nationella liv, samt adresser regionala och internationella frågor. Fakultetsmedlemmar tjänstgöra i Knesset och regeringen, i myndigheter, och i professionella organisationer och offentliga organ. Studenter uppmuntras lärare utsatta barn, frivillig service till äldre och stöd till samhället genom ett brett spektrum av sociala engagemang program, såsom TAU's omfattande Pris-Brodie initiativet i Jaffa.

&nbsp

Tel Aviv University är ledande med att fånga upp forskare och studenter som kom i massiv siffror från det forna Sovjetunionen.

&nbsp

&nbsp

En roll i fredsprocessen

&nbsp

Mellanösterns historia, strategiska studier, och sökandet efter fred är centrala frågor för Tel Aviv University forskare. Institutet för diplomati och regionalt samarbete, som grundades av Peres Center for Peace, det Armand Hammer fond för ekonomiskt samarbete i Mellanöstern, Moshe Dayan Center for Middle Eastern och afrikansk historia, Jaffee Center for Strategic Studies, den Tami Steinmetz Center för fredsforskning och Morris E. Curiel Center for International Studies respekteras informationskällor för statliga och privata institutioner, press och allmänheten. University forskare sätter sin expertis för att arbeta för fredsprocessen, som deltar i israeliska delegationer till fredssamtalen, och i gemensamma projekt med kollegor från grannländerna.

&nbsp


Vårda Jewish Studies

&nbsp

Tel Aviv University's Chaim Rosenberg School for Jewish Studies bedriver forskning i Bibeln, Talmud, hebreiska språket och litteraturen, judisk filosofi och historia av det judiska folket. Det finns forskning centra för den judiska median, Diaspora studier, sionistiska historien, och antisemitism forskning och kurser i judisk lag. Wiener Library, ett av världens största samlingar av Förintelsen och antisemitism, erbjuder ett omfattande lager av forskningsmaterialet.

&nbsp

&nbsp

Nå ut Overseas

&nbsp

Tel Aviv University har starka band med judiska samhällen i utlandet, som erbjuder program för judiska studier till lärare och studenter från USA, Frankrike, Brasilien, Argentina och Mexiko. TAU är också involverad i judiska särskild utbildning, forskning och undervisning i världen.

&nbsp

Skolan för utländska studenter ger unga människor från andra länder möjlighet att studera vid Tel Aviv University i ett år, en termin eller en sommar. Programmet är på engelska, innehåller ett brett utbud av kurser och erbjuder även möjligheten att bo och studera på kibbutz.

&nbsp

Andra studien möjligheter för studenter från utlandet är en Masterprogram i Middle Eastern Studies, en Masterprogram i biblisk arkeologi, Sommarnattens lag Program medsponsor Temple University Law School och TAU Buchmann juridiska fakulteten; det Sackler School of Medicine New York State / American Program, ett fyraårigt MD program ges på engelska, Medical Electives Program; Wharton-Recanati-INSEAD-York Project in Management, International Executive MBA Pro gram av fakulteten Management tillsammans med Kellogg School, Northwestern University, den internationella MBA-programmet, och High-Tech Management School.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BAs » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Kandidatexamen I El & Elektronik

Campusstudier Heltid Deltid 4 år October 2017 Israel Tel Aviv + 1 fler

Den B.Sc Program i Electrical & Electronics Engineering är avsedd för duktiga och kvalificerade studenter som söker en hög kvalitet och teknisk utbildning. [+]

Kandidatexamen i elektroteknik & Electronics Engineering Den B.Sc Program i Electrical & Electronics Engineering är avsedd för duktiga och kvalificerade studenter som söker en hög kvalitet och teknisk utbildning. Den specialiserade curriculum- visas av en framstående lärare i engelska - är uppbyggd kring en stark grundläggande kärna av matematik, fysik och ingenjörsvetenskap. Programmet ger en världsklass ramen för internationella och israeliska studenter att lära Elektroteknik och elektronik inom FoU och högteknologiska navet i hela Mellanöstern. Vad gör Electrical & Electronics Engineers gör? Engineers bedriva forskning, design, utveckla, testa och övervaka utvecklingen av elektroniska system och tillverkning av elektriska och elektroniska produkter och apparater. Från det globala positioneringssystemet som kontinuerligt kan ge plats för ett fordon till enorma eldrivna generatorer, elektriska och elektronikingenjörer är ansvariga för ett brett spektrum av tekniker. Elektriska ingenjörer designar även elsystem bilar och flygplan. Även om begreppen elektriska och elektronik ofta används omväxlande i den akademiska världen och industrin, traditionellt elingenjörer har fokuserat på produktion och leverans av kraft, medan elektronikingenjörer har arbetat med tillämpningar av el till styrsystem eller signalbehandling. Elektriska ingenjörer är specialiserade inom områden som kraftsystem teknik eller elektrisk utrustning tillverkning. Mission Målen för vårt Program är att ge studenterna möjlighet att avancera i sina valda karriärer inom näringsliv, akademi och offentliga institutioner, genom att göra omedelbara och betydande bidrag till området för elektroteknik och elektronik. Vi ger studenterna utbildning och praktiska verktyg för att ta ansvar för utveckling, konstruktion, tillverkning, användning och drift av anordningar och system. Ovanstående mål uppnås genom att... [-]

BA

Ba I Humaniora

Campusstudier Heltid 3 år October 2017 Israel Tel Aviv

Detta treåriga program, undervisas helt på engelska, ger studenterna grunden för en stark utbildning Liberal Arts samtidigt ge dem möjlighet att lyckas i en allt mer mångsidig och komplex värld. [+]

BA i Liberal Arts Detta treåriga program, undervisas helt på engelska, ger studenterna grunden för en stark utbildning Liberal Arts samtidigt ge dem möjlighet att lyckas i en allt mer mångsidig och komplex värld. Den är utformad för att motivera eleverna att utforska bortom enskilda discipliner, genom att erbjuda ett brett utbud av kurser inom olika områden av humaniora. Höjdpunkter LÄR Denna treåriga BA Programmet ger studenterna grunden för en stark utbildning Liberal Arts samtidigt ge dem möjlighet att lyckas i en allt mer skiftande, komplexa och dynamiska värld. Den är utformad för att motivera eleverna att utforska bortom enskilda discipliner, genom att erbjuda ett brett utbud av kurser inom olika områden av humaniora och samhällsvetenskap. FÖRSTÅ Samtidigt, TAU s Multidisciplinary Humanistiskt program säkerställer fokus genom att koncentrerad studie i våra sex stora områden: Mellanösternstudier, filosofi, litteratur, Israel och judiska studier, psykologi och psykoanalys, och digital kultur och kommunikation. Parallellt med sina kurser, studenter fördjupa sin förståelse av lokala och internationella frågor via studieresor i hela Israel. ANSÖK En Liberal Arts utbildning som den som medföljde vid TAU kombinerar exponering för ett brett spektrum av discipliner med en fördjupad studie av minst ett akademiskt fält. På så syftar den till att ge studenterna en rad olika analytiska verktyg; att utveckla sin intellektuella agility, kritiskt tänkande och kreativa krafter; och att utrusta dem med de etiska känslor som krävs för att leva i dagens komplexa samhälle. TJÄNST Humaniora studenter är att finna i en mängd olika yrken. Som många arbetsgivare nu... [-]