Technion International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Technion - Israel Institute of Technology är ett främst centrum för vetenskap, teknik och tillämpad forskning och ett av de ledande universitet för vetenskap och teknik i världen. Technion är ett offentligt universitet som grundades 1912 och är det äldsta universitetet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa med utsikt över Medelhavet.

Universitetet erbjuder unika grund- och forskarutbildningar inom vetenskap och teknik som undervisas på engelska. Institutet är rankat 1: a i Digital Education Worldwide (Times Higher Education), rankat 8: e universitet i världen för att producera Nobelpristagare och 7: e universitet i världen för Artificial Intelligence (CS Rankings).

Technion är en viktig källa till innovation och hjärnkraft som driver ekonomin. Technions kandidater representerar 70 procent av Israels högteknologiska arbetskraft. De etablerade Israels industriella infrastruktur, förstärkte dess tekniska försvarsförmåga och pionjärer inom dess teknikbaserade företag. Dessa fick landets rykte som världens ”Startup Nation”. Technion ligger på ett modernt campus och är hem för en framstående fakultet, bland dem tre nya Nobelpristagare, och en lång lista med anmärkningsvärda studenter inklusive ingenjörer, forskare, läkare, professorer och entreprenörer. Institutet har också erkänts som ett av världens ledande företagande ekosystem och blev den sjätte medlemmen i den prestigefyllda EuroTech Universities Alliance, ett nätverk av toppnivå forskningsbaserade universitet kända för sin vetenskapliga excellens och livliga innovationsekosystem.

Technion ligger i Haifa, den tredje största staden i Israel. Det har många restauranger, stränder och kulturella platser, samt en mångkulturell befolkning. Haifa är också hem för några av de största teknologiföretagen i världen, inklusive Apple (det enda FoU-centret utanför USA), Microsoft, Amazon och mer.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International övervakar alla Technions internationella akademiska program och stöder dess internationella initiativ och akademiska avtal med sina utländska partners över hela världen (med fler än 200 universitet och forskningsramar). Det tjänar alla inkommande och för närvarande inskrivna internationella studenter vid universitetet och främjar deras integration i Technion-samhället i stort.

Erfarenhetsteknologi och innovativt tänkande utomlands

Gå med i studenter från mer än 30 länder och välj från ett brett utbud av avancerade program för teknik, vetenskap och entreprenörskap och innovation. Som en del av din utomlandsstudieupplevelse gör dig redo för ett pulserande studentliv, bor i moderna sovsalar på campus, använder sig av Technions utmärkta idrottsanläggningar, lär dig hebreiska (valfritt) och deltar i spännande sociala och kulturella aktiviteter.

Akademiska program och forskningsmöjligheter på engelska

En mängd olika Technion-ackrediterade akademiska program och forskningsmöjligheter som undervisas helt på engelska erbjuds inom ett brett spännande område. Technions unika blandning av akademiker på hög nivå, tvärvetenskapliga attityder och praktiskt inlärningsstrategi, underlättade genom högkvalitativa fakulteter och banbrytande anläggningar, skapar inlärningsupplevelser som förbereder studenter att utmärka sig i deras framtida akademiska och professionella karriärer.

One-Stop-Shop för internationella studenter

Technion International tar hand om alla internationella studenttjänster, inklusive antagningar, akademisk administration, bostäder, rådgivning, orienteringsprogram och annan hjälp. Det organiserar också kulturella och sociala aktiviteter som inkluderar resor i Israel, en föreläsningsserie om israelisk kultur och mer.

Utgående studentutbytesprogram

Technion International hanterar alla institutets akademiska samarbetspartnerskap, som tillhandahåller supporttjänster för att hjälpa Technion-studenter att anmäla sig eller ingå i utbytesprogram utomlands.

Livstidsmöjlighet

Följ med oss till en oförglömlig möjlighet att lära oss nya sätt att närma sig moderna tekniska och vetenskapliga problem och utmaningar i Israel, rik på historia och för dess omöjliga vetenskapliga framsteg, och även känd som världens "Startup Nation."

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Platser

Haifa

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Haifa, Haifa District, Israel

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium