College of Law & Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under de senaste 20 åren har College of Law and Business (CLB) tillägnad sig att förbereda nästa generation av israeliska advokater och affärsmän för utmaningar inför det 21: a århundradet. Vi har kombinerat högsta nivåer av akademisk excellens med starkt fokus på både social och global uppsats för att odla ledare som mästar värderingarna av excellens, professionalism och mänskliga rättigheter.


CLB känner igen vikten av internationell erfarenhet och global exponering inom affärs och juridiska områden och erbjuder därför en unik serie engelskaprogrammen utöver utbildningsutbytesprogram med partneruniversiteter över hela världen, alla dedikerade till att förbereda studenterna för att möta utvecklande och dynamiska globala utmaningar .

En annan viktig aspekt är CLB-strategin mot ett starkare samhälle med lika möjligheter . Eleverna deltar i juridiska kliniker, handledningsprogram och mentoraktiviteter, som får praktisk erfarenhet samtidigt som de påverkar samhället positivt.

CLB stoltserar stolt med en mångkulturell och mångsidig studentkropp, personlig vård och en vänlig och stödjande miljö - vilket gör att varje elev uppnår sitt personliga bästa. När studenterna lämnar våra dörrar är de fullt utrustade för att skaffa sig examen eller ta sig på den professionella arenan, där våra akademiker tjänar bland de högsta lönerna i Israel.

CLB-fakultetsmedlemmar är ledare inom sina branscher, och har förvärvat sina doktorsexamen och har fördjupat sina doktorsavhandlingar på de finaste universiteten i världen, inklusive Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago och Oxford. De är en integrerad del av den livliga akademiska arenan på CLB, där spännande forskning, stimulerande workshops, akademiska publikationer och internationella konferenser äger rum.

Platser

Ramat Gan

Address
Derech Ben Gurion 26, Ramat Gan
5110801 Ramat Gan, Tel Aviv-distriktet, Israel
Telefon
+972 - 3 - 6000800