Läs den officiella beskrivningen

Under de senaste 20 åren har College of Law and Business (CLB) tillägnad sig att förbereda nästa generation av israeliska advokater och affärsmän för utmaningar inför det 21: a århundradet. Vi har kombinerat högsta nivåer av akademisk excellens med starkt fokus på både social och global uppsats för att odla ledare som mästar värderingarna av excellens, professionalism och mänskliga rättigheter.


CLB känner igen vikten av internationell erfarenhet och global exponering inom affärs och juridiska områden och erbjuder därför en unik serie engelskaprogrammen utöver utbildningsutbytesprogram med partneruniversiteter över hela världen, alla dedikerade till att förbereda studenterna för att möta utvecklande och dynamiska globala utmaningar .

En annan viktig aspekt är CLB-strategin mot ett starkare samhälle med lika möjligheter . Eleverna deltar i juridiska kliniker, handledningsprogram och mentoraktiviteter, som får praktisk erfarenhet samtidigt som de påverkar samhället positivt.

CLB stoltserar stolt med en mångkulturell och mångsidig studentkropp, personlig vård och en vänlig och stödjande miljö - vilket gör att varje elev uppnår sitt personliga bästa. När studenterna lämnar våra dörrar är de fullt utrustade för att skaffa sig examen eller ta sig på den professionella arenan, där våra akademiker tjänar bland de högsta lönerna i Israel.

CLB-fakultetsmedlemmar är ledare inom sina branscher, och har förvärvat sina doktorsexamen och har fördjupat sina doktorsavhandlingar på de finaste universiteten i världen, inklusive Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago och Oxford. De är en integrerad del av den livliga akademiska arenan på CLB, där spännande forskning, stimulerande workshops, akademiska publikationer och internationella konferenser äger rum.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

College of Law & Business

Handelshögskolan (CLB) har för avsikt att förbereda studenterna att bli ledare i den globala ekonomin. Vårt rigorösa studentcentrerade lärande program använder erfarenhet ... [+]

Handelshögskolan (CLB) har för avsikt att förbereda studenterna att bli ledare i den globala ekonomin. Vårt rigorösa studentcentrerade lärande program använder experientiellt lärande och verkliga fall med målet att utveckla problemlösande och kritiska tänkande färdigheter för nästa generation av företagsledare. Våra studenter är omgivna av en varm och stödjande miljö som gör det möjligt för dem att uppnå sin fulla potential.

Vid CLB studerar studenter i hjärtat av "Start-Up Nation" som Israel kallas vanligt. Israels internationella ledarskap inom innovation, R

Varför CLB?"Start-Up" Nation

CLB: s program fokuserar på drivkrafterna för innovation, hållbarhet och teknik i hjärtat av "Start Nation". Som en del av programmet samverkar studenter med ledande globala teknikföretag som opererar i Israel, såsom Intel, Google, ISCAR, Teva och Naan Dan Jain Irrigation. Programmet innehåller gemensamma projekt med "start-up" teknikföretag och möjligheter för studenter att utveckla sin egen "start-up" i CLB Eco-Hub Incubator i sitt sista år av programmet.... [-]

Israel Ramat Gan
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

College of Law & Business

College of Law and Business Undergrad Biz and Law degrees

Address
Derech Ben Gurion 26, Ramat Gan
5110801 Ramat Gan, Tel Aviv District, Israel
Webbplats
Telefon
+972 - 3 - 6000800