Läs den officiella beskrivningen

Varför välja oss

Du kanske har många val inför dig, men innan du bestämmer var du ska gå för att slutföra din grundutbildning, forskarutbildning eller yrkesmässiga kvalifikationer, här är några av anledningarna till varför du bör välja Independent College Dublin:

Eftersom vi är fast beslutna att akademisk excellens

Vi är fast beslutna att ge alla våra elever med en givande, professionell och karriär-fokuserad utbildning av högsta kvalitet. Våra lärare är fast beslutna att upprätthålla akademisk excellens inte bara genom bra undervisning utan genom personligt, individuellt stöd.

Eftersom vår undervisning är oöverträffad

Våra föreläsare och handledare är bland de mest respekterade akademiker inom sina områden. Klasserna är små så att alla kan bidra till debatt och diskussion och ingen blir kvar.

Eftersom våra resultat är några av de bästa i landet

Studenter vid Independent College Dublin har uppnått några enastående resultat. Till exempel har vår Law Society FE1 Prep kursen blivit den största och mest framgångsrika i Irland, som producerar 28 individuella första placerade priser och vinnare av Overend Scholar för högsta betyg under de senaste 5 åren (2009/2010/2011/2012/2013) .

Eftersom vi är i hjärtat av en pulserande stadskärna

Oberoende College Dublin har ett perfekt läge för studentlivet i Dublin: Vi är mitt i centrum av staden, omgiven av kulturella, akademiska och fritidsattraktioner. Den college campus har 22 föreläsningssalar över 28.000 kvm fötter undervisningsutrymme.

Eftersom detta är en idealisk inlärningsmiljö

Våra föreläsningssalar är specialbyggda för att erbjuda det bästa i komfort, stil och teknik: de är alla luftkonditionerade och har trådlöst höghastighetsinternet och nätverk tillgång tillsammans med den senaste presentationen och videokonferensutrustning.

Eftersom din examen kommer att vara internationellt erkända

Oberoende College Dublin program valideras till högsta standard både nationellt och internationellt. Din nya kvalifikationer står för akademisk prestation, utan även en djupare förståelse av ditt ämne i praktiken och detta värderas högt inom ditt område.

Eftersom du kommer att njuta av din tid här

Oavsett ämne och kvalifikationer du väljer lovar vi att du kommer att ha en intressant och tankeväckande erfarenhet av lärande där du kommer att se fram emot varje klass. Din studentlivet kommer att berikas inte bara av college och kursen, men med nya vänner, kollegor och en underbar stad.

Business fakulteten vid Independent College Dublin

Business fakulteten vid Independent College Dublin är tillägnad tillhandahållandet av högsta kvalitet utbildning för att ge studenterna möjlighet att möta de utmaningar som den snabbt föränderliga och allt mer globaliserade värld affärer. Eleverna erbjuds ett växande utbud av ackrediterade utvecklingsprogram Grundutbildning, Forskarutbildning och Continuing Professional som är utformade för att möta nuvarande och framtida akademiska och karriär behoven hos dagens företag professionell.

Dessa program är utformade för att ge flexibel tillgång till studenter och till professionella affärsmän som vill etablera en fast grund i affärsstudier områden, eller som vill förbättra sina karriärmöjligheter och specifika affärs färdigheter genom att komma åt mest up-to-date teori och öva på sina utvalda affärsområden.

Våra affärs kurser i stort sett erbjuds på våra välutrustade lokaler i centrum av Dublin, i en levande, vänligt, progressiv och kosmopolitisk miljö. Förutom en hög akademisk standard och relevans, lägger vi stor vikt på elevernas välbefinnande, och säkerställa på ett personligt plan att alla som studerar hos oss får maximalt värde från lärandet.

Ett antal av våra program jämföras med professionella ackrediterings och undantagskrav och vår Masters ram för kvalifikationer ger möjlighet att få iscensatt forskarutbildning i en takt som lämpar sig för varje enskild elev.

Medan vårt lärande och undervisning betonar vikten av att förstå teorin Företagsekonomiska institutionen som disciplin, våra affärskurser bygga detta med betydande användning av handlingscentrerad erfarenhetsbaserat lärande, "verkliga livet" fallstudier, laget inlärningsprojekt och individuella "live "forskningsprojekt anpassade till individuell karriärutveckling.

Programmen inom Business fakulteten kompletteras av en rad andra skräddarsydda program som är utformade för att tillgodose behoven hos särskilda affärs- och kommersiella sektorer SMF, och andra i den privata eller den offentliga sektorn. Vi diskuterar gärna vissa områden av special bestämmelse direkt med driftsättning kunder.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Independent College Dublin

De viktigaste målen för denna marknadsföring examen är att tillhandahålla en omfattande pedagogisk ram som omfattar de krav och drift av alla aspekter ... [+]

De viktigaste målen för denna marknadsföring examen är att tillhandahålla en omfattande pedagogisk ram som omfattar de krav och drift av alla aspekter av marknadsföring och försäljning funktioner i företagens organisationer och de stora förändringar som sker i deras teori och praktik. Den marknadsfunktion, i synnerhet, har varit föremål för betydande förändringar under senare år genom olika utvecklingar, till exempel tillväxten av viral marknadsföring, sociala nätverk och relaterade utvecklingen. Ett viktigt syfte med programmet är att ge studenterna en solid grund av kunskap och färdigheter för att göra det möjligt för dem att bli effektiva marknadsförare i denna föränderliga miljö.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Independent College Dublin

Både redovisning och finansiering är centrala komponenter i försäkring framgång för varje affärsenhet. Vårt utbildningsprogram ger varje elev med en fördjupad kunskap om ... [+]

Både redovisning och finansiering är centrala komponenter i försäkring framgång för varje affärsenhet. Vårt utbildningsprogram ger varje elev med en fördjupad kunskap om området för redovisning och finansiering samt de praktiska färdigheter, som båda är väsentliga i den snabbt föränderliga och mycket konkurrensutsatt värld av företag. Detta i sin tur skapar sedan ett antal möjligheter till avancemang inom en hel rad organisationer.

Programmet bygger på sedan länge etablerade och väl erkända kärnkompetens inom Oberoende College i leveransen av och högsta kvalitet redovisning och finansiering undervisning. Detta har underlättat utvecklingen av starka kopplingar till de viktigaste yrkesredovisningsorgan; som ett resultat detta har möjlig undantag från Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Independent College Dublin

Den BABS svit av program utrustar eleverna med kritiskt tänkande och modern action centrerad undervisning på viktiga affärsfunktioner och utbudet av kärnan ... [+]

Den BABS svit av program utrustar eleverna med kritiskt tänkande och modern action centrerad undervisning på viktiga affärsfunktioner och utbudet kompetensbas som krävs för att lyckas i den krävande och ständigt föränderliga näringslivet.

Programmet är uppbyggt på ett sätt som ger varje elev möjlighet att studera för en specialist Honours examen i företagsekonomi. Tre specialist väg utmärkelse alternativ erbjuds för slutförandet av Honours Business Degree.

Dessa väg studiealternativ är: - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (som specialiserat sig på marknadsföring) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (som specialiserat sig på redovisning och finansiering) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (specialiserat i Management och HR) Viktigt varje elev har möjlighet att betona deras val av studie och framåt från den första till den andra och tredje året av studier med denna företagsekonomi examen. Individer har därför stor flexibilitet i valet av affärsstudier ämnen och i planeringen av utvecklingen av sina egna individuella grund verksamhet utbildning. När de framsteg genom programmet varje elev har möjlighet att fatta välgrundade beslut om deras växande personliga affärsområden intresse och affärskompetens och kan matcha dessa till deras val av affärsstudier ämnen och deras professionella karriär avsikter.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska