Code Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kickstart din karriär idag med vårt högskolans kreditvärderade startläger. 88% av våra studenter är anställda inom 6 månader.

Tänk på en karriärbyte?

Steg 1: Är kodning för dig?

Ta vår gratis 5-dagars kodningsutmaning - bara en timme videobaserad teori och praktisk lärande varje dag. Vi stöder dig genom vår Facebook-grupp och med praktisk handledning.

Steg 2: Få kvalificerad

Våra skräddarsydda, strukturerade tidslinjer betyder att du kan ägna dig åt heltidsstudier, eller om du arbetar, har du upp till 60 veckor för att slutföra kursen. Vårt studiestöd kommer att erbjuda den hjälp du behöver för att hålla dig på rätt sätt och uppnå dina mål.

Steg 3: Få ditt drömjobb

Dra nytta av våra nära förbindelser med tekniska arbetsgivare för att planera ditt nästa steg. Vi ger dig kontinuerligt stöd, råd och handledning efter att du har examen.

Varför välja Code Institute ?

1. Högskolepoäng

Du kommer att få ett diplom i mjukvaruutveckling kreditbetyg av Edinburgh Napier University när du examen. Vi är det enda universitets kreditvärderade kodningsstugan i Europa.

2. Bevisna resultat

88% av de utexaminerade är anställda inom 6 månader. Våra kurser är utformade för att kickstart din karriär och hjälpa dig att landa ditt drömjobb som utvecklare.

3. Glödande recensioner

" Code Institute katapulerade min karriär." Andres Correa "En av de bästa besluten jag någonsin har gjort." Patrick Monks

4. Karriärberedskap

Allt är skräddarsytt för att öka din anställbarhet, inklusive nätverkswebbplatser med arbetsgivare och Industry Advisory Council validering av vår teknik och språk.

5. Nybörjare vänlig

Ingen kodning erfarenhet? Vår Stream Zero introduktionsmodul kommer att utrusta dig med den kunskap du behöver för att slå marken i gång när du börjar kursen.

6. Flexibelt lärande

Studera vid en tidpunkt och plats som passar dig. Vår skräddarsydda strategi innebär att du kan ägna dig åt heltid eller deltid studie. Vårt studentstöd kommer att ge den hjälp du behöver för att hålla dig på rätt spår och uppnå dina karriärmål inom en överenskommen tidsram.

Platser

Svart sten

Address
1st Floor, Block 8 Blackrock Business Park, Carysfort Ave
Svart sten, County Dublin, Irland

Program

Skolan erbjuder också: