Läs den officiella beskrivningen

Indonesien Internationella institutet för Life Sciences (I3L) är en internationell högskola fokuserad inom life science med sex utbildningar som deras huvudpelare, nämligen Biomedicin, bioinformatik, Bioentreprenörskap, bioteknik, Livsmedelsvetenskap, Och Livsmedelsteknik. I3L också har satellit forskning och förskott laboratorier där studenten kan bedriva sin laboratorieverksamhet uppdrag eller delaktiga i forskningsverksamheten. Med stöd av trippelhelixar koncept som omfattar den akademiska världen, skapar forskning och industri samarbete en unik punkt I3L som den ledande internationella life science institution i Indonesien. I3L ligger i Jakarta, Huvudstad Indonesien. Upptagen med topp nationell och internationell fakultet och personal, I3L kan stödja Internationella studenter att bedriva sin kandidatprogrammet, praktik eller sommarpraktikprogram och kan bidra till utbildningsverksamhet och hållbarhet programmet.

I3L har ett starkt fokus på aspekter införandet av de nya färdigheter kunskaper, affärsskapande och det är kompetens, studenternas medverkan i verkliga internationella forskningsprojekt, vägar till handel, forskning och innovation, student exponering och utflykt till industrier, språk och kultur utbildning och kvalitet livserfarenheter bland annat.

10 skäl du bör gå I3L

Top Quality inlärningsmiljö - Skräddarsydda klassrum, laboratorier och forskningscentra, alla utrustade med världsklass state-of-the-art anläggningar som är unika i regionen. Forskning Ledarskap - I3L fakulteten har fler publikationer och citeringar än någon annan forskningscentrum av något slag i Indonesien. Top Akademiska partnerskap - I3L elever kan gå för studier-utomlands program och delta i forskningssamarbete med sina kamrater på ledande biovetenskap universitet internationellt. Fokus för entreprenörskap och innovation - Ett ​​fokus innovation inbyggd i alla delar av en I3L utbildning, och eleverna uppmuntras att utmana konventionell visdom och engagera sig i utformningen av nya idéer. I3L Science Park - I3L Science Park ansluter begåvade studenter med expertråd och kapitalkällor för att möjliggöra dem för framgångsrikt företagande. Internationalisering - I3L har det högsta antalet internationell fakultet, akademiska samarbeten och forskningssamarbeten i Indonesien. Industri Integration - Alla studenter vid I3L delta i verkliga industriella projekt som en del av sin utbildning. Global Karriärmöjligheter - Studenterna har en unik möjlighet för internationell karriär placering genom I3L är globalt sammanlänkade Career Center. Personlig pedagogik - Studenter vid I3L interagera med vår högsta kvalitet fakultet i personligt klassrum och utnyttja de senaste pedagogiska metoder, bland annat blended learning och globalt sammanlänkade klassrum. Holistic lärande - Studenter vid I3L delta i att bygga upp kompetens utanför klassrummet genom fritidsaktiviteter, bland annat diskuterar och dialektik, politik ingång allmänheten och olika gästföreläsningar av internationella tänkare.

Om Indonesien och Jakarta Enchanting Indonesien

Indonesien är det största landet i Sydostasien. Som ett utvecklingsland, har Indonesien över 250 miljoner invånare. Som världens största skärgård med mer än 17,508 öar och Indonesien har en av de längsta kusterna i världen med ett antal stränder och ön resorts.

Indonesien består av minst 300 etniska grupper, spridda över en 1,8 miljoner km2 stort område på 6000 bebodda öar. Detta skapar en kulturell mångfald, förvärras ytterligare av hinduiska, buddhistiska, muslimska och europeiska kolonialistiska influenser.

Indonesien är hem till ett rikt utbud av livsstil som sträcker sig från den ultra landsbygden i nära samklang med naturens element till ultramoderna jämförbar med någon storstäder i världen.

Omvandlingen av indonesiska ekonomin:

Indonesien står inför en spännande och utmanande omvandlingen av sin ekonomi 2015 - Regional ekonomisk integration 2015 (ASEAN ekonomiska gemenskapen)

Indonesien Idag 2030

Världsekonomin Ranking 16th 7:e

Konsumerar klass 45 miljoner 135 miljoner

Befolkningen i städer / BNP 53% / 74% 71% / 86%

Utbildad arbetskraft 55 miljoner 113 miljoner

Marknadsmöjligheter $ 0,5 biljoner $ 1,8 biljoner

Vibrerande Jakarta - Indonesien Nationella och Business Capital Välkommen till vår spännande mega-stad! Samtidigt som många kulturella intressen unika för vår stad och Indonesien är Jakarta ett spretigt kosmopolitisk stad som erbjuder mer kultur, nöjen, shopping och sightseeing än alla andra platser i Indonesien. Sprider sig över en yta på mer än 650 sq.km (410 kvm miles).

Ekonomin är starkt beroende finansiella tjänster, handel och tillverkning. År 2009, 13% av befolkningen hade en inkomst per capita på över US $ 10.000 (Rp 108 miljoner). Officiellt är Jakarta inte en stad, utan snarare en provins med särskild status som huvudstad i Indonesien. Det ges mycket som alla andra indonesiska provinsen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Politiken för den indonesiska regeringen maten är inriktad på att uppnå livsmedelssuveränitet och fokusera på - bland annat - att öka tillgången till mat, kvalitet matdis ... [+]

Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap

Politiken för den indonesiska regeringen maten är inriktad på att uppnå livsmedelssuveränitet och fokusera på - bland annat - att öka tillgången till mat, kvalitet matdistribution, förbättra livsmedels tillgänglighet och förbättra livsmedelskonsumtion kvalitet och näring. Mat måste vara tillgängliga i tillräcklig mängd, säker, näringsrik, god kvalitet och prisvärda av samfundet för att möta näringsbehov för en sund och välmående liv. På global nivå är behovet av tillräcklig kvalitet, säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel ökar också. Det finns en enorm efterfrågan på livsmedel för att stödja livsstil samhället utvecklas och utvecklingsländer. Livsmedelsindustrin i Indonesien och i världen växer snabbt för att möta sådana krav. I linje med detta, beslutsfattare och tillsynsorgan i livsmedel måste uppdateras med utveckling för att säkerställa hälsan hos allmänheten. Därför är det mycket som krävs personal med kompetens inom livsmedelsvetenskap som har möjlighet att producera livsmedel, för att mäta kemiska, fysikaliska och mikrobiologiska egenskaper av livsmedel, för att garantera livsmedelssäkerheten, och att ha innovation i livsmedelsvetenskap genom tvärvetenskapliga metoder. ... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelska
Heltid
3.5 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Bioteknik är en disciplin som sitter i skärningspunkten mellan biologi och teknik. Det har vuxit fram som en viktig bidragande orsak till utvecklingen av biovetenskap, så ... [+]

Kandidatexamen i bioteknik

Bioteknik är en disciplin som sitter i skärningspunkten mellan biologi och teknik. Det har vuxit fram som en viktig bidragande orsak till utvecklingen av biovetenskap, såsom ökad produktivitet i jordbruket, genombrott i människors hälsa och sjukvård, och nya lösningar på miljöproblem. Bioteknik i dag omfattar kunskapsområden, såsom processdesign, konstruktion, modellering och kontroll, rekombinant DNA-teknik, cellbiologi, mikrobiologi och biokemi.

Bioteknikprogrammet vid Indonesien International Institute for Life Science (I3L) fokuserar på gränssnittet mellan kemi, biologi, medicin och teknik, bedömningar av de verkliga tillämpningar av bioteknik, och juridiska och affärsmässiga aspekter i samband med den globala djupgående utveckling av biobaserade företag. Vår unika metod är utformad för att ge studenterna en solid grund i biovetenskap, hands-on bioteknik kompetens, en grundlig förståelse av omfattningen och konsekvenserna av bioteknik, och ett globalt perspektiv på utvecklingen av den biotekniska industrin.... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelska
Heltid
3.5 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Den bioentreprenörskap programmet vid Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) är ett unikt tvärvetenskapligt program som kombinerar grundläggande kunsk ... [+]

Kandidatexamen i bioentreprenörskap

Den bioentreprenörskap programmet vid Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) är ett unikt tvärvetenskapligt program som kombinerar grundläggande kunskaper och färdigheter forskning inom biovetenskap med praktiska entreprenörs ledarskap och företagsledning färdigheter. Målet med detta program är att utbilda nästa generation av bio-entreprenörer som kan integrera vetenskapliga och entreprenörs ledaregenskaper till kommersialiseringsprocessen av innovationer inom life science. Från bio-apotek till bioraffinaderiet, är avgörande för att främja en sundare och mer hållbar framtida utveckling av en kunskapsbaserad bioekonomi genom att påskynda kommersialiseringen av life science-teknik. ... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelska
Heltid
3.5 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

I en tid där stora dataanalys är en integrerad del av framgångsrika befintliga företag och nya entreprenörsinitiativ, som lanserades den indonesiska International Institu ... [+]

Kandidatexamen i bioinformatik

I en tid där stora dataanalys är en integrerad del av framgångsrika befintliga företag och nya entreprenörsinitiativ, som lanserades den indonesiska International Institute den första kandidatexamen (S1) Bioinformatik program i Asean 2014. Bioinformatik är ett område som hanterar stora mängder data som genereras inom biomedicin, bioteknik, livsmedel vetenskap och livsmedelsteknologi och många andra. Moderna BioInformatics inte bara titta på gener, men har utvidgat sitt verksamhetsfält till beräkningsbiologi, proteomik, metabolomik, och nu senast Microbiomics.

BioInformatics på I3L har en integrerad klassrummet till ansökan tillvägagångssätt där eleverna kommer att tillämpa kunskap till verkliga projekt antingen som erbjuds hos I3L eller vid partnerinstitut. Exempel på detta är: 1. Fylogenetisk analys av den rika biologiska mångfalden i Indonesien både på land (I3L) samt den marina biologiska mångfalden (samarbete med University of Unpatti, Ambon).... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelska
Heltid
3.5 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Food Technology är en gren av livsmedelsvetenskap som behandlar den faktiska produktionsprocesser för att göra livsmedel. För att uppfylla och bibehålla sin näringskvalit ... [+]

Kandidatexamen i Food Technology

Food Technology är en gren av livsmedelsvetenskap som behandlar den faktiska produktionsprocesser för att göra livsmedel. För att uppfylla och bibehålla sin näringskvalitet, måste maten vara både säkert produceras och säkert levereras till konsument. Detta kräver processteknik för att omvandla råvaror till livsmedel samt teknik bevarande för att öka hållbarheten på livsmedel.

Livsmedelsindustrin är mycket konkurrenskraftig och är i ständig förändring för att möta konsumenternas krav och använda tekniska innovationer. Modern avancerad teknik möjliggör produktion av hälsosamma och säkra livsmedel, som är i stånd att uppfylla de krav som dagens snabba konsumentdriven ekonomi. Många av dessa tekniker är nu anpassad till Indonesiens snabbt växande livsmedelsindustrin, och det finns fortfarande ett behov av nya lösningar för att stärka konkurrenskraften för Indonesiens livsmedels- och dryckesindustrin, som lovar en spännande framtid för studenter i livsmedelsteknik området. Industri och regeringarna behöver högt kvalificerad personal som kan kombinera kunskap om mat vetenskap och teknik med en förmåga att tillämpa och upprätthålla system avancerade kvalitet uppfyller internationella förväntningar.... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelska
Heltid
3.5 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

i3L - Indonesia International Institute for Life Sciences

i3L – Your Future Starts Here