Triatma Mulya Stenden

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Stenden University

Ackrediterade holländska BBA grader (holländsk utbildning rankas bland de bästa i världen)

Betalda praktikplatser (Worldwide, till exempel, USA, Förenade Arabemiraten, Kryssningsfartyg), i allmänhet leder till omedelbar anställning

8 Stenden campus i 5 länder, studera ett år i Nederländerna

Internationella studenter och personal, personlig coaching och karriärutveckling

Mission

Frigöra potentialen i studenter, personal och omgivande samhällen

Vision

Tjänar till att göra en bättre värld

Stenden

Vårt mål är att utveckla unga yrkesverksamma att bli autentiska ledare och problemlösare, beredda att delta i mångkulturella miljöer och snabbt föränderliga marknadsplatser. Personlig vägledning och ett starkt fokus på praktisk inlärning spelar en viktig roll i de utbildningar som erbjuds på Stenden. Dessutom kommer du att få många möjligheter att utveckla dig själv som en individ, att kunna få ut det mesta av sig själv och att utöka din horisont.

Stenden University Bali grundades 2009 och är en del av Stenden University of Applied Sciences, en holländsk offentlig institution med mer än 100 års erfarenhet av utbildning, som har utvecklats till en global universitet med mer än 11.000 studenter med mer än 100 olika nationaliteter över sina campus i Bali, Nederländerna, Sydafrika, Qatar och Thailand. Vårt globala nätverk ger dig många möjligheter att studera delar av programmet utomlands för att utöka din horisont. Vid Stenden University Bali alla ämnen undervisas på engelska av lärare från olika delar av världen. Våra studenter utgör en blandning av nationaliteter, skapa en verkligt mångkulturell studiemiljö.

12 skäl för att göra Stenden University Bali "Ditt val" av internationell högre utbildning!

Studera ett år i Nederländerna Studera i Bali - Indonesien är ingen. 1 turistmål Prisvärda terminsavgift Säker & prisvärd kvalitet boende nära campus Den nederländska läroplan (visas helt på engelska) Hög kvalitet praktisk inlärningsmiljö (t.ex., Alila Hotels and Resorts) Ackrediterad Dutch BBA examen (holländsk utbildning rankas bland de bästa i världen) Personlig coaching och karriärutveckling Betalda praktikplatser (Worldwide, till exempel USA, UAE, kryssningsfartyg), i allmänhet leder till omedelbar anställning 8 Stenden campus platser i 5 olika länder Internationella studenter och personal Innovativa problembaserat lärande koncept

Campus och faciliteter

Campus Stenden University Bali ligger i den södra regionen av ön, den största turistområde där kan hittas de flesta hotell, restauranger och butiker. Campus ligger i ett lugnt område i Dalung, i ett område där många utbildningsinstitutioner finns. Stränderna i Seminyak och Canggu är bara 20 till 30 minuters bilresa från campus. På campus kommer du att välkomnas i en trevlig, professionell studiemiljö med en vänlig, familj som atmosfär. Att vara baserade i Bali inte bara ger dig möjlighet att studera i ett av de mest populära turistmål runt om i världen, men det ger också en inspirerande miljö, med sin fantastiska natur och unika hinduiska religionen. Ovanpå detta är Bali anses vara en av de mest välkomnande platser som du kommer att uppleva och är en relativt säker och prisvärd plats att leva.

Stenden University Bali har alla state-of-the-art faciliteter du behöver för professionell lärande:

Hörsal; klassrum Mötesrum (PBL rum) Datorlabb Biblioteket (och digitala bibliotek) Vinprovning lab Utanför loungen; Matsal meditation rum

Alla rum är luftkonditionerade och det finns trådlöst internet i hela campus. Våra studenter och personal utgör en blandning av nationaliteter, skapa en verkligt mångkulturell studiemiljö.

Studentliv

Medan du studerar på Stenden, varför inte utöka din erfarenhet och utveckla dina färdigheter genom att gå våra fritidsaktiviteter? Bli medlem i Student fullmäktige och utveckla dina organisatoriska och ledaregenskaper och organisera alla typer av aktiviteter för dina kurskamrater (partier, futsal, utflykter, etc.). Eller, om du vill ha deltar i marknadsföring och kommunikation, varför inte gå med i Stenden Promotion Team som hjälper marknadsavdelningen främja Stenden genom mässor och evenemang. Engagera dig i vår internationella studenter och personal gemenskap som har över 15 olika nationaliteter!

Studiestart Vecka

För våra nya studenter organiserar vi en studiestart vecka. Detta är en introduktionsvecka att lära känna dina medstudenter, campus och pedagogiska metoder; genom att gå alla slags roliga teambuildingaktiviteter, studiebesök och workshops. Införandet vecka startar en vecka före starten av programmet, så se till att du anländer på Bali i tid för att inte missa detta enastående tillfälle! Det finns inga extra kostnader.

Platser

Denpasar

Address
Triatma Mulya Stenden
Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya,
Dalung, Kuta Utara Badung,
Bali

80361 Denpasar, Bali, Indonesien