The National Management School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

National Management School startades i Indien, av en grupp professorer från olika amerikanska universitet som ville erbjuda American kvalitet högre utbildning i Indien, Vid prisvärda avgifter. NMS började med avsikt att ge managementutbildning. Därefter andra program tillsattes, och The National Management School i dag är en innovatör inom ge amerikansk stil högre utbildning i Indien, på både grundnivå och avancerad nivå.

NMS erbjuder en 2 + 2 amerikanska kandidatexamen program i Indien och är den första i sitt slag! 2 år spenderas studerar i Indien och sedan en överföring till NÅGON skola i USA för resterande 2. 2 + 2 American kandidatexamen erbjuds i Indien av The National Management School i samarbete med Broward College, Florida.

Fördelar med 2 + 2 Amerikanska Kandidatexamen Program:

Studie två år i Indien innan de överförs till det utländska universitetet Spara upp till 40% av kostnaden för en amerikansk kandidatexamen Få platsgaranti i Florida statliga universitet * Kom i Honors program och förbättra dina chanser att få in världens bästa universitet American-kvalificerade lärare lärare - amerikansk utbildning i Indien

Skolans styrka är relationerna NMS har med amerikanska universitet och ett stort nätverk av professorer.

NMS har sitt säte i Chennai, Indien. Vi har också ett campus i Mumbai - The National Management School - West Campus.

Platser

Chennai

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, Indien

Fort Lauderdale

Address
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium