Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL Dayananda SAGAR UNIVERSITY

Dayananda Sagar institutioner grundades på 60-talet av en sådan visionär, begick sen Sri Dayananda Sagar att ta kunskap till människor, förvandlar dagens studenter till ansvarskännande medborgare och professionella ledare i morgon. Dayananda Sagar universitet skapas av en lag av Karnataka staten 2014, byggd på detta förtjusande arv och inspirerad av sina egna delmål, tillgodose behoven hos kvalitet högre utbildning i denna del av världen.

Avtäckningen en LEGACY

Universitet av stor arv över hela världen är ovärderliga bidrag vissa visionärer till världen. Universitet inte tillverka produkter med specifik användning och bestämd livslängd. De delar och ger mängder av strömmar av kunskap och skapa underbara människor - lärt utövare och sprider kunskap för att göra världen till en bättre plats att vara. Dessa universitet av stor betydelse har levt genom århundraden bygg centrum för kunskap och stora alumner av dessa universitet.

STOLT ATT VARA EN DEL AV DSU

DSU är en stolt medlem av Dayananda Sagar institutioner familj. Grundat av Late Sri Dayananda Sagar i början av sextiotalet (med bara fyra studenter), har DSI förvandlats till global fostran Power House, spridda över fem campus, catering till utbildningsbehov över 17.000 studenter. Verkar under överinseende av Mahatma Gandhi Vidya Peetha förtroende i Bengaluru har DSI aktiverat omvandlingen av tiotusentals unga indiska och internationella medborgare i yrkesverksamma inom olika inriktningar.

Best-in-faciliteter

Förutom vår höga kaliber lärare, studenterna ges en utmanande akademisk miljö med välutrustade föreläsningssalar, laboratorier, utmärkta bibliotek och datornätverk anläggningar. DSU har också exceptionell infrastruktur för studenter som besitter en passion för sport och spel. Vandrarhem anläggningar, som omfattar kultur- och rekreationsbehov, tillgodoser både lokala och internationella studenter.

INSPIRERAD av innovatörer

Forskning, innovation och inkubation (spridda över 25.000 SFT kvalitets labs industrin) utgör kärnan i DSU. Så det är inte förvånande att DSU har tagit nästa logiska steg: Att lägga grunden för att omvandla den entreprenöriella drömmen för varje ung indisk och världsmedborgare i en verklighet. Aktivering av denna omvandling är aktivt stöd av branschledande, branschorgan och en dedikerad 4 lakh kvadratfot modern färdig att flytta in infrastruktur !.

STELLAR PRESTANDA - TID OCH IGEN

Dayananda Sagar institutioner (DSI) har konsekvent toppade akademiska listorna i varje kunskapsområde som står ut från mitt i ett hav av institutioner anseende. Dess prestationer är enastående. Under den senaste tiden, DSI säkrade 58 leden från Visvesvaraya Technological University bland 220 tekniska högskolor i Karnataka (2014).

OLIKA KURSER FÖR OLIKA PASSIONS

Början läsåret 2015-16, skulle Dayananda Sagar universitet erbjuder kurser i teknik, Computer Applications, Sciences, Arts and Management i Bachelors, Masters och Ph.D nivåer. Stöd den akademiska verksamheten Centers of Excellence inom IKT, hälsovård, energi och Life Science, bland annat snabbt växande ämnesområden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Dayananda Sagar University

Kursen är utformad för att förbättra en helhetssyn personlighet i akademiker därmed gör det möjligt för dem att lyckas som proffs. BBA-programmet på Dayananda Sagar unive ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

Kursen är utformad för att förbättra en helhetssyn personlighet i akademiker därmed gör det möjligt för dem att lyckas som proffs.

Översikt:

BBA-programmet på Dayananda Sagar universitet strävar efter att vara världsledande bland B-skolor genom att ge industrin och samhället relevant förvaltningen läroplanen.

BBA-programmet på Dayananda Sagar universitet ger bästa utbildning till framtida effektiva chefer med en modern blandning av undervisning, forskning och industri interaktion. Programmet ger en kompetent, innovation orienterade, etiska och intellektuell miljö med ett starkt fokus på ledarskap i den ständigt föränderliga tekniskt utmanande globala marknadsplatsen.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Dayananda Sagar University

Bachelor of Commerce (B.Com) program i Dayananda Sagar University är utformad för att överbrygga klyftan mellan begrepps lärande och praktisk tillämpning för att inskärpa ... [+]

Bachelor of Commerce (B.Com)

Kursen är utformad för att förbättra en helhetssyn personlighet i akademiker därmed gör det möjligt för dem att lyckas som proffs.

Översikt:

Bachelor of Commerce (B.Com) program i Dayananda Sagar University är utformad för att överbrygga klyftan mellan begrepps lärande och praktisk tillämpning för att inskärpa professionell företags expertis.

Läroplanen har lämpligt beredd att möta det utmanande behoven hos de indiska företag. Ett visst mått av flexibilitet har byggts i det nya systemet, som gör det möjligt för eleverna att göra sina egna val av ämnen från ett brett spektrum av kurser. SCMS ger affärsmannaskap och ger kunskap och övningsfält som visar sig hög kaliber, kompetenta, mångsidiga proffs.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Dayananda Sagar University

BCA program syftar till att ge studenterna viktiga kunskaper inom området datavetenskap och främst de tillämpningar av teoretiska kunskaper täcks under programmets gång. ... [+]

Bachelor of Computer Applications (BCA)

Institutionen för data- och erbjuder en dynamisk ekosystem för studier, forskning och professionell utveckling för fakulteten och studenterna. Det strävar efter att borsta sina studenter att vara kompetenta IT-proffs, forskare och entreprenörer.

Översikt:

School of Computer Applications har inrättats för att vårda nya talanger inom informationsteknologi utrusta dem med överflöd av färdigheter för att välja ett område av intresse i tidig ålder. Avdelningen är övertygad om att teoretiska kunskaper med stöd av riklig fördjupad praktisk exponering krävs för att möta utmaningarna i detta ständigt föränderliga område. Som världen ser mot Indien för färsk och energisk talang inom IT, är institutionens uppdrag att forma nästa generations IT-personal med betongfundament, användbara färdigheter tillsammans med en touch av mänskliga etiska värden ..... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Dayananda Sagar University

Institutionen för data- och erbjuder en dynamisk ekosystem för studier, forskning och professionell utveckling för fakulteten och studenterna. Det strävar efter att borst ... [+]

Bachelor of Technology (B.Tech)

The Bachelor of Technology (B.Tech) vid Dayananda Sagar universitet erbjuds med ett urval av följande inriktningar:

1.Computer Science & Engineering

Institutionen för data- och erbjuder en dynamisk ekosystem för studier, forskning och professionell utveckling för fakulteten och studenterna. Det strävar efter att borsta sina studenter att vara kompetenta IT-proffs, forskare och entreprenörer.

Översikt:

Institutionen har väl kvalificerade lärare med doktorsexamen från välrenommerade institutioner som IIT / nits, arbetar minutiöst att passera på kunskap till eleverna att nå sina mål. Program som erbjuds av institutionen skydd alla discipliner och intellektuella företag av datateknik provinsen. Avdelningen erbjuder B-Tech i CS & E, en i forskarutbildning som förbereder eleverna för nuvarande och framtida krav på industrin och forskarvärlden. Två M-Tech program incepted i de viktiga områdena i Big Data / Internet of Things, och Cloud Computing för att möta efterfrågan från industrier. Avdelningen har även Ph.D program och lärare vid institutionen är mycket aktiv i forskningsområden av trådlösa nätverk, datanät, Big Data, Data Analytics, Cloud Computing, bildbehandling, informationssökning, etc.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska